A PRONOVIAS ESKÜVŐI RUHÁK SZÜLETÉSE!

A 2015-ös kollekció már készen van és várja, hogy elindulhasson a világ minden tájára, az üzletekbe. Több, mint 200 fajta ruha várja, hogy az álmaitokat valósággá változtassa. A tervezők, gyártók és a szállítók hónapokon át dolgoztak, hogy időben készen legyenek.


Mi most szeretnénk megmutatni, hogy a színfalak mögött, hogyan készül egy új kollekció a legmagasabban képzett szakemberek kezei alatt. Minden lépés célja az, hogy a menyasszonyok azt érezhessék, hogy egy igazán egyedi, különleges tervezésű, kézzel készített exclusive ruhát viselhetnek. Spanyolország legjobb szakemberei dolgoznak csodálatos harmóniában, hogy megszülethessenek ezek az esküvői ruhák.

Amikor a menyasszonyok álma életre kel, öltésekké, hímzésekké, majd végül a legszebb romantikus esküvői ruhává alakul.

Minden ruhának egyedi története van, de mégis egymáshoz tartoznak. A tervezők, minta készítők, modell szakértők és varrónők együttműködnek, hogy egy-egy ruha megvalósulhasson.

A ruha születése mindig egy vázlattal kezdődik, melyet a tervezők készítenek el. A tervet személyesen mutatják be a modell készítőknek, részletesen elmagyarázva, hogyan is képzelik a végső formát, ez pedig további ötleteket ad az anyagok kiválasztásához. Ekkor következik az igazi TITOK, hogy miként válik a szabásminta készítők kezében apró darabokból esküvői ruhává a terv. Olyan ez, mint egy puzzle játék.

 

Nagyon fáradtságos munka a szabásminta készítőknek, hogy egy speciális papírból elkészítsék a mintákat, hiszen egyes ruhák akár 300-nál több darabból is állhatnak.

 

Érdekesség, hogy egy ruha átlagosan 80 óra alatt készül el, tehát rendkívül sok munkát, és hatalmas tapasztalatot igényel.
 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások (0)
Szólj hozzá!
Blog

Esküvő Kiállítás, ahogy mi láttuk

2018. Február 12., 0 hozzászólás

Ahogy minden évben, úgy az idén is részt vettünk a kétnapos nyíregyházi Álompár Esküvői Kiállításon.

Mi tetszett nekünk a legjobban? Most eláruljuk Nektek!

Esküvő Kiállítás Nyílt Hétvége az Elite Szalonban

2018. Január 30., 0 hozzászólás

A 2018. február 09-11. közötti Esküvő Kiállítás alatt ismét nyílt hétvégét tartunk sok-sok meglepetéssel!

 

Tarts velünk Te is!