Helyszíni beszámoló a La Sposa 2018 kollekció bemutatójáról

 

 

Azon szerencsések közé tartozunk, akik átléphették a madridi Marriot Hotel és Konferencia Center küszöbét, ahol kiválaszthattuk nektek a spanyol La Sposa 2018-as kollekció legszebb darabjait. Ahogy beléptünk a kiállító termekbe, tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen több száz szebbnél szebb ruhaköltemény vett bennünket körül és legszívesebben mindet hazahoztuk volna Nektek! Ismét szembesültünk vele, hogy a spanyol La Sposa a menyasszonyi ruhák csúcskategóriája, hiszen évről évre újat és különlegeset tudnak nekünk mutatni. A csipke ruhákban pedig örökké verhetetlenek! A menyasszonyi ruhák egytől egyig a letisztult, egyszerű de kifinomult világot követik, amelyből Nektek is minden évben a legszebb darabokat válogatjuk ki. A La Sposa minden modellje a profizmust, csúcsminőséget és a kifinomultságot tükrözi.

 

 

És az újdonságokról is essen szó, hiszen minden évben mi hozzuk el Nektek a csúcskategóriás világmárka kiemelkedő és egyedi darabjait: nagyon megfogott bennünket egy teljesen új anyag, a 'piké', ezt pedig Ti is láthatjátok szeptembertől szalonunkban. De nem csak ez lesz az újdonság, hanem a 'sifon' is , amely egy nagyon lágy, egyszerű anyag, amit csak minimális csipkével, kristályokkal díszítenek.

Hatalmas választék tárult elénk eredeti spanyol fátylak, kristályövek, bolerók, kiegészítőkből is.

 

 

Nagyon várjuk, hogy ősszel Ti, Kedves Menyasszonyaink átélhessétek azt az élményt, amit mi is átéltünk Madridban a La Sposa ruhakölteményei között. Nektek ez az élmény még nagyobb lesz, hiszen Ti fel is próbálhatjátok őket, az egész megyében CSAK AZ ELITE SZALONBAN!

 

Ne feledjétek, csúcskategóriájú menyasszonyi ruhák csúcskategóriájú kiegészítőkkel, egy igazi profi, segítőkész csapat, ez a Nyíregyházi Elite Szalon!

 

 

Hozzászólások (0)
Szólj hozzá!
Blog

3 ruhát adunk 1 áráért

2017. Augusztus 15., 0 hozzászólás

2017. augusztusában egy ruha áráért most hármat adunk! Tudd meg a részleteket, olvasd tovább!

Új helyre költözik az ELITE Szalon

2017. Június 27., 0 hozzászólás

Másfél - egy hónappal ezelőtt már jeleztük Nektek, hogy nagy változás fog következni az életünkben, mondhatjuk az ELITE Szalon életében egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk.