Helyszíni beszámoló a La Sposa 2018 kollekció bemutatójáról

 

 

Azon szerencsések közé tartozunk, akik átléphették a madridi Marriot Hotel és Konferencia Center küszöbét, ahol kiválaszthattuk nektek a spanyol La Sposa 2018-as kollekció legszebb darabjait. Ahogy beléptünk a kiállító termekbe, tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen több száz szebbnél szebb ruhaköltemény vett bennünket körül és legszívesebben mindet hazahoztuk volna Nektek! Ismét szembesültünk vele, hogy a spanyol La Sposa a menyasszonyi ruhák csúcskategóriája, hiszen évről évre újat és különlegeset tudnak nekünk mutatni. A csipke ruhákban pedig örökké verhetetlenek! A menyasszonyi ruhák egytől egyig a letisztult, egyszerű de kifinomult világot követik, amelyből Nektek is minden évben a legszebb darabokat válogatjuk ki. A La Sposa minden modellje a profizmust, csúcsminőséget és a kifinomultságot tükrözi.

 

 

És az újdonságokról is essen szó, hiszen minden évben mi hozzuk el Nektek a csúcskategóriás világmárka kiemelkedő és egyedi darabjait: nagyon megfogott bennünket egy teljesen új anyag, a 'piké', ezt pedig Ti is láthatjátok szeptembertől szalonunkban. De nem csak ez lesz az újdonság, hanem a 'sifon' is , amely egy nagyon lágy, egyszerű anyag, amit csak minimális csipkével, kristályokkal díszítenek.

Hatalmas választék tárult elénk eredeti spanyol fátylak, kristályövek, bolerók, kiegészítőkből is.

 

 

Nagyon várjuk, hogy ősszel Ti, Kedves Menyasszonyaink átélhessétek azt az élményt, amit mi is átéltünk Madridban a La Sposa ruhakölteményei között. Nektek ez az élmény még nagyobb lesz, hiszen Ti fel is próbálhatjátok őket, az egész megyében CSAK AZ ELITE SZALONBAN!

 

Ne feledjétek, csúcskategóriájú menyasszonyi ruhák csúcskategóriájú kiegészítőkkel, egy igazi profi, segítőkész csapat, ez a Nyíregyházi Elite Szalon!

 

 

Hozzászólások (0)
Szólj hozzá!
Blog

Esküvő Kiállítás, ahogy mi láttuk

2018. Február 12., 0 hozzászólás

Ahogy minden évben, úgy az idén is részt vettünk a kétnapos nyíregyházi Álompár Esküvői Kiállításon.

Mi tetszett nekünk a legjobban? Most eláruljuk Nektek!

Esküvő Kiállítás Nyílt Hétvége az Elite Szalonban

2018. Január 30., 0 hozzászólás

A 2018. február 09-11. közötti Esküvő Kiállítás alatt ismét nyílt hétvégét tartunk sok-sok meglepetéssel!

 

Tarts velünk Te is!