Jubileumi meglepetések az ELITE Szalonban

 

Sokan sokféleképpen szokták ünnepelni születésnapjukat, számos ajándékkal kedveskednek az ünnepeltnek, mi azonban másfajta születésnapra gondoltunk. Idén 25 éves az ELITE Szalon, Nyíregyháza legrégebbi és legELITEbb menyasszonyi ruhaszalonja és ez alkalomból most mi kedveskedünk Nektek!

Negyedévszázad...ennyi idő alatt váltunk a megyeszékhely egyik legelismertebb ruhaszalonjává és az elmúlt években mindig azon dolgoztunk, hogy menyasszonyaink életének legszebb napjához hozzájáruljunk mi is. Kiszélesítettük kínálatunkat, számos akciót szerveztünk, több tucat esküvő kiállításon részt vettünk, ezért ezt az ünnepet is Veletek szeretnénk tölteni!

Jubileumi meglepetésekkel készülünk egészen decemberig, egyedülálló ajándékokkal kedveskedünk most mi Nektek, hiszen Nektek köszönhetően éljük meg ezt a születésnapot!

Weboldalunkon (ELITE Szalon) és Facebook oldalunkon (ELITE Szalon) folyamatosan "kinyitunk" 1-1 új dobozkát, amely új meglepetéseket rejt, ezért érdemes figyelni minden nap közösségi oldalainkat is (Instagram: eliteszalon)!

 

Kívánjuk, hogy ez az ünnep más legyen mint a többi magunknak és Nektek is!

 

Hamarosan pedig érkeznek az első dobozkák meglepetésekkel!

 

ELITE Szalon

 

Hozzászólások (0)
Szólj hozzá!
Blog

3 ruhát adunk 1 áráért

2017. Augusztus 15., 0 hozzászólás

2017. augusztusában egy ruha áráért most hármat adunk! Tudd meg a részleteket, olvasd tovább!

Új helyre költözik az ELITE Szalon

2017. Június 27., 0 hozzászólás

Másfél - egy hónappal ezelőtt már jeleztük Nektek, hogy nagy változás fog következni az életünkben, mondhatjuk az ELITE Szalon életében egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk.