MENÜ
+36 20 264-3227
Elite Esküvői Szalon Nyíregyháza, Mártírok tere 9.

Meglepetésekkel és kedvezményekkel készülünk az Álompár Esküvői Kiállításra

 

Már hagyománnyá vált, hogy minden évben január utolsó hétvégéjén részt vegyünk az Álompár Esküvői Kiállításon, így idén is január 28-29-én is megtaláltok bennünket a Continental Arénában.

 

A régió legexkluzívabb, legelegánsabb menyasszonyi ruhaszalonjában csak világmárkákkkal találkozhatunk, hiszen Nyíregyházának is jár az elegancia és a luxus. A spanyol La Sposa, a Blue By Enzoani, a Diane Legrand világmárkák mellett 2017-től már azoknak is kedvezünk, akik a letisztult elegáns vonal mellett szeretnének egy kis különlegességet is, hiszen Nyíregyházán egyedül nálunk érhetőek el a Modeca menyasszonyi ruhák!

Hogy teljes legyen a választási lehetőség, menyecske ruháink, kiegészítőink széles választéka megtalálható Szalonunkban. 

Egyedi stílusunkat a vőlegények világában is követjük, hiszen nálunk "a méretre szabott elegancia" nyer, a Clemont öltönyeink mind exkluzívak és méretre szabottak! Ez utóbbit különösen fontosnak tartjuk, hiszen nemcsak a menyasszonyoknak, hanem a vőlegényeknek is kijár egy kis figyelem a nagy nap előtt.

2017 számunkra is a meglepetések éve, hiszen nálunk érhetőek el kizárólag a Dolly By Le Petit Tom gyönyörű tütüjei, hiszen valljuk, minden nő álmodott már arról, hogy lesz egy saját tütüje!

 

És hogy mivel készülünk a 2017-es esküvői kiállításra?

Ismét különleges standdal készülünk az esküvő kiállításra, ahol megtekinthetőek katalógusaink, menyasszonyi ruháink, vőlegény öltönyeink, illetve szakmai tanácsokkal látjuk el az érdeklődőket. Folyamatosan on-line kapcsolatban leszünk a Szalonnak, így aki időpontot szeretne - amennyiben marad még hely - , úgy közvetlenül nálunk is foglalhat egyet! Szalonunkban pedig valamennyi menyasszonynak kedveskedünk egy kis szépészeti ajándékkal - később részleteket is elárulunk - illetve EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEKKEL várjuk mind a foglaló mind a vásárló menyasszonyokat!

 

Kár lenne kihegyni idén is az Álompár Esküvő Kiállítást és kár lenne kihagynia a menyasszonyoknak az ELITE Szalon standját is!

 

Az Álompár Esküvő Kiállítás ideje alatt csak és kizárólag előre időpontot foglaló menyasszonyoknak tudunk adni próba lehetőséget, így érdemes sietni:

Weboldalunkon közvetlenül vagy a +36202643227 telefonszámon is lehet időpontot kérni!

 

Találkozzunk az Álompár Esküvő Kiállításon január 28-29-én!

 

Álompár Esküvő Kiállítás előzetes programterv:

Helyszín: Continental Aréna (4400 Nyíregyháza, Géza u. 4-6.)

2017. január 28. szombat

10.00 kapunyitás

11.00 megnyitó

11.30 változatos programok a színpadon

2017. január 29. vasárnap

10.00 kapunyitás

12.00 Álompár vetélkedő

15.00 döntő és díjkiosztó

Belépés ingyenes!

Nyitvatartás: 

2017. január 28. szombat, 10.00–18.00

2017. január 29. vasárnap, 10.00–16.00