MENÜ
+36 20 264-3227
Elite Esküvői Szalon Nyíregyháza, Mártírok tere 9.

Blog

Mindent, amit az uszályról tudni lehet

Szinte kivétel nélkül valamennyi menyasszony első kérdései között szerepel az uszály, annak hossza, annak típusai és a nagy kérdés: melyik illik a legjobban a menyasszonyhoz és a ruhájához? Íme a nagy uszály kérdés!

Szerelmesek hete az ELITE Szalonban

Szerelmesek hete először az ELITE Szalonban! Kihagyhatatlan kedvezményünk csak 2017. február 13. - február 18. között érhető el és nem érdemes kihagyni!

Menyecske ruhát vagy 50 000 Ft-ot adunk ajándékba 2017. február 04-én

A nagy sikerre való tekintettel még február első szombatján még él az Álompár Esküvői Kiállítás ideje alatti exkluzív kedvezményünk!

Esküvői haj trendek 2017-ben

Miben változnak a hajtrendek 2017-ben az esküvői frizurát illetően? Mennyi ideig tart a próbafrizura készítése? Ezekre a kérdésekre keressük a választ!

Meglepetésekkel és kedvezményekkel készülünk az Álompár Esküvői Kiállításra

2017. január 28-29-én ismét részt veszünk a Kelet-Magyarország szervezte esküvői kiállításon a Continental Arénában

Legfontosabb tippek az esküvői tánchoz

Amikor minden vendég szeme csak rátok szegeződik, amikor mindenki a szeme sarkából a ti lépéseiteket figyeli...ez mind az esküvői tánccal járó "kellemes" meglepetés, amelyre időben fel lehet készülni.

Tökéletes alak az esküvődre ... nem lehetetlen!

Sok menyasszony úgy érkezik szalonunkba, hogy esküvője napjára még le szeretne adni néhány kilogrammot, ehhez pedig van egy jó tanácsunk!

Minden, amit tudni kell a 2017-es vőlegény öltönyökről

Kiválasztottuk a következő évi vőlegény öltönyöket, hiszen az ELITE Szalon a méretre szabott eleganciát is jelenti!

Black Friday az ELITE Szalonban

Először tartunk BLACK FRIDAY akciót az ELITE Szalonban hihetetlen kedvezményekkel! 14% - 33% kedvezményt adunk a megjelölt ruhákra csak ezen a két napon!

Elegancia, nőiesség és érzékiség - ezek jellemzik a La Sposa 2017 kollekcióját

Az 1964-ben alapított cég töretlenül vezeti az esküvői ruha piacát még mindig, hiszen kreatív tervezői minden évben újdonságokkal örvendeztetnek meg bennünket, követve az új irányzatokat!