MENÜ
+36 20 264-3227
Elite Esküvői Szalon Nyíregyháza, Mártírok tere 9.

Blog

A három legfontosabb tanácsunk az őszi esküvőkre!

Ami az őszi időjárást jellemzi, kiszámíthatatlannak lehet mondani, hiszen egy nap alatt akár többször is változhat, ezért összeszedtük egy csokorba a legjellemzőbbeket és a 3 legfontosabb tippünket is, hogy ne érjen meglepetés az esküvőnkön!

Legyen a Tiéd a 25.000 Ft értékű esküvői táncoktatás!

Idén 25 évesek vagyunk és ebből az alkalomból minden menyasszonyunkat megajándékozunk, aki 2016. december 31-ig nálunk foglal vagy vásárol menyasszonyi ruhát és 2017-ben lesz az esküvője!

Kiárusítás újratöltve

Először az ELITE Szalonban különleges kiárusítás menyasszonyi ruháinkból, ezt nem érdemes kihagyni!  

Jubileumi meglepetések az ELITE Szalonban

Idén 25 éves Nyíregyháza legrégebbi és legELITEbb menyasszonyi ruhaszalonja, az ELITE Szalon!

Júliusban 3 ruhát adunk 1 áráért

Júliusban 3 ruhát adunk egy áráért az ELITE Szalonban, amely kedvezmény kihagyhatatlan a menyasszonyok számára! Világmárkák gyönyörű menyasszonyi ruháiban tündökölhetsz életed legszebb napján!

Jellegzetes menyasszonyi ruhatípusok

Minden kislány arról álmodik, hogy egy napon a számára tökéletes menyasszonyi ruhában mondja majd ki a boldogító igent. Ahhoz azonban, hogy ez az álom valóra is válhasson, nem feltétlenül kell mindig az álmunkban megálmodott ruhát kiválasztanunk, hiszen nem is biztos, hogy alkatunknak az áll majd a legjobban. 

"Úgy éreztem magam, mint Alíz Csodaországban"

Zsanett és Tamás, valamint az 1008 árvácska történetét szinte nincs olyan megyénkbeli fiatal, aki ne ismerné. Zsanett pedig úgy döntött, hogy az esküvőjére tőlünk választ ruhát. Az első ruhapróbán már megtalálta álmai ruháját, amelyet követően beszélgettünk egy kicsit vele,

Extra kedvezmény február 06-07. között

2016. február 06-án és 07-én extra kedvezményekkel, hosszított nyitvatartással várunk minden kedves menyasszonyt!

Muri Enikő az ELITE Szalont választotta

Muri Enikő magyar énekesnő, színésznő 2016-ban örök hűséget fogad párjával, Karesszal.Enikő menyasszonyi ruháját pedig Nyíregyháza egyik legrégebbi, legexkluzívabb esküvői ruhaszalonjából választotta, az ELITE Szalonból.  És hogy hogyan élte meg a menyasszonyi ruha próbát? A vele készített interjúból kiderül.

Zsanették is készülődnek az ünnepekre

Ahogy már tudjuk, Zsanettnek nem mindennapi lánykérés részese volt, hiszen párja, Tamás 1008 árvácskából formázta meg a nagy kérdést. Zsanett pedig bennünket, az Elite Szalont választotta esküvői ruhájának kiválasztásához. Az ünnepek közeledtével benéztük Zsanettékhez, náluk hogyan telnek a napok.