MENÜ

A 3 legfontosabb fogadalmunk az újévre!

A 2018-as év számos változást hozott a mi életünkbe is: végre a saját üzletünkben lehetünk, amelyet a mi ízlésünk szerint csinosíthattunk ki. Több hónapos tervezés után megújult weboldalunk is, amely most már valóban Nektek és Rólatok szól! Számos meglepetéssel szolgálhattunk a menyasszonyoknak és nagyobb figyelmet kaptak a vőlegények is.

Az év végén mégis azon gondolkodtunk, mit fogadjunk meg 2019-re? Mi legyen az, ami nem szokványos és nem a már ismert közhelyeket tartalmazza?

Így, arra az elhatározásra jutottunk, hogy nem magunknak, hanem Nektek, Kedves Menyasszonyok, Nektek teszünk fogadalmat január első napjaiban!

Íme a három legfontosabb fogadalmunk!

 

#1 Elite Fogadalom

Legnagyobb örömünkre, idén egy új márkát mutathatunk be a régióban: a spanyol Pronovias családhoz tartozó White One márkát. Ehhez kapcsolódóan ígérjük, hogy kiemelt figyelmet kap tőlünk ez az új márka, hogy minél több információhoz jussatok Ti is. A White One menyasszonyi ruha modellek bennünket elkápráztattak a barcelonai kiállításon, ezt a hangulatot pedig Nektek is átadjuk 2019-ben!

 

#2 Elite Fogadalom

2018-ban megújult weboldalunk, amely a visszajelzésetek alapján könnyebben kezelhető, menyasszonyi ruhákra fókuszáló és sokkal inkább „elitesebb” lett. Mi pedig megfogadjuk az újévben, hogy folyamatosan izgalmas tartalommal töltjük fel, hogy első kézből szerezzétek meg a legfrissebb és legfontosabb információkat esküvőtök előtt. Olvashattok majd menyasszonyi ruha trendekről, a különböző alkatokhoz legjobban illő ruhákról, a párkapcsolatok belső, lelki oldaláról és természetesen a legújabb híreinkről is.

 

#3 Elite Fogadalom

Előző évben tucatnyi kampánnyal, játékkal vártunk benneteket és a visszajelzések alapján Ti is szeretettétek ezeket. 2019-ben megfogadjuk, hogy legalább ugyanannyi meglepetésünk lesz, mint 2018-ban, sőt, még több is! Már januárban számos újdonsággal, játékkal, exkluzív ajánlattal készülünk Nektek, ezért érdemes folyamatosan figyelni weboldalunkat, Facebook és Instagram oldalunkat is!

 

Ahogy látjátok, újévi fogadalmaink nem magunknak, hanem Nektek szól! Ahogy hallhattátok már ismerős menyasszonyoktól, az Elite Szalonban a ruhapróba csak rólatok szól és ez 2019-ben sem fog változni! Az öt legnépszerűbb világmárkával (La Sposa, Enzoani, Diane Legrand, Modeca, White One), a legnagyobb szeretettel, jó hangulattal várunk Benneteket 2019-ben is!