MENÜ

A három legfontosabb tanácsunk az őszi esküvőkre!

25 évünk minden tapasztalata, jó tanácsa egy csokorba gyűjtve! Ez az ELITE blog!

 

Rendszeresen jelentkező blogunkban lesz szó többek között az aktuális évszaknak megfelelő esküvői jó tanácsokról, dekorációról, menyasszonyi ruhapróbákra való felkészülésről, tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztásáról, esküvői haj trendekről, mentális megújulásokról és számos benneteket, Kedves Menyasszonyokat érintő témákról!

Ősz

 

Az éghajlat és a mostanában jellemző szeleburdi időjárás akaratlanul is arra sarkall bennünket, hogy néhány jó tanáccsal szolgáljunk azoknak, akik ezt a csodálatos sokszínű évszakot választják esküvőjük napjául!

Éliás Gyula JR. énekes, énekművész, tanártól származó kedvenc idézetünkkel induljunk el az ősz mélységes, szemet és szívet gyönyörködtető és magával ragadó adottságain:

„Lennék fent az édes otthonod, mint néma csók az ajkadon, mindig visszavár.

És én hadd legyek lágy mosoly az arcodon, egy hűvös őszi hajnalon, az ébredés után.”

 

 

Ami az őszi időjárást jellemzi, kiszámíthatatlannak is lehet mondani, hiszen egy nap alatt akár többször is változhat, ezért összeszedtük a legjellemzőbbeket, benne a segítségünkkel is:

Sokszor nyugtatjuk azokat a menyasszonyokat, akiknek életük legszebb napjához közeledve az időjárás jelentés egekbe szökteti vérnyomását. Hölgyek, semmi aggodalom! Ti is tudtátok, hogy az ősz nem feltétlenül a kiszámíthatóságról szól, ezért íme néhány jó tanács az időjáráshoz:

 

1. Számos gyönyörű boleró létezik már, amelyek kitűnően szolgálnak arra az esetre is, ha hűvösebb lenne az időjárás. Csipkéből vagy tüllből, de akár műszőrméből is készülhet a tökéletes darab!

Esküvői bolerók

 

 

2. Gondoljunk a szél erejére is és ne csak a ruhánk esetében! Bizony egy-egy órákon át készülő esküvői hajat akár egy szempillantás alatt is tönkrevághat az orkán erejű szél. Mindig legyen egy bennfentes a vendégseregben, akinél ott van az „elsősegély” táskánk vagy ládikánk, benne olyan „talán kellhet” eszközökkel, mint a fésű, csatok, hajlakk, körömlakk, körömreszelő, stb. Ami a legfontosabb, ha díszítők vannak a hajunkban, pl. gyöngyös csat, akkor abból vagy hasonló stílusból mindig legyen egy tartaléknak.

Esküvői vészhelyzet kellékek

 

 

3. Ha pedig beüt az eső, akkor nincs mese, esernyőt elő! Mivel már régen elmúlt az a korszak, amikor a Skála Áruházakban csak fekete esernyőt vagy szivárvány csíkosat árultak, így akár előre is böngészhetünk weboldalakon kedvünkre. Ha éppen valaki szereti a cicákat, akkor szuper macskás esernyőket lehet találni, de divat a kis piros vagy a feliratozott, esetleg az áttetsző is szóba jöhet!

Esküvői esernyő

 

 

 

Egy biztos, esküvőtök napja Rólatok szól!

Ne engedjétek az időjárásnak és semmi másnak sem, hogy kétségeket ébresszen benneteket, hiszen ezen a napon életeteket kötitek össze!