MENÜ

Esküvő Kiállítás, ahogy mi láttuk

Ahogy minden évben, úgy az idén is részt vettünk a kétnapos nyíregyházi Álompár Esküvői Kiállításon.

Mi tetszett nekünk a legjobban? Most eláruljuk Nektek!

Minden esküvői szolgáltató lázasan készült az esküvői kiállításra, hiszen a jegyesek ezen a rendezvényen, sok időt megspórolva, egy helyen tájékozódhattak valamennyi szolgáltató kínálatával. Most is nagy igyekezettel terveztük meg találkozásunkat az érdeklődőkkel úgy az Elite Szalonban, mint a helyszínen. Hiszen az esküvő időpontja és a helyszíne mellett fontos a menyasszonyi és vőlegényi öltözet kiválasztása.

A helyszín, a közelmúltban felújított Continental Aréna, amely mind nagyságában, mind komplexitásában ideális egy ilyen volumenű kiállítás megtartásához. A szombati 09:00 órás kapunyitást követően érkeztek a "legkíváncsibbak". Volt, aki már előrelátóan a 2019-ben tartandó menyegzőre készült, de akadtak szép számmal az utolsó pillanatokra is feladatot hagyó látogatók. És ez mind jól is van így, hiszen mi lenne, ha mindannyian egyformák lennénk?!

A szolgáltatók szakmaisággal, türelemmel tájékoztatták a minden apró részletre fogékony résztvevőket! Az Elite Szalon standjánál is záporoztak a kérdések, hol a menyasszonyi ruhatrendekről, hol a vőlegényi öltönyökről. Lelkesedésünk óriási volt, hiszen fontos, hogy minden témában megfelelő tájékoztatást adjunk. Legyen szó trendekről, anyagokról, stílusokról, vagy akár a különböző szabásvonalú ruhák próbájának nélkülözhetetlenségéről. Amíg Tündike és Gabika a szalonban óráról órára tucatnyi ruhát adott fel és vett le a menyasszonyokról, addig a kiállításon Györgyi és Judit álltak helyt a kérdések kereszttüzében. 

Voltak nekünk is kedvenceink egy-egy kiállítási hétvégén. Ők vagy azért lopták be magukat a szívünkbe, mert átéreztük a bizonytalanságukat, vagy azért, mert olyan egyedi elképzelésekkel érkeztek, amelyek nekünk is szakmai kihívást jelentenek, ám elszántságukkal bennünket is sikerül meggyőzniük.

Imádtuk azt a párt, akik, májusi megismerkedésük után már szeptemberben össze is házasodnak. Velük rengeteget nevettünk az együtt eltöltött 2 óra alatt. Különleges meglepetés volt számunkra az az Angliában élő ifjú úriember, aki a telefonján mutatta meg azt a frakkot, amit el szeretne készíttetni. Ezzel is walesi származású kedvesének és a családjának szeretne meglepetést, örömet okozni. Az pedig grátisz volt számunkra, hogy "egyszer régen" a szalagavató öltönyét is nálunk rendelte. Vasárnap délután az a fiatal lány derítette fel kicsit fáradt kedvünket, aki ilyen céltudatossággal állt meg előttünk: "Helló! Ti vagytok a Mártírok terén, amúgy követlek Facebookon benneteket és az esküvő időpontjának kiválasztása után az első utam hozzátok vezet majd!" - ez a beköszönés másfél nap után igazán üdítő volt számunkra, Ezúton is köszönjük! És sorolhatnánk még a párokat, akik hol félszegen, hol kíváncsian, de ellátogattak az Álompár Esküvő Kiállításra és megtiszteltek bennünket azzal, hogy felkeresték standunkat, hiszen valamennyien apró, kedves pillanatai voltak ennek a hétvégének!

Számos olyan szolgáltató van, akikkel már évek óta kitűnő viszonyt ápolunk, annak ellenére, hogy személyesen szinte csak ezalatt a két nap alatt találkozunk! Mindig felbukkan egy-egy kiállító, aki újdonságával, ötletével bennünket is meglep. Az Elite Szalon személyes kedvence ebben az évben a Snappy stand volt, és nem csak azért, mert sokszor segítettek a lámpák le- és felkapcsolásában! A Snappy Photobox lényegében egy photobox, amely előtt megállva, a képernyőjét megérintve örökíti meg a pillanatot. Az elkészült, hangulatot visszaadó fotót e-mailen el is küldheted (mi is megtettük, lentebb a képet is megtalálod), vagy Facebookra egyből feltöltheted, illetve azonnal nyomtathatod. Ettől frappánsabb, eredetibb ötlettel az idén nem találkoztunk! Mire jó ez egy esküvőn? Például a helyszínen elkészíthető a köszönőajándék, vagy a násznép saját maga örökítheti meg jókedvét akár csoportképként, akár külön-külön is! Szóval bennünket abszolút megvettek a photobox-szal!

Amíg a kiállításon sétáltunk - mert mi is szoktunk nézelődni - eszünkbe jutott, hogy ismét eltelik egy év, mire ez az egymást ismerő csapat újra találkozik, beszélget szakmáról, az elmúlt esztendőről vagy családról!

Köszönjük Nektek, kedves párok, hogy megtiszteltetek bennünket és érdeklődtetek menyasszonyi ruháink, vőlegényi öltönyeink és az Elite Szalon iránt!

Köszönjük a szervezőknek, hogy két napra ismét az esküvő lehetett a fő téma Nyíregyházán!

 

Én pedig köszönöm Neked, Kedves Olvasó, mert időt áldoztál a beszámoló végigolvasására! Ígéretem betartom! Görgess tovább, hiszen többek között megtalálod a mi Snappy Photobox képünket is.