MENÜ

Extra meglepetések kizárólag az Álompár Esküvői Kiállítás ideje alatt

 

Ha február, akkor Álompár Esküvői Kiállítás, amelyen idén is megtalálhattok bennünket és nemcsak a Continental Arénában, hanem a szalonunkban is február 2-án és 3-án egyaránt. Az újévi fogadalmainkat pedig mi februárban is megtartjuk, hiszen különleges meglepetésekkel készülünk!

 

 

Február első hétvégéje ismét a menyasszonyokról szól egy kis meglepetéssel fűszerezve az Elite Szalonban, ahol az élmény csak Rád vár majd ezen a két napon! A kiállítás mindkét napján megtalálsz bennünket az arénában, ahol a teljes kollekciónkat tartalmazó katalógusból szemezgethetsz és akár a helyszínen is tudsz időpontot kérni ruhapróbára! A szalonban pedig további meglepetések várnak Rád, amennyiben időpontot foglalsz erre a hétvégére, ruhapróbára. És hogy mivel várunk?

 

Hosszított nyitva tartás az Elite Szalonban szombaton és vasárnap egyaránt!

Mivel sokan dolgoztok hétköznap, ezért nincs mindig elég időtök egy menyasszonyi ruhapróbára. Nálunk valamennyi típust (sellő, nagyszoknyás, abroncsos, A-vonalú, stb.) felpróbálhatod, hogy a szívedhez legközelebb állót választhasd ki! Így a ruhapróba ideje 1-1,5 óra, ami pontosan elég ahhoz, hogy megtaláld álmaid ruháját! Épp ezért február 2-án és 3-án 09:00-17:00 óra között várunk Téged!

 

Kedvezmények kizárólag a menyasszonyokra szabva!

Mivel tisztában vagyunk egy-egy esküvő teljes költségvetésével, így tudjuk, hogy minden apró kedvezmény számít! Kizárólag az Álompár Esküvői Kiállítás ideje alatt vannak a legnagyobb kedvezményeink:

- 20.000 Ft azonnali kedvezményt biztosítunk a foglalás díjából!

- 10%-os kupont adunk ajándékba, amelyet a vőlegényi öltönyökre lehet beváltani a későbbiekben!

 

Meglepetések az örömszülőknek!

Az esküvő kiállítás ideje alatt, azaz a február 2-án és 3-án nálunk foglaló menyasszonyok között kisorsolunk egy pihentető utazást, amelyen az örömszülők vehetnek majd részt! Tudjuk, hogy az esküvő a menyasszony és a vőlegény nagy napja, de azt is tudjuk, hogy örömszülők gondoskodásáért, szeretetéért köszönettel tartozunk. Hogy hozzájáruljunk ehhez az apró figyelmességhez, az örömszülőket egy 3nap/2 éjszaka utazásra invitáljuk a festői szépségű Balatonfüredre, ahol a méltán híres Astoria Szálló vendégszeretetét élvezhetik majd. Mindezek mellett vitorlázhatnak a magyar tengeren és megízlelhetik a balatoni borokat is egy borkóstoló keretén belül! (A sorsoláson való részvétel feltétele a kiállítás ideje alatt történő menyasszonyi ruha foglalása és 2019. június 1-ig vőlegény öltöny foglalása is!)

 

Amire biztosan számíthatsz még, hogy nálunk családias hangulatú a menyasszonyi ruhapróba!

Mivel pontosan tudjuk, hogy kísérőidet azért választottad, hogy segítsenek a nagy döntésben, ezért a ruhapróbák ideje alatt kizárólag Rád és kísérőidre koncentrálunk! Itt nem kell attól tartanod, hogy kis helyen, elbújva, szűkösen kell majd próbálnod! Számunkra a kísérőid is ugyanolyan fontosak, így amíg a ruhák cseréje zajlik, addig szeretteidnek is kedveskedünk kávéval, teával, üdítővel és amennyiben nálunk foglalod le a menyasszonyi ruhádat, úgy a pezsgős koccintás sem maradhat el!

 

Mit kell tenned, hogy mindezekben Te is részesülj?

Foglalj időpontot, hiszen ezeket a prémium bónuszokat kizárólag február 2-3. között veheted igénybe az Elite Szalonban!

 

Időpontfoglalás:

Telefonon: +36 20 264 3227

On-line: http://eliteskuvo.hu/jelentkezz-be-ruhaprobara

 

És ha még mindig lennének kételyeidet, akkor ezen a linken megtekintheted a korábban nálunk foglaló menyasszonyaink fotóit és véleményeit: ELITE Menyasszonyok

 

Várunk sok szeretettel!

Györgyi, Tünde, Gabi