MENÜ

GY.I.K

RUHAPRÓBA

Sok szép, kellemes időt töltünk a menyasszonnyal a ruha kiválasztásánál. Ezért úgy gondoltuk megosztunk veletek néhány hasznos tanácsot. Mielőtt elindulsz ruhapróbára, tisztázd magadban, hogy menyasszonyként milyennek szeretnéd látni magad. Mindenképpen olyan családtagot, barátot hozz magaddal segítségül aki őszintén (Önös érdek nélkül) segít megtalálni álmaid ruháját. Ruhapróbára lehetőleg smink nélkül vagy nagyon visszafogott sminkkel érkezz, hiszen számodra is fontos, hogy a kiválasztott ruha tökéletes állapotban legyen. Nem szükséges cipőt hoznod magaddal, hiszen dobongónkkal tökéletes képet kapsz a ruha hosszáról. A ruhapróba kb.1 órát vesz igénybe, így kalkulálj az időddel. Mindenképpen egyeztess előzetesen időpontot, hogy a ruhapróba tényleg csak rólad szólhasson. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakértőink minden segítséget megadnak neked. Készíts költségvetést és tájékoztasd őket kereteidről. Élvezd a napot amikor ruhát próbálsz, mert ez a TE napod. Az esküvői ruha a legfontosabb öltözék egy NŐ életében, ezért fontos, hogy időben foglald le álmaid ruháját! Mindennek és mindenkinek ehhez kell alkalmazkodnia, ne halaszd az utolsó pillanatra! Ne adj esélyt, hogy neked kelljen alkalmazkodnod!!!!

 

MIT CSINÁLJAK AZ USZÁLLYAL HA MÁR NINCS SZÜKSÉG RÁ?

A protokoll szerint a menyasszonyi ruha elengedhetetlen tartozéka az uszály! Divattervezők által tervezett esküvői ruha nem létezik uszály nélkül!! Fotózáskor, bevonuláskor rendkívül látványos, hiszen a szertartáson végig ez tárul a vendégsereg szeme elé. Ha vége a szertartásnak, könnyen feltűzhető az uszály, elrejtheted a ruhában, hogy utána kényelmesen tudj mozogni, bulizni!

 

MI A KÖLCSÖNZÉS MENETE?

Mikor kiválasztottad álmaid esküvői ruháját, mindenképpen írunk egy szerződést amiben rögzítjük, hogy az adott napra a tiéd az a ruha. Az Elite Szalonokban egységesen 50.000 Ft a foglaló összege. Kölcsönzési díjaink: 50.000-160.000 Ft között vannak. Ugye nem is gondoltad,hogy világ márkát ilyen reális áron lehet kölcsönözni? A következő lépés a ruha Rád szabása. Telefonos egyeztetést követően az esküvői ruha alakítása általában az esküvő hetében kedden történik. Ilyenkor nagyon fontos esküvői cipővel és melltartóval érkezned a próbára, hogy tökéletesen hozzád tudjuk igazítani álmaid esküvői ruháját. Profi szakértőink ekkor nagy munkába kezdenek, hogy kifogástalan állapotban csütörtökön vagy pénteken el tudd vinni esküvői ruhádat. Ekkor történik meg a főpróba is, amihez szintén hozd magaddal minden kiegészítődet, hogy lásd a tökéletes képet, milyen leszel a "Nagy Napon"! Az esküvői ruhának hétfőn délig kell vissza érkeznie szalonjaikba. Mi a vásárlás menete? Az Elite Szalonokban lehetőséged van vásárlásra is. A már kiadott illetve kifutó modelleket óriási kedvezménnyel akár egy kölcsönzési díjért is megvásárolhatod, mivel márka képviselet vagyunk, ezért mi évente cseréljük kollekciónkat. Vadonatúj ruha vásárlására is van lehetőséged de ott figyelj arra,hogy legalább fél évvel az esküvő előtt megrendeld a ruhádat.