MENÜ

Meglepetésekkel és kedvezményekkel készülünk az Álompár Esküvői Kiállításra

 

Már hagyománnyá vált, hogy minden évben január utolsó hétvégéjén részt vegyünk az Álompár Esküvői Kiállításon, így idén is január 28-29-én is megtaláltok bennünket a Continental Arénában.

 

A régió legexkluzívabb, legelegánsabb menyasszonyi ruhaszalonjában csak világmárkákkkal találkozhatunk, hiszen Nyíregyházának is jár az elegancia és a luxus. A spanyol La Sposa, a Blue By Enzoani, a Diane Legrand világmárkák mellett 2017-től már azoknak is kedvezünk, akik a letisztult elegáns vonal mellett szeretnének egy kis különlegességet is, hiszen Nyíregyházán egyedül nálunk érhetőek el a Modeca menyasszonyi ruhák!

Hogy teljes legyen a választási lehetőség, menyecske ruháink, kiegészítőink széles választéka megtalálható Szalonunkban. 

Egyedi stílusunkat a vőlegények világában is követjük, hiszen nálunk "a méretre szabott elegancia" nyer, a Clemont öltönyeink mind exkluzívak és méretre szabottak! Ez utóbbit különösen fontosnak tartjuk, hiszen nemcsak a menyasszonyoknak, hanem a vőlegényeknek is kijár egy kis figyelem a nagy nap előtt.

2017 számunkra is a meglepetések éve, hiszen nálunk érhetőek el kizárólag a Dolly By Le Petit Tom gyönyörű tütüjei, hiszen valljuk, minden nő álmodott már arról, hogy lesz egy saját tütüje!

 

És hogy mivel készülünk a 2017-es esküvői kiállításra?

Ismét különleges standdal készülünk az esküvő kiállításra, ahol megtekinthetőek katalógusaink, menyasszonyi ruháink, vőlegény öltönyeink, illetve szakmai tanácsokkal látjuk el az érdeklődőket. Folyamatosan on-line kapcsolatban leszünk a Szalonnak, így aki időpontot szeretne - amennyiben marad még hely - , úgy közvetlenül nálunk is foglalhat egyet! Szalonunkban pedig valamennyi menyasszonynak kedveskedünk egy kis szépészeti ajándékkal - később részleteket is elárulunk - illetve EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEKKEL várjuk mind a foglaló mind a vásárló menyasszonyokat!

 

Kár lenne kihegyni idén is az Álompár Esküvő Kiállítást és kár lenne kihagynia a menyasszonyoknak az ELITE Szalon standját is!

 

Az Álompár Esküvő Kiállítás ideje alatt csak és kizárólag előre időpontot foglaló menyasszonyoknak tudunk adni próba lehetőséget, így érdemes sietni:

Weboldalunkon közvetlenül vagy a +36202643227 telefonszámon is lehet időpontot kérni!

 

Találkozzunk az Álompár Esküvő Kiállításon január 28-29-én!

 

Álompár Esküvő Kiállítás előzetes programterv:

Helyszín: Continental Aréna (4400 Nyíregyháza, Géza u. 4-6.)

2017. január 28. szombat

10.00 kapunyitás

11.00 megnyitó

11.30 változatos programok a színpadon

2017. január 29. vasárnap

10.00 kapunyitás

12.00 Álompár vetélkedő

15.00 döntő és díjkiosztó

Belépés ingyenes!

Nyitvatartás: 

2017. január 28. szombat, 10.00–18.00

2017. január 29. vasárnap, 10.00–16.00