MENÜ

Jellegzetes menyasszonyi ruhatípusok

A tökéletes menyasszonyi ruha tökéletesen illeszkedik a menyasszony testéhez, kiemeli azok előnyeit, eltakarja az esetleges hibákat és természetesen tükrözi a személyiségét is.

Összeszedtünk néhány jó tanácsot a menyasszonyoknak, hogy könnyebb legyen a választás a szalonban.

 
 
 

1. Sellőfazon

Még mindig hihetetlen népszerűségnek örvend a menyasszonyok körében a sellőfazon, amely könnyed és légiesen nőies benyomást kelthet az aráról. Mivel ez a típusú ruha követi a test 

vonalát, olyan hölgyeknek ajánljuk, akiknek viszonylag széles a csípőjük, és ehhez képest arányosan vékony a derekuk. Nagyon előnyös az alacsonyabb menyasszonyoknak, hiszen ez a fazon 

az, ami optikailag a legjobban nyújt.

/La Sposa Robin/

 

 

2. Abroncsos ruhák

A hercegnős, abroncsos gyönyörű menyasszonyi ruhák szinte minden fiatal hölgy álmában megfordulnak.

Ezt a típusú ruhát azonban alacsony menyasszonyoknak nem ajánljuk, mivel optikailag összenyomja őket, és még alacsonyabbnak tűnnek majd. Viszont, ha nyújtva van a dereka, nem deréktól, hanem csípőtől bővül a szoknya, akkor bátran viselhetik alacsonyabb menyasszonyok is.

/Diane Legrand 5221/

 

3. Zárt felsőrész

Egyre inkább hódít, a csipkével, tüllel fedett felsőrész. Elsősorban vékony csontos felsőtesttel rendelkező menyasszonyoknak áll jól.

Előkelő, elegáns stílust kölcsönöz viselőjének.

/BT16-4/

 

 

4. Pánt nélküli ruhák

Ez a fazon az, ami szinte mindenkinek jól áll. Itt a dekoltázs az, amire érdemes odafigyelni. Akinek keskeny a válla, általában előnyösebb a szív alakú dekoltázs.

Az egyenes tetejű ruhákat ajánljuk a szélesebb vállú, nagyobb mellű menyasszonyoknak.

/Diane Legrand 5220/

  

 

5. Csipkeboleró

Sok menyasszony a Szalonban találkozik először azzal a típusú boleróval, amelyet a menyasszonyi ruháknál sokszor használunk. Ezek a bolerók kivallóan alkalmasak a templomi szertartásra, hiszen ott a vállakat érdemes takarni. 

/La Sposa Robin/

 

 

6. Fényes anyagok

Az anyagok királynője a szatén, mikádó selyem. A letisztult, nemes eleganciát kedvelőknek ajánljuk, hiszen nem  igényel sok díszítést.

/Pronovias Pagoda/

 

 

 

Bízunk benne, hogy tudtunk egy kicsit segíteni a ruhák közötti eligazodásban, de azért a legfontosabb ilyenkor, hogy minden menyasszony a saját szemével győződjön meg arról, melyik ruhában érzi magát a legtermészetesebben!

Ha kicsit jobban bele szeretnétek mélyülni a ruhapróba előtt a ruhatípusokba akkor két blogbejegyzésünket is ajánljuk, amelyek egynás folytatásai:

Melyik ruha áll jól nekem?

Melyik ruha áll jól nekem (folytatás)?