MENÜ

Menyecske ruhát vagy 50 000 Ft-ot adunk ajándékba 2017. február 04-én

 

Számos menyasszonyunknak már nem tudtunk nekik kedvező időpontot adni a január 28-29-i Álompár Esküvői Kiállítás ideje alatt, ezért úgy döntöttünk, 2017. február 04-én ismét élnek kedvezményeink!

 

Amennyiben úgy döntesz, hogy menyasszonyi ruhádat kölcsönzöd, úgy a menyecske ruhát ajándékba adjuk!

Amennyiben eladó ruháink közül választasz egyet, úgy 50 000 Ft azonnali kedvezményt kapsz a vásárlás összegéből!

 

 

A régió legexkluzívabb, legelegánsabb menyasszonyi ruhaszalonjában csak világmárkákkkal találkozhatsz, hiszen Nyíregyházának is jár az elegancia és a luxus. A spanyol La Sposa, a Blue By Enzoani, a Diane Legrand világmárkák mellett 2017-től már azoknak is kedvezünk, akik a letisztult elegáns vonal mellett szeretnének egy kis különlegességet is, hiszen Nyíregyházán egyedül nálunk érhetőek el a holland Modeca menyasszonyi ruhák!

Hogy teljes legyen a választási lehetőség, menyecske ruháink, kiegészítőink széles választéka megtalálható Szalonunkban. 

Egyedi stílusunkat a vőlegények világában is követjük, hiszen nálunk "a méretre szabott elegancia" nyer, a Clemont öltönyeink mind exkluzívak és méretre szabottak! Ez utóbbit különösen fontosnak tartjuk, hiszen nemcsak a menyasszonyoknak, hanem a vőlegényeknek is kijár egy kis figyelem a nagy nap előtt.

2017 számunkra is a meglepetések éve, hiszen nálunk érhetőek el kizárólag a Dolly By Le Petit Tom gyönyörű tütüjei, hiszen valljuk, minden nő álmodott már arról, hogy lesz egy saját tütüje!

 

A kedvezmény csak és kizárólag előre időpontot foglaló menyasszonyoknak szól, ideje sietni:

Weboldalunkon közvetlenül vagy a +36202643227 telefonszámon is lehet időpontot kérni!