MENÜ

Minden, amit tudni kell a 2017-es vőlegény öltönyökről

 

 

Sok vőlegény úgy gondolja, majd "megteszi a középiskolai öltönye" az esküvőn vagy éppen egy adott méretet vesz az egyik útba eső üzletben vagy akár interneten keresztül rendel egyet!

Sajnos azonban kedves férfiak, van számotokra egy rossz hírünk: a saját esküvődön - habár minden szempár először a menyasszonyt nézi - minden második pillantás rád fog esni! Jelenléteddel, elegáns megjelenéseddel pedig még inkább emeled a menyasszony "fényét" és szépségét, nem mellékesen pedig az összetartozást is jelképezitek egy összeillő ruhaválasztással!

Vőlegény öltönyök 2017-ben

 

 

Mint ahogy a menyasszonyi ruháknál, úgy a vőlegény öltönyöknél is évről-évre változik a trend, amely jelentheti akár a színt, az anyagot vagy akár a fazont is! 2017-ben továbbra is hódítanak a body fitt és a slim fitt fazonok, habár a body fitt fazonok jóval keresettebbek voltak már idén is, azonban a slim fitt fazonok sikere továbbra is töretlen.

A színeket tekintve a kék - különösen a mélykék - egyre nagyobb teret hódít, de a klasszikus fekete vagy a semleges szürke vagy az ivory menyasszonyi ruhákhoz kitűnően illő barna továbbra is megfigyelhető a kedvelt vőlegényi öltönyök között.

A 2017-es vőlegény öltönyök gyakori színei

 

Egyik újdonság viszont a dupla zsebes vőlegény öltönyök megjelenése/elterjedése (a dupla zsebek közül az egyik használatos, a másik azonban csak díszként funkcionál). A vőlegény öltönyöknél egyre gyakoribbak a különleges gallérmegoldások, ezáltal új nyakkendő típusok is megjelennek. A vőlegények továbbra is választhatnak egygombos vagy kétgombos, egy vagy kéthasítékos fazonok közül, mint ahogy előző években is!

 

Összegyűjtöttünk néhány fontos információk a vőlegények részére az öltönyválasztással kapcsolatban, amelyet az alábbi linken olvashattok!

Hamarosan pedig weboldalunkra is kikerülnek a választott vőlegény öltönyök és mellényszettek!