MENÜ

Muri Enikő az ELITE Szalont választotta

Milyen elképzelésekkel érkeztél menyasszonyi ruha terén, amikor az Elite Szalonba érkeztél?

Volt egy elképzelésem, hogy milyen ruhát szeretnék, de ezt nem igazán mondtam el senkinek sem. Nem akartam beleélni magam abba a bizonyos ruhába, mert ha esetleg mégsem áll jól, akkor csalódott lettem volna. Azt tudtam, hogy Karesz, a vőlegényem, milyen ruhában képzel el, és mivel szeretem őt, igyekeztem olyan ruhákat felpróbálni. Színben nálam a tört fehér a nyerő, a hófehér nem áll jól, mivel a bőröm színe is elég fakó. 

 

Mi volt az első benyomásod, amikor beléptél az Elite Szalonba?

Mindig is erre vágytam, és most itt van. Eljött a pillanat. Zavarban voltam, azt éreztem, hogy a gondolataim össze-vissza cikáznak. Féltem, hogy nem tudok arra koncentrálni, amire kell. De a lányok, Tünde és Gabi annyira kedvesek voltak, hogy egy pillanat alatt elszállt a zavarom, és belevágtunk a ruhapróbába. Rengeteget sztorizgattunk, és nagyon jól éreztük magunkat. Illetve elkísértek a drága szüleim is, akik sokat segítettek azzal, hogy elmondták a véleményüket a ruhákkal kapcsolatban.

 

Ismerted a ruhapróba előtt a három, általunk forgalmazott világmárkát? (La Sposa, Blue by Enzoani, Diane Legrand )

Rengeteg katalógust, weboldalt böngésztem át, mielőtt eljöttem ruhát próbálni, és a La Sposa ruhái nem voltak számomra ismeretlenek. Gyönyörű kidolgozás, elegancia, kifinomultság jellemzi ezeket a ruhákat. Egy igazi hercegnőkét érzi bennük magát az ember lánya. 

 

Hogy érezted magad a ruhapróbán?

Nagyon jól. Jó társaság, gyönyörű ruhák. Kell ennél több? Na jó, bevallom, kicsit ideges voltam, de ezt igyekeztem nem kimutatni. :)

 

Mi volt, ami a legjobban tetszett a ruhapróba alatt?

Tetszett a szalon világa. Kedves, finom, már-már álomszerű hangulata van, ahová az ember már csak úgy kedvtelésből is bemenne, mert jól érzi magát. Kedvesek voltak a lányok, sokat nevettünk. Továbbá nagyon tetszett, hogy mindenféle ruhafazont felpróbálhattam, és ezt türelmesen végig csinálták velem. 

 

Amikor kiválasztottad a menyasszonyi ruhát, mennyire számítottak kísérőid véleménye? 

Abszolút. A szüleim véleménye egyébként is elsőbbséget élveznek, de itt kivételesen fontos volt, hogy mit gondolnak arról a ruháról, amit választok. Volt olyan ruha, ami nekem tetszett, nekik nem, ezért már vettem is fel a másikat. Nyílván, mindenkinek nem tudok megfelelni, de fontos, hogy a szüleim mit gondolnak. Így végül sikerült egy olyan ruhát választani, ami mindenkinek tetszett. :)

 

Sok menyasszonyt a barátnője kísér el, Te viszont a szüleidet kérted meg rá. Édesapád minden egyes ruhára emlékezett a próba végén. Az esküvőszervezés során másban is ki kérted/kéred a véleményét?

Engem is meglepett, hogy Édesapám minden ruhára emlékezett. Fontos volt, hogy Ő is ott legyen a ruhapróbán, mert kell egy férfi szem ilyenkor. Szeretek mindent megosztani a szüleimmel, mert több szem többet lát. Minden alkalommal, amikor van valami fejlemény az esküvőnkkel kapcsolatban azt megosztom a szüleimmel, és kikérem a véleményüket. Van, amit ők másképp csinálnának. Van amit ebből megfogadok, van, amit nem. Más generáció vagyunk, de hála Istennek, sosem vitázunk. Elfogadják a javaslataimat, és természetesen Ők is rengeteg ötletet adnak. :)

 

Ha egy mondatban kellene összegezned a nálunk töltött időt, mi lenne az?

Azt mondanám minden arának, hogy ha menyasszonyi ruhát szeretnének, mindenképpen az Elite Szalont válasszák, mert nagy a kínálat, kedves a kiszolgálás, és ha nem is találják meg álmaik ruháját, akkor is egy klassz napot tölthetnek el. Én nagyon köszönöm a lehetőséget, és köszönöm, hogy az Elite Szalon hozzájárul ahhoz, hogy tökéletes ruhában mondhassam ki az életre szóló, boldogító igent. :)