MENÜ

Tökéletes alak az esküvődre ... nem lehetetlen!

 

A nők gondolatai valahogyan természetüknél fogva folyamatosan a testtömegük körül forog és mikor máskor, ha nem életük legszebb napja előtt ez még inkább felerősödik! Sokan kérnek tőlünk is tanácsot, amelyet most Veletek is megosztunk Dr. Pénzes Mariann Insumed tanácsadó orvos segítségével.

 

"Az INSUMED nem egy tápszer, hanem egy olyan kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy hosszú távon is tartani tudjuk ideális testsúlyunkat úgy, hogy a szükséges tápanyagokat is magunkhoz vegyük." - kezdte a beszélgetésünket Mariann. Ne várjunk azonnali, hirtelen fogyást, ellenben hosszú távú, a tényleges zsírvesztést és a táplálkozási szokások pozitív megváltoztatását elérjük ezzel a módszerrel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokan a ruhapróba során érdeklődnek nálunk, hogy milyen tanácsaink vannak, mit hallottunk esetleg a többi menyasszonytól. Nem volt eddig könnyű erre válaszolnunk, viszont Mariann segítségével bátran tudunk mit ajánlani ezek után. Ez a módszer ugyanis a mindennapi életben reálisan megvalósítható, éhezés és kalóriaszámolgatás nélkül. A szakértő orvosi kontroll pedig személyre szóló gyakorlati tanácsokat, táplálkozási tervet és az életmódváltozást tartóssá tevő hosszú távú gondolkodást is biztosít a rendszeres ellenőrzés mellett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gabi tapasztalatit is megosztjuk veletek, aki már a program 5. hetében jár:

Korábbi tapasztalataim alapján, hittem, hogy a fogyókúra végtelen türelmet, elkötelezettséget, és koncentrációt igényel. A folyamat általában lekötötte mindennapjaimat. Az INSUMED gyakorlatias, a napi elfoglaltságok köréhez jól illeszthető étkezési programja segítségével a fogyókúra alatt is tudok koncentrálni a munkámra, a családomra, a kedvteléseimre. A sportot tudom folytatni oly mértékben és ütemben, ahogyan tetszik. A folyamatos, heti 1-1.5 kg fogyás minden különösebb megerőltetés nélkül elérhető. Sportolás során energikusabbnak érzem magam, joga gyakorlatok során ízületeimet rugalmasabbnak érzem, és ami a számomra talán legfontosabb: napi rutinomat tartani, kötelezettségeimet teljesítési tudom, és jó kedélyű vagyok. Az INSUMED segítségével a fogyókúra nem további stressz forrása, hanem eszköz, már-már társ, a cél felé vezető úton. A program 5. hetében vagyok, 6 kg folytam, majdnem félúton. Örömmel várom a hétfő reggeleket, amikor mérlegre állhatok és ellenőrizhetem a heti eredményt. Soha nem gondoltam volna, hogy mérlegre állni öröm forrása is lehet!

 

Az INSUMED - Végre lefogyni! célja, hogy jojo effektus és éhezés nélkül is egészségesen lefogyjunk úgy, hogy egészségünket megtartsuk vagy akár visszaszerezzük.

 

Az INSUMED - Végre lefogyni! programról bővebb információt az alábbi linken tudtok olvasni, Mariann elérhetőségét pedig megtaláljátok Facebookon is!

 

Sikeres felkészülést kívánunk esküvőtök napjáig!