MENÜ

Újabb izgalmak az Elite Szalonban!

Az Elite Szalonban mindig történik valami! Olvasd el legújabb blog bejegyzésünket!

 

Minden cég számára fontos, hogy időről-időre megújuljon, legyen előremutató, keresse az új lehetőségeket, tartson lépést az óriási léptékű változásokkal, legyen időszerű. Ez nálunk sincs másképp! 

Nemrégiben költöztünk át a belváros közelségébe, egy új környezetbe, egy gyönyörű új szalonba!  És most ismét több újdonságot tartogatunk a számotokra! 

Szerettünk volna még több információval szolgálni az Elite Szalonról, ezért megújítottuk weboldalunkat!

Ennek köszönhetően  a képi megjelenések nagyobbak, nagyíthatóak lettek,  felkerültek kiegészítőink, továbbá előtérbe kerültek a vőlegények outfitje is. Elegánsabb, letisztultabb lett a weboldal megjelenése, dinamikusabb, átláthatóbb a szerkezete. 

Azonkívül, hogy a virtuális térben megújultunk, elhoztunk Nektek egy új világmárkát, a White One-t!

A térségben egyedül nálunk érhető el a St. Patrick csoporthoz kapcsolódó márka, amelynek kollekciójában előnyt élveznek a csipkék, a hímzések és a kristályok. Meglehetősen fontos szempont volt számunkra, hogy a márkánál a tervezés során szívesen visszanyúlnak a klasszikus anyagokhoz, szabásvonalakhoz, megoldásokhoz, ugyanakkor mindezt modern köntösbe öltöztetve emelik ki a menyasszonyok nőiességét. 

Bízunk benne, hogy legalább annyira  ámulatba ejtenek  Benneteket a kreációk, mint bennünket!

Nem szabad arról sem elfeledkeznünk, hogy a 2019-es modellek nagy része már megérkezett a szalonunkba!

Új weboldal, új kollekció, új márka!

Kívánunk hasznos és varázslatos időtöltést a megújult weboldalunkon és várunk Benneteket sok szeretettel a szalonunkban is!

 

Psszt…év végéig még számos izgalmas dologgal készülünk, amelyet megosztunk a Facebook oldalunkon, Instagrammon és természetesen a megújult Weboldalunkon is!