MENÜ

"Úgy éreztem magam, mint Alíz Csodaországban"

Milyen elképzelésekkel érkeztél menyasszonyi ruha terén, amikor az Elite Szalonba érkeztél? (szín, fazon előre kigondolva volt?)

Nem volt fix elképzelésem, hogy milyen ruhát is szeretnék a Nagy napra. Nyitott akartam lenni minden variációra, hiszen nem volt még rajtam igazi menyasszonyi ruha, így nem tudtam melyik fazon, állna a legközelebb az én ízlésemhez, személyiségemhez.

 

Mi volt az első benyomásod, amikor beléptél a Szalonba?

A legelső benyomásom a szalonról: „Úristen itt rengeteg ruha van, hogy fogok én ezek közül egyet kiválasztani?!” Majd mikor feleszméltem a ruhák tömkelegétől, jobban körülnéztem. A Elite Szalon nem csak egy jól hangzó név, hiszen aki oda betoppan egy másik világban találja magát. Csak egy- két szóval hirtelen, ami az eszembe jut róla: kifinomult, elegáns, ízléses, luxus egy szóval ELITE! Itt nem csak a ruhák különlegesek és egyedik, hanem a Szalon maga is. Bár nem utolsó sorban hozzátenném még, hogy Györgyi és a lányok kedvessége aranyozza be igazán a hely szépségét.

 

Ismerted a ruhapróba előtt a három, általunk forgalmazott világmárkát? (La Sposa, Blue by Enzoani, Diane Legrand )

Ismertem igen ezeket a ruhákat, hiszen neves esküvői magazinokban sokszor tátott szájjal figyeltem a szebbnél szebb ruhákat, és képzeltem el hogy talán egyszer majd én is egy ilyen meseszép ruhában fogok az oltár elé vonulni.

 

Hogy érezted magad a ruhapróbán?

Mint Aliz csoda országban :) Egyszerűen mesésen. :) Az elejétől a végéig élveztem. Be kell, valljam őszintén nagyon izgultam és féltem a ruhapróba előtt (már utólag vissza gondolva kár volt), hogy elveszek a sok ruha között. Több különböző fazont próbáltam fel, a nagy habos királylányostól a sellő fazonig, a csipkétől a selyemig. Mindnek megvan a maga szépsége, mindet el tudtam volna képzelni magamon. De mikor felvettem „AZT”, tudtam és éreztem, megtaláltam. Giccsesen hangzik, de mint az amerikai menyasszonyi ruhát kereső sorozatokban vagy filmekben, mikor a nő megáll a tükör előtt és elsírja magát, mikor rápillant a kísérőire és látja a szemükben a meghatódottságot, mikor kicsit megfagy a levegő és megszűnik minden létezni, mikor lefotóznád magad és gyorsan átküldenéd a párodnak, hogy nézd, megtaláltam, mert szeretnéd vele is megosztani azt az örömöt, ami hirtelen akkor „rád szakad”. Egyszerűen felejthetetlen élményben volt részem.

 

Mi volt, ami a legjobban tetszett a ruhapróba alatt?

Nagyon nehéz megfogalmazni, hiszen egy szóval tudnám jellemezni: az ÉRZÉS! Az az érzelmi sokk, az a felfoghatatlan öröm és boldogság érzése, a ruhák, mikor felveszi egy nő és az arca is megszépül, hirtelen magabiztosnak és különlegesnek érzi magát, az, hogy még vannak a Földön olyan kedves és csupa szív emberek, mint Györgyi és Gabi.

 

Amikor kiválasztottad a menyasszonyi ruhát, mennyire számítottak kísérőid véleménye?

A ruhapróbámra a szüleim, anyukám és apukám, a nővérem a kislányával, illetve a párom Tamás szülei, édesanyja és édesapja kísért el. Nagyon fontos volt az ŐK véleményük, hiszen az én családom engem ismer, tudják, hogy mi passzol hozzám, a Tamás szülei pedig Tamást ismerik jobban és tudják mi az, amit szeretne látni a leendő feleségén. Életem legmeghatározóbb döntéseiben mindig kikértem a családom véleményét, tanácsát, így egyértelmű volt, hogy a ruha választás is egy olyan fontos esemény, amit szeretnék velük megosztani. A Tamás szüleit pedig nem akartam kihagyni, hiszen nekik nincs lányuk, (Tamásnak egy bátyja van), így én szerettem volna, nekik megadni azt az élményt mikor hófehér ruhák közül kell kiválasztani egyet, csak egyet, az igazit. Ugyanis mindig ezt mondják, „Már félig a mi lányunk is vagy.”

 

Ha egy mondatban kellene összegezned a nálunk töltött időt, mi lenne az?

Köszönöm, hogy valóra váltották a kislányként dédelgetett álmomat.