MENÜ

Zsanették is készülődnek az ünnepekre

Ahogy már tudjuk, Zsanettnek nem mindennapi lánykérés részese volt, hiszen párja, Tamás 1008 árvácskából formázta meg a nagy kérdést. Zsanett pedig bennünket, az Elite Szalont választotta esküvői ruhájának kiválasztásához. Az ünnepek közeledtével benéztük Zsanettékhez, náluk hogyan telnek a napok.

 
A karácsony köztudottan a szeretet ünnepe. Milyen érzések keringenek benned így, hogy ez az "utolsó" olyan karácsony, amikor még "nem feleség vagy"?

- Nem gondolom, hogy az idei vagy az elkövetkező évek karácsonyát máshogy élnénk meg csak azért, mert összeházasodtunk. A szeretetet, a másik fél tisztelését és az „örülök, hogy vagy nekem” érzést, minden nap ki kell mutatni, nemcsak karácsonykor a szeretet ünnepén. Mi már 3 éve együtt lakunk, megvan a kis menetünk az ünnepekre, szerintem ezt a rutint egy kisbaba érkezése tudná csak igazán felkavarni.  Amit remélünk már a következő karácsonykor a gömbölyödő pocakom fogja jelezni.

 

Hogyan készülsz/készültök az ünnepekre és itt nem feltétlenül az ajándékozásra gondolok?

- Én nagy karácsony örült vagyok. smiley Már feldíszítettem a lakást az ünnepi öltözetébe. Gyártom a kis saját készítésű ajándékokat, mivel minden évben meglepem a barátainkat, valami kis aprósággal, hiszen mi nem vagyunk a nagy ajándékozások híve, jobban értékeljük azt, ha a család és a barátok együtt vannak. Jókat beszélgetünk, nevetgélünk.  A karácsonyi készülődés nálunk is úgy zajlik, mint a családok többségénél, sütés, főzés, mézeskalács díszítés. wink

 

Hogyan szokott telni az adventi időszak a pároddal? Milyen közös, karácsonyhoz kapcsolódó programok vannak az életetekben?

- Családi körben, meghitten. Egyik nap Püspökladányban, másik nap Vaján. Hiszen mindkettőnknek fontosak a szerettei, így próbáljuk úgy összehozni a dolgokat, hogy mindenhol legyünk egy kicsit. Minden évben viccesen indul, már mikor a fát kell kiválasztani, Tamás mindig a legnagyobbat és legszebbet szeretné, én meg az ’elég egy kisebb is’ visszahúzó szerepét játszom smiley. Majd végül választunk egy kicsit sete, kicsit ferde, kicsit ilyen, kicsit olyan, de a miénk fenyőfát smiley, de aztán mikor rákerülnek a gömbök, a fények, amit közösen díszítünk, akkor lesz igazi szép kis karácsonyfa.

A tavalyi évben elmentünk Bécsbe a karácsonyi vásárra, 3 nap csak a miénk volt, Tamás igazán romantikus programokat talál ki.

 

És nem utolsó sorban hogy álltok az esküvő előkészületeivel, szervezésével?

- Nem görcsölünk, és nem idegeskedünk az esküvő szervezése miatt, minden megy a maga útján. A legfontosabban már le vannak foglalva, idő (2016.08.13.), hely (Napkor, Kerekerdő Rendezvény Központ).

A szertartások, zenész, vőfély, fotós- videós, a névsor is lassan kezd összeállni (kb. 170-180 fő) és hát a ruha az enyém egy óriási nagy pipa, Tamás pedig, mint szerintem minden férfi majd az utolsó pillanatban fog eszmélni. 

Már nagyon várjuk, és igazán sok meglepetéssel készülünk a vendégeinknek.

 

Zsanettékhez még visszalátogatunk hamarosan, hogy egy kicsit jobban "belelássunk", mi zajlott le benne, amikor a menyasszonyi ruháját választotta!