MENÜ

Vőlegények hétvégéje az Elite Szalonban 2019. február 23-24.

 

Sok vőlegény úgy gondolja, sokkal könnyebb egy vőlegényi öltönyt kiválasztani és megvásárolni, mint a menyasszonyi ruhát! A valóság azonban teljesen más. A férfiak nagy százaléka nem konfekció méret, nem tetszik valami apró megoldás a fazonban, vagy tetszik a fazon, de nem ebben a színben. Ezer apró probléma vetődhet fel… Talán az is megfogalmazódik bennetek, hogy úgy is a menyasszony ruháját övezi a legnagyobb figyelem.

 

 

Sajnos azonban kedves férfiak, van számotokra egy rossz hírünk: a saját esküvődön - habár minden szempár először a menyasszonyt nézi - minden második pillantás rád fog szegeződni! Jelenléteddel, elegáns megjelenéseddel pedig még inkább emeled a menyasszony "fényét" és szépségét, nem mellékesen pedig az összetartozást is jelképezitek egy összeillő ruhaválasztással!

Azt se felejtsük el, hogy a vőlegényi öltöny legyen mindig egy kicsit emelkedettebb, mint a jelenlévő összes férfi öltözete! Ezt segíti egy mellényszett, egy jól kiválasztott anyag, egy tökéletesen megkomponált fazon.

Mint ahogy a menyasszonyi ruháknál, úgy a vőlegény öltönyöknél is évről-évre változik a trend, amely jelentheti akár a színt, az anyagot vagy a fazont is! 

 

Az Álompár Esküvői Kiállítás ideje alatt a standunkra látogatók már megismerkedhettek a 2019-es kollekcióval, amelyet az alábbi linken on-line is elértek: ÖLTÖNYÖK és MELLÉNYSZETTEK

 

Ha nem bízod a véletlenre a tökéletes, személyre szabott vőlegényi öltönyödet és nem szeretnél felesleges órákat eltölteni a megfelelő megtalálásával, akkor várunk február 23-án vagy 24-én a szalonunkban! Csak abban az esetben tudunk fogadni, ha előre bejelentkezel!

 

Az alábbiakat garantáljuk számodra ezen a két napon:

- A szombati napon a Clemont cég tulajdonosa és öltönyszakértője segítségedre lesz a tökéletes szetted kiválasztásában!

- Kizárólag veled foglalkozunk a kiválasztott időpontban!

- Méretet veszünk, hogy valóban személyre szabott és tökéletes legyen az öltönyöd!

 

És ha mindez nem lenne elég, akkor biztosíthatunk, hogy mindezekre maximum egy órát kell szánnod az ajándék kávé elfogyasztásával együtt! Természetesen kísérőt hozhatsz magaddal!

Ezenkívül meglepetéssel is várunk: amennyiben kiválasztod, lefoglalod az öltönyödet, egy mandzsettagombbal is megajándékozunk!

 

Már csak egyetlen teendőd maradt, mégpedig időpontot foglalni hozzánk február 23-ra vagy 24-re:

 

Telefonon: +36202643227 vagy

On-line: http://eliteskuvo.hu/jelentkezz-be-ruhaprobara

 

Szeretettel várunk!

 

Györgyi, Tünde, Gabi