MENÜ

Blog

GY.I.K

Hogyan induljak el egy menyasszonyi ruhapróbára? Milyen teendőim vannak a ruhapróba előtt? Mit kezdjek az uszállyal, ha már nincs szükségem rá? Ehhez hasonló kérdések minden menyasszony fejében megfordulnak, amelyekre most válasszal is szolgálunk!

Esküvői ruha körkép az Elite-nél...amikor a blogger visszatér

Enikő, a Kialakító blog írója már szinte hazajár hozzánk és mi örömmel is fogadjuk őt!

Düsseldorfi helyszíni bejelentkezés

Nem könnyű a menyasszonyok sorsa…de hogy őszinték legyünk, az exkluzív esküvői ruhaszalonok tulajdonoséi sem, hiszen első kézből vagy mondhatnánk első szemmel látjuk a 2016-os kollekciókat, a gyönyörűbbnél gyönyörűbb, finom és nőies ruhákat és nekünk nem csak egy ruhát kell kiválasztanunk.

Tanúsítvány a megbízhatóságunkról

Nagy megtiszteltetés érte az Elite Szalont!

Bemutatón jártunk

Élőben jelentkezünk Barcelonából! Elképesztő ruha csodákat láttunk a hétvégén a kifutókon, ahová mi is felmerészkedtünk egy-egy kép erejéig!   

ESKÜVŐI KÖSZÖNET AJÁNDÉK

ÉVEZREDES UTAZÁS AZ AJÁNDÉKOK VILÁGÁBAN

BARCELONA 2016-OS PRONOVIAS KOLLEKCIÓ BEMUTATÓ!

Gyakori kérdések a férfi elegáns öltözékről

Sokan nem tudják a pontos férfi elegáns öltözéket és sokaknak fel sem tűnik a különbség például az egy vagy két hasíték között. Egy kis útmutató minden férfinak és akár nőnek is!

Milyen egy esküvői ruhapróba a blogger szemével

"Sokan olvastátok már azt a posztot, amiben beszámolok az Esküvő kiállítás élményeiről, de most a különlegesebb részéről fogok írni. A poszt címe lehetett volna az is, hogy Esküszöm rosszban sántikálok!, de maradtam a klasszikus megfogalmazásnál."

2015 NYÍREGYHÁZI ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS

JANUÁR 10-11 - KORZÓ BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT Olvasd gyorsan és telefonálj, ha nem akarsz kimaradni!