MENÜ

Blog

Jellegzetes menyasszonyi ruhatípusok

Minden kislány arról álmodik, hogy egy napon a számára tökéletes menyasszonyi ruhában mondja majd ki a boldogító igent. Ahhoz azonban, hogy ez az álom valóra is válhasson, nem feltétlenül kell mindig az álmunkban megálmodott ruhát kiválasztanunk, hiszen nem is biztos, hogy alkatunknak az áll majd a legjobban. 

"Úgy éreztem magam, mint Alíz Csodaországban"

Zsanett és Tamás, valamint az 1008 árvácska történetét szinte nincs olyan megyénkbeli fiatal, aki ne ismerné. Zsanett pedig úgy döntött, hogy az esküvőjére tőlünk választ ruhát. Az első ruhapróbán már megtalálta álmai ruháját, amelyet követően beszélgettünk egy kicsit vele,

Extra kedvezmény február 06-07. között

2016. február 06-án és 07-én extra kedvezményekkel, hosszított nyitvatartással várunk minden kedves menyasszonyt!

Muri Enikő az ELITE Szalont választotta

Muri Enikő magyar énekesnő, színésznő 2016-ban örök hűséget fogad párjával, Karesszal.Enikő menyasszonyi ruháját pedig Nyíregyháza egyik legrégebbi, legexkluzívabb esküvői ruhaszalonjából választotta, az ELITE Szalonból.  És hogy hogyan élte meg a menyasszonyi ruha próbát? A vele készített interjúból kiderül.

Zsanették is készülődnek az ünnepekre

Ahogy már tudjuk, Zsanettnek nem mindennapi lánykérés részese volt, hiszen párja, Tamás 1008 árvácskából formázta meg a nagy kérdést. Zsanett pedig bennünket, az Elite Szalont választotta esküvői ruhájának kiválasztásához. Az ünnepek közeledtével benéztük Zsanettékhez, náluk hogyan telnek a napok.

Ünnepi kedvezmény

Az Elite Szalon decemberben egyedülálló kedvezménnyel várja a menyasszonyokat!   Csak most 20.000Ft kedvezményt adunk minden Elite menyasszonyi ruha árából!

Melyik ruha áll jól nekem? - folytatás

Előz írásunkban tértünk ki arra, hogy vajon melyik női alakformának melyik ruhatípus áll a legjobban. Most folytatjuk blog bejegyzésünket, hiszen kiegészítettük az alakformákat az idei szezon kedvelt ruháival.

Melyik ruha áll jól nekem?

Sokan érkeznek úgy a Szalonba, hogy tökéletes elképzelésük van, melyik ruha fazont szeretnék. Amikor azonban felpróbálják, valahogy mégsem tetszik az, amit a tükörben lát. Ezért vagyunk mi, hiszen a töb tízéves tapasztalattal a hátunk mögött első ránézésre meg tudjuk mondani, melyik fazon lesz a nyerő

Megérkeztek a 2016-os menyasszonyi ruha kollekciók

Megérkeztek a 2016-os évi menyasszonyi ruha kollekciók darabjai a nyíregyházi Elite Szalonba!  

Kiárusítunk

Ebben az évben először kiárusítunk!