2015 NYÍREGYHÁZI ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS

KIÁLLÍTÁS
Minden évben részt veszünk a Nyíregyházán megrendelésre kerülő Esküvői kiállításon. Az évek alatt már kitapasztaltuk, hogy a menyasszonyok ragaszkodnak hozzá, hogy a ruhapróba egy csendesebb, intimebb légkörben történjen. 

SZALON
A kiállításon tehát bemutatjuk a ruháinkat, és mellette a nyíregyházi szalonunk is nyitva lesz, hogy a kiállításon kiszemelt esküvői ruhákat egyből fel is próbálhasd! Közben mi pezsgővel, kávéval, teával és minden földi jóval kényeztetünk, hogy a ruha kiválasztása is egy életre szóló élmény legyen, és soha ne felejtsd el a hangulatát.

MEGLEPETÉS
Jó pár extra meglepetéssel is várunk, hogy ez a hétvége nagyon különleges legyen. Tavaly nagy sikert aratott, hogy meghívtuk a „2013év sminkese” díj tulajdonosát, Magera Viktóriát, hogy ingyenesen elkészítse a ruhákhoz illő profi esküvői sminkeket. Viktória ismét velünk lesz szombaton, így pontosan úgy láthatod majd magad, ahogy az oltár előtt fogsz állni!

AJÁNDÉK
A kiállítás ideje alatt érdemes elhozni a párodat is, hiszen most rá is gondoltunk! Ha nálunk foglalod le a ruhádat, akkor megajándékozunk benneteket egy exclusive esküvői inggel. Az ilyenkor szokásos nagy érdeklődésre való tekintettel, a szalon szombaton este 8-ig, vasárnap pedig 6-óráig lesz nyitva.

HÍVJ!
Erre a különleges eseményre csak korlátozott létszámmal lehet jelentkezni, ezért telefonálj minél hamarabb!

Telefon: 20/264-3227, 42/-785-947

 

Hozzászólások (0)
Szólj hozzá!
Blog

Esküvő Kiállítás, ahogy mi láttuk

2018. Február 12., 0 hozzászólás

Ahogy minden évben, úgy az idén is részt vettünk a kétnapos nyíregyházi Álompár Esküvői Kiállításon.

Mi tetszett nekünk a legjobban? Most eláruljuk Nektek!

Esküvő Kiállítás Nyílt Hétvége az Elite Szalonban

2018. Január 30., 0 hozzászólás

A 2018. február 09-11. közötti Esküvő Kiállítás alatt ismét nyílt hétvégét tartunk sok-sok meglepetéssel!

 

Tarts velünk Te is!