pic
Szandra & Péter
Kedves Elite csapat! Küldünk pár képet a nagy napról. Személy szerint, mint menyasszony minden percet imádtam a ruhámban. Sikerült a vőlegény elől is elrejtenem az esküvő napjáig, de egy pillanatig nem aggódtam, hogy majd nem fog tetszeni neki. Mindenki el volt ájulva a ruhától, amit el is hiszek, hiszen nem hiába szerettem bele:) Köszönjük a sok segítséget! Üdv, Szandra&Peti
pic
Anita
Kedves Györgyi, Gabi és Tündi! Szeretném megköszönni Nektek, hogy megtalálhattam elsőnek nálatok az igazi gyönyörű menyasszonyi ruhát valamint a férjemnek az öltönyt. Köszönjük a türelmeteket és kedvességeteket a próbák során.
pic
Kriszta
Kedves Elite Szalon! Ez úton szeretném, megköszönni, hogy nálatok találtam meg, az álmaim ruháját! Fantasztikusan éreztem benne magam, és nem beszélve arról, hogy a 7 hónapos kis pocakom szinte nem is lehetett látni! Nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket, az odafigyeléseteket, igazán felejthetetlenné tettétek a "nagy napunkat"! Köszönöm, hogy Elite Menyasszony lehettem!
pic
Zita
Sziasztok, küldök pár képet a meseszép ruháról, köszönöm szépen a segítőkészséget. Nagyon kedvesek és aranyosak voltatok. Megszépítették életünk legszebb napját. Köszönöm!
pic
Szabina & Dezső
Sziasztok! Küldünk egy pár képet életünk eddigi legszebb napjáról. Én, mint menyasszony fantasztikusan éreztem magam ebben a csodálatos ruhában. Nagyon szépen köszönjünk azt sok kedvességet, türelmet amit kaptunk tőletek. Nélkületek nem sikerülhetett volna! Üdv.: Szabina és Dezső
pic
Andi
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm még egyszer a gyönyörű menyasszonyi ruhát, amit tőletek kaptam. Fantasztikusan éreztem benne magam és mindenki csak dicsérte. Nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket és segítőkészségeteket :)
pic
Viktória
Kedves Elite szalon ! Íme Néhány kép ami a nagy napon készült. Nagyon jól éreztük magunkat a tőletek vett ruhákban. Köszönjük a lányoknak a sok segítséget.
pic
Erika
Sziasztok Lányok! Küldök néhány képet magunkról és a gyönyörű ruháinkról. Köszönöm szépen, hogy ilyen szakértelemmel, türelemmel és kedvességgel segítettetek kiválasztani álmaim ruháját. Eltelt már 2 hónap de még mindig rácsodálkozok milyen gyönyörű volt a ruhám.. imádtam!! Köszönjük szépen még egyszer és puszilunk Titeket!
pic
Mariann és Zoli
Kedves Lányok! Ezúton szeretnénk sokadjára is köszönetet mondani Nektek a kedvességetekért és ezért a csodaszép ruháért és Zoli öltözékéért, imádtuk ennél szebb a világon nem létezik számunkra! :) További sok sikert kívánunk Nektek! Mariann és Zoli
pic
Beatrix
Nagyon szép ruha, jól éreztem magam benne...szuper Köszönök nektek mindent !
pic
Erzsébet & Róbert
Köszönjük ezt a gyönyörű öltönyt, amit a "mi napunkra" készítettetek és a sok türelmet!
pic
Ilona & Attila & Barbara
Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy a nagy napunk egy megvalósult álom lett...Hála nektek és a Szalon csodás ruháinak sikerült meseszéppé tenni az esküvőnket.
pic
Viki & Balázs
Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy hihetetlen szakértelmetekkel, kedvességetekkel segítettetek, hogy A Nagy Nap tényleg A Nagy Nap legyen számunkra. Külön köszönetet szeretnék mondani, hogy megvalósítottátok az álmom és egyenesen az Enzoani-tól érkező ruhámat én magam bonthattam ki. Fantasztikus és felejthetetlen élményt okoztatok ezzel nekem. Nektek köszönhetően ezt a gyönyörű ruhát csak nekem készítették és egyszer talán a kislányom is ebben a ruhában áll majd oltár elé. Ez felbecsülhetetlen számomra. Balázs öltönye és mellény szettje is gyönyörű volt. Nagyon jól nézett ki benne és ami egy férfi számára szerintem nagyon fontos kényelmesen érezte magát benne. Még egyszer nagyon köszönünk mindent! Viki és Balázs
pic
Kinga
Köszönöm! Csodaszépnek éreztem magam!
pic
Eszter
Kedves Elite csapat!! Kicsit megkésve de fogadjátok annál nagyobb szeretettel esküvői képeinket! Szeretném megköszönni a kedvességet,segítőkészséget, és végül de nem utolsó sorban a finom kávét! További szép napot és jó munkát nektek,kívánom hogy az minden menyasszony ilyen jól érezze magát álmai ruhájában mint ahogy én!
pic
Hajni
Köszönök mindent!
pic
Valéria és Jocó
Kedves Elite csapat! Köszönjük szépen azt a sok-sok kedvességet és türelmet Nyíregyházi "Elite szalon" csapatának a vőlegényi öltöny kiválasztásában. További szép napot és jó munkát kívánunk!
pic
Nóra
Kedves Elite Szalon! Ezúton szeretném megköszönni a sok segítséget és türelmet a ruhapróbák során. Gyönyörű volt a ruha és nagyon jól éreztem benne magam a nagy napon /a 40°C ellenére is/ További szép napot és jó munkát kívánunk!
pic
Anita
Meseszép fotókat kaptunk Anitától, köszönjük és azt is, hogy bennünket választottatok! Kedves Elite szalon! Nagyon szépen köszönök minden segítséget amit tőletek kaptam. Gabika neked külön hála, hogy megtaláltad álmaim ruháját életem legszebb napjára. Fogadjátok sok szeretettel ezt a pár képet köszönetképp.
pic
Anikó
Kedves Elite Szalon! Köszönjük a szuper hangulatú ruhapróbákat, a türelmet a legizgulósabb menyasszonyhoz és a ruháinkat. Igazi hercegnőnek és hercegnek éreztük magunkat. Anikó és Máté
pic
Betti
Kedves Elite Szalon! Nagyon szépen köszönök minden segítséget, a bátorítást, a kedves szavakat, amit tőletek kaptam. A menyasszonyi ruhát egy álom volt viselni, nagyon kényelmes volt, igazi királynőnek éreztem magam benne. Fogadjátok sok szeretettel ezt a pár képet köszönetképp. Betti
pic
Mónika
Kedves Elites Csajok! Köszönöm szépen, hogy ezt a gyönyörű ruhát viselhettem. Nagyon jól éreztem benne magam! Maradjatok mindig ilyen kedvesek, segítőkészek és mosolygósak! Öröm volt veletek próbálni. Köszönetem jeleként, küldök pár fotót nektek! Móni
pic
Evelin
Kedves Elite-lányok! Szeretném újból megköszönni azt a rengeteg-hozzá értő-segítséget,amit Tőletek kaptam a ruhapróbák alkalmával. Küldök nektek néhány fotót. Kívánok nektek sok boldog menyasszonyt!
pic
Janka
Kedves Lányok! Megérkeztek végre valahára a fényképeink a szeptemberi esküvőnkről! Nagyon köszönöm, hogy elkészítettétek nekem álmaim ruháját. Sok puszi nektek!
pic
Ágota
Csodálatos volt a ruha, nem hiszem, hogy fogok még valaha ennyi bókot begyűjteni, mint azon a napon. És ami a legfontosabb, hogy a vőlegényt is sikerült maximálisan lenyűgözni Köszönöm szépen még egyszer a kedvességet és a szakértelmet!
pic
Hajni
Kedves Elite Lányok! A mi nagy napunk,ami nektek is köszönhetően lett ilyen csodás,hiszen igazi hercegnőnek éreztem magam ebben a gyönyörű ruhában és a férjem öltönye is tökéletes lett.Köszönjük szépen még egyszer!
pic
Niki
A következő képpel szeretnénk megköszönni nektek a sok segítséget és türelmeteket a nagy napunkra készülve. Nagyon jól éreztük magunkat , én a csodálatos menyasszonyi ruhámban, és a férjem az elegáns öltönyében! Szuper csapat vagytok szuper kollekcióval !
pic
Lídia
Kedves Elite Csapat! Köszönöm szépen a segítségeteket! Örülök, hogy megtaláltam nálatok a ruhámat vagy "ő talált meg engem", ahogy Gabi te is mondtad! Nagyon szerettem és szépnek éreztem magam benne és a páromnak is nagyon tetszettem. Köszönöm a segítségeteket, kedvességeteket! Minden jót kívánok Nektek! Lidi
pic
M. Alexandra
Imádtam a ruhámat! Nagyon különleges volt. Úgy éreztem magam benne, mint Hamupipőke… Gondolhatjátok mit éreztem, mikor éjfélt ütött az óra…
pic
Annamari
Szeretném megköszönni a kedvességet, figyelmességet, odaadást, türelmet és segítőkészséget, amivel minden alkalommal találkoztam Nálatok! Mindig mosolyogva üdvözöltetek, amitől úgy éreztem, mintha régi ismerősök lennénk! Különleges élmény volt különleges ruhában!
pic
Erzsike
Kedves lányok! Köszönöm a sok segítséget és ezt a csodaszép ruhát.....küldök nektek köszönetként pár képet! További jó munkát! Üdv: Erzsike
pic
Viktória
Köszönöm, hogy a segítségetekkel megtaláltam, viselhettem álmaim menyasszonyi ruháját, ami a szorgos kezeiteknek hála tökéletesen állt rajtam. Köszönöm a profizmusotokat, a felejthetetlen hangulatú ruhapróbákat, és még nagyon-nagyon sok - hozzám hasonló - boldog, vidám menyasszonyt kívánok Nektek.
pic
Barbi
Kedves Elite! A ruha tökéletes volt, pont olyan,amilyennek megálmodtam. Köszönjük a sok kedvességet és segítséget!
pic
Alexandra
Kedves Elite Lányok! Nagyon köszönöm a sok segítséget, türelmet, figyelmességet és törődést, amit Tőletek kaptam. Megtaláltam álmaim ruháját és a legkényelmesebb cipőt, amiben az egész estét végig tudtam táncolni! Maradjatok mindig ilyen vidámak, kedvesek és további sok sikert az új szalonban is! Köszönök mindent! Üdv: Szandi
pic
Vivienn
Kedves ELITE Lányok! Köszönöm, hogy a segítségetekkel megtaláltam álmaim ruháját, köszönöm nektek a rengeteg kedvességet és odafigyelést!
pic
Ági
Kedves Elite Lányok! Szeretném megköszönni Nektek a sok türelmet, kedvességet, mosolyt és segítséget! Nélkületek nem találtam volna meg álmaim ruháját! A ruha minden kiegészítővel együtt tökéletes lett, mindenki csodálta és dicsérte! További sok sikert kívánok Nektek! Gratulálok az új szalonhoz! Üdv: Ági
pic
Mónika
Kedves Elite-lányok! Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni Nektek a rengeteg kedvességet és odafigyelést, amit tőletek kaptam a Ruhám kiválasztása és a próbák során!A Ruha pont olyan volt, mint amilyennek megálmodtam és elmondhatom, hogy nem csak én hatódtam meg,mikor megláttam! Köszönet érte!
pic
Erika
Kedves Elite Lányok! Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni az odaadó munkátokat, figyelmességetek, együttműködéseteket! Egy élmény volt Veletek minden ruhapróba! Mindkét ruhát imádtam! További sok sikert kívánok Nektek az új szalonotokban! Üdvözlettel: Erika
pic
Rita
Kedves Lányok! Nagyon hálás vagyok Nektek, azért a sok jóért amit kaptam tőletek! Segítettek abban, hogy megtaláljam azt a ruhát, amivel a mai napig nem tudok betelni. Szakértelem, őszinteség és végtelen kedvesség ami várja az ide lépő menyasszonyokat s kísérőiket. Öröm volt az itt eltöltött idő! Szeretettel gondolok Rátok! Köszönöm!
pic
Viktória
Köszönjük!
pic
Klaudia
Kedves Elite Lànyok, ezzel a pár képpel szeretném megköszönni,hogy ilyen aranyosak,kedvesek es közvetlenek voltatok hozzám minden alkalommal, amikor a szalonban jártam! Nem tudom eléggé meghálálni nektek a sok segítséget és azt,hogy a Nagy Napomon Elite Menyasszony lehettem!!! Fájó szívvel váltam el a ruhámtól! Imádtam minden percét a ruhapróbáknak! Köszönök mindent!
pic
Kriszta & Bandus
Kedves Lányok! Ezekkel a képekkel szeretnénk nektek köszönetet mondani azért a sok jóért, amit tőletek kaptunk. A ruhám gyönyörű volt, a férjem öltönye tökéletesen elegáns. Úgy érzem hiányozni fog, amikor ismét hazamegyünk 700km utazás után, hogy már nem megyünk hozzátok. Nem tudok elég hálás lenni a rugalmasságotokért, türelmetekért, azért a rengeteg kedves szóért, mosolyért, nevetésért amik a ti falaitokon belül érték minket. Ne változzatok meg soha! A legjobb csapat vagytok telis-tele szeretettel! Hálás köszönet mindenért! Kriszta és Bandus
pic
Gabriella
Kedves Elite szalon, ezekkel a képekkel szeretném megköszönni a gyönyörű menyasszonyi ruhámat, amiben egy hercegnőnek éreztem magam.
pic
Orsi
Kedves Lányok! Szeretettel küldök néhány esküvői képet és köszönöm a gyönyörű ruhámat! Kívánom, hogy az új helyeteken is számos menyasszonyt örvendeztessetek meg egy olyan ruhával, amely teljessé teszi élete legszebb napját! Sok puszi: Orsi
pic
Réka
Drágáim! Icipicit megkésve, de küldök nektek pár képet! Elképzelni se tudtam volna más ruhát!
pic
Orsolya
Kedves Elite Szalon! Szeretnék megosztani veletek néhány képet a Nagy Napról. Köszönöm nektek a sok kedvességet és segítséget! A ruhám tökéletes volt, pont olyan amiről álmodtam! További sok sikert nektek!
pic
Kitti
Ezúton szeretném megköszönni a segítségetek a ruha kiválasztásában! Mindenki nagyon-nagyon dicsérte és én is fantasztikusan éreztem magam benne a Nagy Napon! Tényleg minden percet imádtam amikor viselhettem ezt a gyönyörű ruhát!
pic
Anda Zsanett
Még egyszer köszönünk szépen mindent! Minden jót nektek, sok puszi!
pic
Kovácsné Zurai Diána
Kedves Tünde és Gabi! Szeretném megköszönni Nektek, hogy a Nagy Napon álmaim menyasszonyi ruháját viselhettem! Köszönöm hogy megtaláltátok nekem Őt (San Patrick - Sally), hiszen ti már abban a pillanatban észrevettétek rajtam, ahogy felpróbáltam, hogy hogyan csillogott a szemem! Akkor már tudtam, hogy Ő lesz az, nem fért hozzá kétség! :) Imádtam minden percet, amit ebben a rendkívüli ruhában tölthettem! Egyszerűen leírhatatlan volt. Hercegnőnek érezheti magát benne a viselője. A próbák is mindig szuper hangulatban teltek, öröm volt hozzátok járni! Külön szeretném megköszönni rendkívüli rugalmasságotokat, kedvességeteket, ennek hiányában nem mentek volna ilyen könnyen a dolgok! További jó munkát és sok-sok elégedett menyasszonyt kívánunk Nektek!
pic
Fodor Marianna
"Nagyon jó emlékek fűznek a szalonhoz. Azonnal éreztem mikor felpróbáltam a ruhámat, hogy nekem ez lesz a tökéletes választás :) Finoman elegáns és nagyon nőies. A hangulat a szalonban dolgozó lányokkal fantasztikus volt, rengeteget nevettünk a próbák alatt. Még egyszer köszönöm.
pic
Rita és Balázs
Kedves Elite Szalon - Nyíregyháza Nem tudjuk elégszer megköszönni a két csodás leányzónak Gabinak és Tündének azt a sok segítseget amit kaptunk tőlük. Szemelőtt tartva azt, hogy idő szűkében voltunk menyasszonyi ruha és öltöny választásra, hatalmas választék fogadott bennünket. Időt nem sajnálva a lányok türelmesen hozták a szebbnél szebb ruhákat és öltönyöket. Hálásak vagyunk, hogy sok-sok boldog pár után a mi napunkat is csodálatossá tettétek! Rita & Balázs
pic
Kékesi-Zakar Enikő
Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni a gyönyörű ruhát amit viselhettem életem legszebb napján! Szerelem volt első látásra, és örülök, hogy ezt választottam, benne igazi menyasszonynak érezhettem magam: egyszerű mégis elegáns! A lányoknak pedig külön köszönet a jó hangulatú próbákért és kedvességért! Enikő
pic
Tompa Adrienn
Még egyszer szeretném megköszönni Férjem nevében is a segítségeteket, a kedvességeteket, a rugalmasságotokat, amivel mindig fogadtatok minket! És azt külön kiemelném, hogy ugye elsőre sikerült mindkettőnk ruháját eltalálnotok és hát ugye nekem szerelem volt első próbára (San Patrick America). Sokan megdicsérték milyen egyszerű és elegáns!
pic
Kovács-Tirpák Orsolya
Kedves Gabi és Tündi! Ezúton szeretném még egyszer megköszönni a rengeteg segítséget és kedvességet, amit Tőletek kaptam! Nagyszerű érzés volt Menyasszonynak lenni, ebben a ruhában! Köszönök mindent!
pic
Dzsubák Irina
Köszönjük szépen az Elit Szalonnak a csodás ruhát és a gyönyörű öltönyt!
pic
Farkas-Szabó Rita
Ezúton szeretném megköszönni a segítséget, amit nyújtottatok,hogy a nagy nap igazán nagy lehessen. Igaz nem bajlódtam sokat a ruha kiválasztásával, de nem is kellett, hiszen egy szalonba mentem be, ami persze nem volt véletlen választás, és ott meg is találtam a tökéletes menyasszonyi ruhát, amely illet hozzám és az elképzeléseimhez is. Ezúton is köszönöm még egyszer! :)
pic
Berki Zsuzsanna
Kedves Elite Szalon, (Nyíregyháza) Én azok közé a menyasszonyok közé tartozhattam akik 2 gyönyörű ruhát is viselhettek életük nagy napján. Szeretném megköszönni, hogy egyikben mint egy címlapról lelépő "super star" lehettem , a másikban pedig gyerekkorom óta dédelgetett hercegnővé válhattam :) . Együtt nevettünk , sírtunk ! :) Köszönöm kedvességetek, támogatásotok, szakértelmetek. Kívánok nektek további sikert, mert ti vagytok a legjobbak és nektek van a világon a legszebb munkátok ! ui: a hajdísz is káprázatos volt!
pic
Losonczki Bernadett
Kedves Gabi és Tünde! Ezúton és ismételten szeretném megköszönni türelmeteket és segítőkészségeteket a ruhapróbákat illetően!!! Valamint azért is hálával tartozom, hogy ajánlottátok azt a csodás ruhát (SAN PATRICK SANTINA), melyet viselhettem életem legszebb napján. Az én esetemben igaz az, hogy nem én találtam meg a ruhát, hanem a ruha talált meg engem. Számomra jó tanulság volt, hogy merjünk nyitottak lenni, hiszen Nektek hála megtalált a sok szép ruha között az egyéniségemhez leginkább illő ruha. Kívánok Nektek sok-sok elégedett menyasszonyt és vőlegényt!
pic
Genovéve Virág
Nagyon köszönöm a sok kedvességet, jóságot, amit a próbák alatt felém mutattatok! Nagyon izgultam, remegett a kezem, mikor először hozzátok megérkeztem, de ezt is profin kezeltétek. A ruha szerelem volt első látásra. Nagyon hálás vagyok! Köszönet még egyszer mindenért! Csak így tovább!!!
pic
Talabosné Bíró Hajnalka
Köszönjük szépen a segítségeteket és a jó hangulatú ruhapróbákat!
pic
Hornyikné Teleki Katyus
Kedves Elite Szalon! Szeretném mégegyszer megköszönni, hogy életem egyik legszebb napján tündökölhettem ezekben a csodálatos ruhákban
pic
Dallos-Somogyi Tünde
Kedves Elite Szalon! Szeretném Nektek megköszönni azt az örömöt, amit nekem okoztatok! Júliusi esküvőnkön két ruhát is viselhettem, mindkettő szerelem volt első látásra és próbára. Igazán különlegesnek éreztem magam bennük! Külön köszönöm a nyíregyházi munkatársaknak a segítséget, türelmet és jó hangulatot. A jó kedv és a sok nevetés igazán emlékezetessé tették a próbákat. Az őszinteség is nagyon jól esett, itt tényleg azt éreztem, hogy a hozzám való ruhát keressük... Bár én már sajnos nem leszek menyasszony, másoknak csak ajánlani foglak Titeket!
pic
Lászlóné Ignéczi Brigitta
Köszönöm h igazi menyasszony lehettem ebben a ruhában. Nélkületek mindez aligha sikerült volna
pic
Pásztor-Debreczeni Dóra
"Kedves Elite szalon! Kedves nyíregyházi lányok! Július 25-én a Casablanca ruha lehetett rajtam, ami minden szempontból tökéletes választásnak bizonyult. Ezúton szeretném megköszönni a sok segítséget a ruha kiválasztásánál!"
pic
Rutkai-Dér Vivienn
San Patrick - Halsey! A csodaszép ruha, amely tökéletessé tette a nagy napunkon a hangulatomat! Az Elite-nek és a nyíregyházi szalon munkatársainak köszönhetően ragyogtam augusztus elsején! A kacér dekoltázs és a sellő fazon mellett a ruha hátrésze volt az, ami mindenkit lenyűgözött! Kiváló választás volt - többek között a hátamon lévő tetoválásaimat is szolidabbá tette, ám mégis kiemelte, hiszen mindenkinek vonzotta a tekintetét a gyönyörű csipke! Köszönöm!
pic
Csordás Ágnes
Örülök, hogy életem legszebb napján ezt a csodálatos ruhát viselhettem. Köszönöm a nyíregyházi szalon munkatársainak a kedvességüket és a segítségüket! :)
pic
Bodnár Tóth Edina
"A számunkra oly különleges alkalmon egy különleges ruhát viselhettem az Elite Szalonból. Ezúton szeretném még köszönni a sok segítséget, türelmet és kedvességet, a jó hangulatot és a szívélyes fogadtatást! Bátran ajánlom minden leendő menyasszonynak, aki stílust, eleganciát és valami ELITET keres. A menyasszonyi ruhámnak elsöprő sikere volt, ugyanúgy a menyecske ruhának is. Munkátokhoz sok sikert, erőt és kitartást kívánok. Kívánom, hogy még számos menyasszonyt tegyetek nagyon boldoggá álmai ruhájának megtalálásával! P.S.: A férjem öltönye a nyíregyházi ELITE SZALON munkája
pic
Egy csodálatos menyasszonyunk és az Enzoani Casablanca esküvői ruha
Augusztus 16-án volt az esküvőnk, amelyre munkatársaitok segítségével sikerült megtalálnom a számomra tökéletes esküvői ruhát, amely a ENZOANI Casablanca nevet viseli. Köszönöm szépen a hozzáértéseteket és segítségeteket!
pic
Bodnár Evelin
Májusban volt az esküvőnk és a Nyíregyházi szalonból béreltem a Marisposa ruhát. Nagyon köszönök mindent mert tökéletes volt minden. A Ruhát le se vettem volna legszívesebben. Minden próba egy élmény volt annyira kedvesek voltatok. Köszönöm még egyszer az elfelejthetetlen élményt,!
pic
Papp-Deák Emese
A nyíregyházi Elite Szalonnak köszönöm, hogy hozzàjàrultak, hogy életünk legszebb napjàn a csodálatos ruháikban mondjuk ki a boldogító Igen-t!! Az ott dolgozók nagyon kedvesek és segítőkészek, a menyasszonyi ruhák és az öltöny is csodálatos volt!!! Köszönjük!!
pic
Jurcsisin Judit
Szuper volt a ruha próba, nagyon köszönöm a sok segítséget, és a bátorítást. Azt hiszem megtaláltam a nekem való csodaszép esküvői ruhát :) Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
pic
Vad Virág
Ideális környezet, udvarias, kedves kiszolgálás. A lányok megteremtették a megfelelő hangulatot, és mindenben segítettek! Ez volt az a hely, ahol tényleg szépnek és különlegesnek érezhettem magam!
pic
Anikó és Attila
Sziasztok csajok! Küldök néhány fotót a kreatív fotózásunkról. Szerintünk nagyon jók lettek, de ez a csodálatos ruháinknak is köszönhető! Köszönjük a türelmeteket és határtalan kedvességeteket! :)
Blog

Esküvő Kiállítás, ahogy mi láttuk

2018. Február 12., 0 hozzászólás

Ahogy minden évben, úgy az idén is részt vettünk a kétnapos nyíregyházi Álompár Esküvői Kiállításon.

Mi tetszett nekünk a legjobban? Most eláruljuk Nektek!

Esküvő Kiállítás Nyílt Hétvége az Elite Szalonban

2018. Január 30., 0 hozzászólás

A 2018. február 09-11. közötti Esküvő Kiállítás alatt ismét nyílt hétvégét tartunk sok-sok meglepetéssel!

 

Tarts velünk Te is!