MENÜ

A legromantikusabb lánykérések

 

Ez a húsvéti hosszú hétvége is gyorsan eltelt, viszont majdnem a végére jött egy meglepetés, amely mondhatjuk nyugodtan, szinte felrobbantotta az internetet! Engedjétek meg nekünk, hogy ez alkalommal a még nem menyasszonyokhoz/vőlegényekhez szóljunk, hiszen húsvét vasárnapjának estéjén olyan történt, amely bennünket is megríkatott! Kasza Tibi ország-világ előtt kérte meg barátnője kezét A Nagy Duett adása alatt. Érkeztek olyan kommentek, hogy ez a lépés csak a még nagyobb nézettség miatt volt, stb., de mi úgy gondoljuk, minden lánykérésnek tükröznie kell a saját kapcsolat életét. Mivel ők a médiában élik életüket, így szerintünk ez egy tökéletes lánykérés volt, amelyhez szívből gratulálunk.

 

De nézzünk néhány romantikus lánykérés ötletet:

A legfontosabb, hogy mindig a ti közös életetekhez igazodjon, hiszen annak a közös életnek egyik állomása, amely a nők számára az egyik legszebb emlékké válik később!

1. Ha a párod imádja a filmeket és minden bemutatón az első sorban ül, nincs mese, keresd meg a mozi vezetőjét, hogy esetleg egy saját filmet mikor lehetne levetíteni, amelyben megkéred a barátnőd kezét. Természetesen itt jönnek a barátok is segítségük, akik felveszik a nagy kérdést, akik majd beülnek hátra és a megfelelő pillanatban tapsolnak.

2. Ha a párod igazi színház rajongó, akkor keresd meg az erre legalkalmasabb szereplőt és beszélgessetek a rendezővel, hogy a szünetben itt bizony lánykérés lesz!

3. Ha a párod imád utazni, a lehető legkönyebb dolgod van: vidd el egy csodálatos tengerparti utazásra és a naplementében lepd meg egy lánykéréssel!

 

 

4. Ha a párod imádja a virágokat, kertetekbe ültess akár már télen egy "Hozzám jössz feleségül?" virágsort hagymából és várd meg, míg tavasszal kinyitnak (csak ne felejtkezz meg róluk)!

5. Ha a párod imád horgászni, egy ellesett pillanatban a csali helyére rögzítsd a gyűrűt, majd ha visszatér, mond neki, cseréljen csalit! Garantált a meglepetés!

6. Ha a párod minden egyes túrán részt vesz veled, akkor bizony a kősziklákon ereszkedj térdre és tedd fel a legfontosabb kérdést neki!

 

 

7. Ha a párod munkahelyére minden nap ugyanazon az útvonalon halad, akkor keress azon az úton egy plakáttartó helyet (citylight vagy óriásplakát), egyeztess a tulajdonossal, kérj segítséget, majd a kihelyezést követően kísérd el a munkába. Ha nem venné észre, irányítsd a figyelmét arra!

8. Ha a párod igazi romantikus típus, nincs mese, meg kell adni a módját! Érkezz hamarabb haza, vesd be a mindig sikerrel járó vörös rózsa "útvonalat" és vezesd magadhoz!

9. Ha a párod imádja a bort, akkor szervezd meg a következő boros pince látogatásotokat. Arról természetesen már nem kell tudnia, hogy te már előtte jártál ott és megbeszélted a borásszal, hogy melyik palacka lesz elrejtve a meglepetés.

 

 

10. Ha a fentiek közül egyikhez sem tartozik a párod, akkor menjetek ki a szabadba és egy séta alkalmával, a tavasz minden színében pompázó természetben ereszkedj le féltérdre és tedd fel a kérdést: Leszel a feleségem? 

 

Ha pedig már túl vagytok a nagy kérdésen, akkor várunk benneteket szeretettel világmárkák menyasszonyi ruha modelljeivel, olasz anyagokból készült vőlegény öltönyeinkkel!