MENÜ

Gyakran ismételt kérdések

Kell időpontot egyeztetnem?

Mindenképpen ajánljuk, hogy kérj időpontot! Mi csak egy menyasszonyt fogadunk egyszerre, biztosítva ezzel az intimitást és a maximális odafigyelést.

Mit vigyek magammal az első próbára?

Az első ruhapróbára nem kell magaddal hoznod semmit. A cipődet is csak az utolsó héten, az alakításhoz kell magaddal hoznod.

Mennyivel az esküvő előtt érdemes bejelentkezni?

Érdemes minél hamarabb, így több modellből tudsz választani. Azokat a modelleket, amelyeket már lefoglaltak a te időpontodra, már meg sem tudjuk mutatni neked.

Kell-e fizetni a próbáért?

A ruhapróba semmilyen költséget nem von maga után.

Hány ruhát lehet próbálni?

Nálunk nincs meghatározva a próbált ruhák száma. Mi minden stílust és fazont felöltünk a menyasszonyainkra, hogy el tudja dönteni, mi az ami jól áll, amiben jól érzi magát.

Lehet-e fotózni?

Ruhapróba közben szalonunkban van lehetőség fotózásra.

Csak kölcsönözni lehet a menyasszonyi ruhákat, vagy a vásárlás is lehetséges?

Természetesen vásárolni is lehet nálunk. Mi, hogy garantáljuk a minőséget, csak kis számban, legfeljebb háromszor kölcsönözzük a ruhákat. Ezek a ruhák eladóvá válnak. Új ruha rendelésére is van mód. Itt ajánlatos figyelembe venni a szállítási időt, amely 12-16 hét között lehet.

Mennyi időtartamra szól a kölcsönzés?

Alapesetben alakítás után, az esküvő hetében, csütörtökön elvihető és következő hét hétfőn délelőtt kell visszahozni. Természetesen ebben is rugalmasak vagyunk. Egyéni kérésekhez mindig alkalmazkodunk.

Menyecskeruhát is lehet bérelni?

Egyedi tervezésű menyecskeruhákat kínálunk, melyeket csak nálunk lehet megtalálni. Van lehetőség akár egyéni elképzelések elkészítésére is.

Mikor történik a méretre igazítás?

A méretre igazítás előre egyeztetett időpontban történik. Kölcsönzésnél általában az esküvő hetén, keddi napon. Vásárlásnál akár több héttel az esküvő előtt.

Hány fő kísérhet el a ruhapróbára?

Szalonunkban a kísérők száma nem korlátozott.

Milyen menyasszonyi ruhához szükséges kiegészítők vannak a szalonban, és azokat lehet-e kölcsönözni?

Minőségi fátylak, bolerók, övek széles választékával várjuk a menyasszonyokat, melyek kölcsönzésre és vásárlásra egyaránt lehetőség van. Menyasszonyi cipők, ékszerszettek, gyűrűpárnák, combpántok ,hajdíszek szebbnél szebb darabjait pedig eladásra kínáljuk.

Mennyi idő alatt érkezik meg egy vőlegényi öltöny,amennyiben méretre rendelés történik?

A méretvételezéstől számítva, öt hét az elkészítési ideje egy méretre rendelt öltönynek.

Mi a helyzet, ha nem konfekció méretű öltönyre van szüksége a vőlegénynek?

Szalonunkban az anyag és fazon kiválasztását követően, méretvételezés után, személyre szabottan készítettjük el a vőlegényi öltönyöket.

Találok a vőlegényem számára kiegészítőket is?

Mindent, ami a vőlegényi viselethez szükséges megtalálható nálunk. Cipők, ingek, nyakkendők, mellény szettek, mandzsetták, övek széles választékát kínáljuk.