MENÜ

Blog

Exkluzív nyílt hétvége a 2019-es teljes kollekcióval

Exkluzív nyílt hétvégénken prémium bónuszokat nyújtunk a menyasszonyoknak!

Újabb izgalmak az Elite Szalonban!

Az Elite Szalonban mindig történik valami! Olvasd el legújabb blog bejegyzésünket!

Esküvő Kiállítás, ahogy mi láttuk

Ahogy minden évben, úgy az idén is részt vettünk a kétnapos nyíregyházi Álompár Esküvői Kiállításon. Mi tetszett nekünk a legjobban? Most eláruljuk Nektek!

Eredeti vagy utánzat?

Gyakran olvasom a “Menyasszonyi csevegő” kérdéséit, kommentjeit. Az eredeti-másolat témában úgy érzem félreértések illetve téves információk sokasága hömpölyög a netes felületeken. 

Új helyre költözik az ELITE Szalon

Másfél - egy hónappal ezelőtt már jeleztük Nektek, hogy nagy változás fog következni az életünkben, mondhatjuk az ELITE Szalon életében egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk.

Szokások és hagyományok

Sokszor hallunk szalonunkban babonákat és hagyományokat, amelyeket a menyasszonyok szigorúan be is tartanak. Most pedig összeszedtük őket egy csokorba nektek és kíváncsian várjuk, ti milyen érdekességet tartotok majd be vagy tartottatok be.

Májusfán túl

Május 1-jére virradó éjszaka legények tucatjai kelnek útra, hogy meglepjék párjukat "májusfával". De honnan ez a szokás és mit is jelent valójában?

A legromantikusabb lánykérések

Nem tehetjük meg, hogy ne említsük meg a húsvét legromantikusabb lánykérését és ezáltal a még gondolkodó férfiaknak is adjunk pár ötletet!

Minden kiegészítő, amelyre a nagy napon szükséged lesz!

  A menyasszonyi ruhán túl vannak olyan kiegészítők, amelyekre mindenképpen szükséged lesz a nagy napon! Összegyűjtöttük mindazt, amit megtalálsz nálunk is!

Fókuszban a tavaszi esküvők!

  "József" meghozta az oly sokat várt napsugarakat, így összeszedtünk mi is pár tavaszi trend tippet a március-május közötti esküvőkre és természetesen ajánlunk egy-egy menyasszonyi ruhát is!