MENÜ

Blog

Ismét megrendezésre kerül az Elite Szalon Nyílt Hétvége programja!  
Ilyen még nem volt nálunk! Kíváncsi vagy? Várunk október 10-11-én a szalonban! Katt a részletekért!
Ebben a cikkben egy kicsit a párkapcsolatokra fókuszálunk, és olyan tippeket hozunk, amelyekkel még több pozitív energiát hozhatunk egymás mindennapjaiba.
Kiállítok sora várja a Continental Arénában két napon keresztül a házasulandó párokat az év második hónapjában, akik olykor félve, olykor mosolyogva, de mindenképpen érdeklődve érkeznek meg az Álompár Esküvő Kiállításra. Most eláruljuk nektek, hogy mi miért szeretjük ezt a kétnapos pörgést
Ha február, akkor Álompár Esküvői Kiállítás, ahol ebben az évben jelen leszünk a Continental Arénában. Ezen kívül a Mártírok tere 9. sz. alatt lévő szalonunkban is várunk szeretettel február 1-én és 2-án egyaránt. Ismét különleges meglepetésekkel és hosszított nyitvatartással biztosítunk elegendő időt a ruha kiválasztásához!
Ismét Nyílt Hétvége az Elite Szalonban! 2020 legkülönlegesebb menyasszonyi ruha kollekciójával, meglepetésekkel és kedvezményekkel várunk minden menyasszonyt január 11-12-én, szombaton és vasárnap egésznapos nyitvatartással és kedvezményekkel!
Az évek során az Enzoani által bevezetett számos újítást a világ vezető versenytársai, és az egész esküvői ruha ipar elfogadott. Sikerüknek  tulajdonítják, hogy soha nem elégedtek meg a korábbi eredményeikkel. Állandó törekvésük, hogy évről-évre felmérve menyasszonyok igényeit és vágyait, olyan couture menyasszonyi ruhákat kínáljanak, melyek a tökéletes anyagminőség, és a legmagasabb szintű kivitelezés mellett, kényelmesek is.
Még javában élvezzük a 2019 évet, de mi már a 2020-as esküvői divat lázában égünk. 
Minden év végén a Pantone, amely a világ legismertebb színegyeztető cége, megkeresi és kiválasztja az év színét. Ennek a jelentőségét mutatja az is, hogy a kiválasztott szín rendszeresen előfordul a nagy világmárkák kifutóin, de lakberendezésben, kreatívokon is gyakran használjak. Természetesen nem kivétel ez alól az esküvői dekoráció trendje sem.
Sokszor találkozunk olyan vőlegényekkel, akiket párjuk „rángat” el hozzánk, mondván nem az otthoni szekrényben megtalálható öltöny a legideálisabb viselet az oltár előtt. És milyen igazuk van! Nyíregyházán mi inkább a stílusos, méretre szabott eleganciát, nem a konfekció adta szűkebb lehetőséget képviseljük, és ezt javasoljuk valamennyi házasulandó férfi számára. Egyrészről “levesszük” a pontos méretet, másrészről egyéni igényeknek megfelelően közösen tervezzük meg az öltönyöket. Ne feledjük, a nagy napon nemcsak a menyasszonyokra szegeződik a vendégek tekintete, hanem az urakra is! Legyünk erre a tekintetre méltóak! Összegyűjtöttük, mire figyeljenek a vőlegények az öltöny kiválasztásánál!