MENÜ

Blog

Pizzával érkezett a szerelem

A legjobb reklám az ajánlás, mert abban már benne van az elégedettség, a siker, a tudatosság, az élmény. A pár hosszú hónapokon keresztül keresi a tökéletes esküvői ruhát, hiszen azon a napon csak róluk szól minden, a fókuszban a mennyasszony és a vőlegény, akik szeretnének a legszebbek lenni. Arra vágynak, hogy mindenki lássa kettőjük szépségét, hogy összeillenek, hogy kiegészítik egymást, hogy a pillanat megismételhetetlen legyen. Esküvői szalonról szalonra járnak, már szinte zsong a fejük a sok gyönyörű ruhától, ilyenkor jól jöhet egy baráti ajánlás.

A hársfák árnyékában

Egy kellemes júniusi nap volt, meleg nyár eleji szellővel, simogató napsugarakkal, és valami fantasztikus illattal a levegőben. Virágzottak a hársfák. Az édes illatú szélben egy ígéretes házasság előkészületei zajlottak.

A TOP 5 legszebb dekoltázzsal rendelkező menyasszonyi ruha

Ha a menyasszonyi ruha szóba kerül, legtöbbször az uszályra, az anyagra, a fazonra vagy a hátmegoldásra gondolunk, azonban nem szabad elfelejtkeznünk a dekoltázsról sem!  

TOP 5 menyasszonyi ruha tengerparti esküvőhöz

Ma már nem elképzelhetetlen a magyar menyasszonyok számára sem, hogy egy varázslatos tengerpartot válasszanak esküvőjük színhelyéül. A kék minden árnyalata vegyül a tiszta fehér homok csillogásával, lágy meleg levegő érinti bőrünket és lebbenti meg a menyasszonyi ruha könnyed tüll anyagát – szerintünk sokan álmodoznak ilyen esküvőről. Mindez természetesen komoly előkészületet, szervezést is igényel, hiszen nem minden menyasszonyi ruha alkalmas egy-egy tengerparti esküvőhöz.

Vőlegények hétvégéje az Elite Szalonban 2019. február 23-24.

Ismét egy olyan esemény, amely már hagyománnyá válik! 

Három évtized múlva is szép emlék

Szerelem utolsó vérig, holtomiglan, holtodiglan, kitartani jóban és rosszban, társ és barát lenni, együtt vigyázni a törékeny, tűnő boldogságra. Minden esküvőn elhangzó mondatok, minden igent mondó fiatal száját elhagyó, és szívét betöltő gondolatok. Jó emlékezni ezekre az érzésekre még akkor is, ha tovatűnik a gondolat, ha az egymás mellett futó és egymást kiegészítő utak egyszer csak eltávolodnak, ha töredezetté válik a boldogság.

Extra meglepetések kizárólag az Álompár Esküvői Kiállítás ideje alatt

Ha február, akkor Álompár Esküvői Kiállítás, amelyen idén is megtalálhattok bennünket és nemcsak a Continental Arénában, hanem a szalonunkban is február 2-án és 3-án egyaránt. Az újévi fogadalmainkat pedig mi februárban is megtartjuk, hiszen különleges meglepetésekkel készülünk!

Exkluzív Nyílt Hétvége 2019.01.12-13. között

Január első napjaiban megfogadtuk, hogy 2019-ben is legalább annyi meglepetéssel kedveskedünk Nektek, mint 2018-ban (ha nem hiszed, olvasd el újévi fogadalmainkat itt: #EliteFogadalmak). Többen hívtatok az elmúlt napokban bennünket és szinte mindannyian ugyanazt kérdeztétek: mikor lesz nyílt hétvégénk?

A 3 legfontosabb fogadalmunk az újévre!

Az új év első napján mindenki fogadalmakat tesz. Megígérjük magunknak, hogy lefogyunk, eljárunk edzőterembe, többet takarékoskodunk, jobban odafigyelünk családtagjainkra, házra/utazásra/autóra gyűjtünk – hogy csak pár sokat hallott fogadalmat említsünk. Hogy ne maradjunk ki ebből a hagyományból, mi is tettünk fogadalmakat, igaz nem szokványosakat!

Eljegyzési szokások

A népi hagyomány szerint, amikor egy ifjú elment háztűznézőbe, akkor kedvesen fogadták, beszélgetett a lány szüleivel, jelezte komoly szándékát. Egyes tájegységek szokása szerint, nem biztos, hogy azonnal választ kapott. Másnap, amikor elment a választottja portája mellett, akkor láthatta a visszajelzést. Ha széna volt kitéve a kapu elé, akkor szívesen fogadták az udvarlást, ha szalma, akkor jobb, ha elkerülte a kiszemelt menyecskét.  Innen ered a széna vagy szalma mondásunk.