MENÜ

Blog

Ismét Nyílt Hétvége az Elite Szalonban! 2020 legkülönlegesebb menyasszonyi ruha kollekciójával, meglepetésekkel és kedvezményekkel várunk minden menyasszonyt január 11-12-én, szombaton és vasárnap egésznapos nyitvatartással és kedvezményekkel!
Az évek során az Enzoani által bevezetett számos újítást a világ vezető versenytársai, és az egész esküvői ruha ipar elfogadott. Sikerüknek  tulajdonítják, hogy soha nem elégedtek meg a korábbi eredményeikkel. Állandó törekvésük, hogy évről-évre felmérve menyasszonyok igényeit és vágyait, olyan couture menyasszonyi ruhákat kínáljanak, melyek a tökéletes anyagminőség, és a legmagasabb szintű kivitelezés mellett, kényelmesek is.
Még javában élvezzük a 2019 évet, de mi már a 2020-as esküvői divat lázában égünk. 
Minden év végén a Pantone, amely a világ legismertebb színegyeztető cége, megkeresi és kiválasztja az év színét. Ennek a jelentőségét mutatja az is, hogy a kiválasztott szín rendszeresen előfordul a nagy világmárkák kifutóin, de lakberendezésben, kreatívokon is gyakran használjak. Természetesen nem kivétel ez alól az esküvői dekoráció trendje sem.
Sokszor találkozunk olyan vőlegényekkel, akiket párjuk „rángat” el hozzánk, mondván nem az otthoni szekrényben megtalálható öltöny a legideálisabb viselet az oltár előtt. És milyen igazuk van! Nyíregyházán mi inkább a stílusos, méretre szabott eleganciát, nem a konfekció adta szűkebb lehetőséget képviseljük, és ezt javasoljuk valamennyi házasulandó férfi számára. Egyrészről “levesszük” a pontos méretet, másrészről egyéni igényeknek megfelelően közösen tervezzük meg az öltönyöket. Ne feledjük, a nagy napon nemcsak a menyasszonyokra szegeződik a vendégek tekintete, hanem az urakra is! Legyünk erre a tekintetre méltóak! Összegyűjtöttük, mire figyeljenek a vőlegények az öltöny kiválasztásánál!
A legjobb reklám az ajánlás, mert abban már benne van az elégedettség, a siker, a tudatosság, az élmény. A pár hosszú hónapokon keresztül keresi a tökéletes esküvői ruhát, hiszen azon a napon csak róluk szól minden, a fókuszban a mennyasszony és a vőlegény, akik szeretnének a legszebbek lenni. Arra vágynak, hogy mindenki lássa kettőjük szépségét, hogy összeillenek, hogy kiegészítik egymást, hogy a pillanat megismételhetetlen legyen. Esküvői szalonról szalonra járnak, már szinte zsong a fejük a sok gyönyörű ruhától, ilyenkor jól jöhet egy baráti ajánlás.
Egy kellemes júniusi nap volt, meleg nyár eleji szellővel, simogató napsugarakkal, és valami fantasztikus illattal a levegőben. Virágzottak a hársfák. Az édes illatú szélben egy ígéretes házasság előkészületei zajlottak.
Ha a menyasszonyi ruha szóba kerül, legtöbbször az uszályra, az anyagra, a fazonra vagy a hátmegoldásra gondolunk, azonban nem szabad elfelejtkeznünk a dekoltázsról sem!  
Ma már nem elképzelhetetlen a magyar menyasszonyok számára sem, hogy egy varázslatos tengerpartot válasszanak esküvőjük színhelyéül. A kék minden árnyalata vegyül a tiszta fehér homok csillogásával, lágy meleg levegő érinti bőrünket és lebbenti meg a menyasszonyi ruha könnyed tüll anyagát – szerintünk sokan álmodoznak ilyen esküvőről. Mindez természetesen komoly előkészületet, szervezést is igényel, hiszen nem minden menyasszonyi ruha alkalmas egy-egy tengerparti esküvőhöz.
Szerelem utolsó vérig, holtomiglan, holtodiglan, kitartani jóban és rosszban, társ és barát lenni, együtt vigyázni a törékeny, tűnő boldogságra. Minden esküvőn elhangzó mondatok, minden igent mondó fiatal száját elhagyó, és szívét betöltő gondolatok. Jó emlékezni ezekre az érzésekre még akkor is, ha tovatűnik a gondolat, ha az egymás mellett futó és egymást kiegészítő utak egyszer csak eltávolodnak, ha töredezetté válik a boldogság.