MENÜ

Blog

Ebben a cikkben egy kicsit a párkapcsolatokra fókuszálunk, és olyan tippeket hozunk, amelyekkel még több pozitív energiát hozhatunk egymás mindennapjaiba.
Az évek során az Enzoani által bevezetett számos újítást a világ vezető versenytársai, és az egész esküvői ruha ipar elfogadott. Sikerüknek  tulajdonítják, hogy soha nem elégedtek meg a korábbi eredményeikkel. Állandó törekvésük, hogy évről-évre felmérve menyasszonyok igényeit és vágyait, olyan couture menyasszonyi ruhákat kínáljanak, melyek a tökéletes anyagminőség, és a legmagasabb szintű kivitelezés mellett, kényelmesek is.
Még javában élvezzük a 2019 évet, de mi már a 2020-as esküvői divat lázában égünk. 
Sokszor találkozunk olyan vőlegényekkel, akiket párjuk „rángat” el hozzánk, mondván nem az otthoni szekrényben megtalálható öltöny a legideálisabb viselet az oltár előtt. És milyen igazuk van! Nyíregyházán mi inkább a stílusos, méretre szabott eleganciát, nem a konfekció adta szűkebb lehetőséget képviseljük, és ezt javasoljuk valamennyi házasulandó férfi számára. Egyrészről “levesszük” a pontos méretet, másrészről egyéni igényeknek megfelelően közösen tervezzük meg az öltönyöket. Ne feledjük, a nagy napon nemcsak a menyasszonyokra szegeződik a vendégek tekintete, hanem az urakra is! Legyünk erre a tekintetre méltóak! Összegyűjtöttük, mire figyeljenek a vőlegények az öltöny kiválasztásánál!
A legjobb reklám az ajánlás, mert abban már benne van az elégedettség, a siker, a tudatosság, az élmény. A pár hosszú hónapokon keresztül keresi a tökéletes esküvői ruhát, hiszen azon a napon csak róluk szól minden, a fókuszban a mennyasszony és a vőlegény, akik szeretnének a legszebbek lenni. Arra vágynak, hogy mindenki lássa kettőjük szépségét, hogy összeillenek, hogy kiegészítik egymást, hogy a pillanat megismételhetetlen legyen. Esküvői szalonról szalonra járnak, már szinte zsong a fejük a sok gyönyörű ruhától, ilyenkor jól jöhet egy baráti ajánlás.
Egy kellemes júniusi nap volt, meleg nyár eleji szellővel, simogató napsugarakkal, és valami fantasztikus illattal a levegőben. Virágzottak a hársfák. Az édes illatú szélben egy ígéretes házasság előkészületei zajlottak.
Ha a menyasszonyi ruha szóba kerül, legtöbbször az uszályra, az anyagra, a fazonra vagy a hátmegoldásra gondolunk, azonban nem szabad elfelejtkeznünk a dekoltázsról sem!  
Ma már nem elképzelhetetlen a magyar menyasszonyok számára sem, hogy egy varázslatos tengerpartot válasszanak esküvőjük színhelyéül. A kék minden árnyalata vegyül a tiszta fehér homok csillogásával, lágy meleg levegő érinti bőrünket és lebbenti meg a menyasszonyi ruha könnyed tüll anyagát – szerintünk sokan álmodoznak ilyen esküvőről. Mindez természetesen komoly előkészületet, szervezést is igényel, hiszen nem minden menyasszonyi ruha alkalmas egy-egy tengerparti esküvőhöz.
Szerelem utolsó vérig, holtomiglan, holtodiglan, kitartani jóban és rosszban, társ és barát lenni, együtt vigyázni a törékeny, tűnő boldogságra. Minden esküvőn elhangzó mondatok, minden igent mondó fiatal száját elhagyó, és szívét betöltő gondolatok. Jó emlékezni ezekre az érzésekre még akkor is, ha tovatűnik a gondolat, ha az egymás mellett futó és egymást kiegészítő utak egyszer csak eltávolodnak, ha töredezetté válik a boldogság.
Az új év első napján mindenki fogadalmakat tesz. Megígérjük magunknak, hogy lefogyunk, eljárunk edzőterembe, többet takarékoskodunk, jobban odafigyelünk családtagjainkra, házra/utazásra/autóra gyűjtünk – hogy csak pár sokat hallott fogadalmat említsünk. Hogy ne maradjunk ki ebből a hagyományból, mi is tettünk fogadalmakat, igaz nem szokványosakat!