MENÜ

Blog

Vőlegények hétvégéje az Elite Szalonban 2019. február 23-24.

Ismét egy olyan esemény, amely már hagyománnyá válik! 

Három évtized múlva is szép emlék

Szerelem utolsó vérig, holtomiglan, holtodiglan, kitartani jóban és rosszban, társ és barát lenni, együtt vigyázni a törékeny, tűnő boldogságra. Minden esküvőn elhangzó mondatok, minden igent mondó fiatal száját elhagyó, és szívét betöltő gondolatok. Jó emlékezni ezekre az érzésekre még akkor is, ha tovatűnik a gondolat, ha az egymás mellett futó és egymást kiegészítő utak egyszer csak eltávolodnak, ha töredezetté válik a boldogság.

Extra meglepetések kizárólag az Álompár Esküvői Kiállítás ideje alatt

Ha február, akkor Álompár Esküvői Kiállítás, amelyen idén is megtalálhattok bennünket és nemcsak a Continental Arénában, hanem a szalonunkban is február 2-án és 3-án egyaránt. Az újévi fogadalmainkat pedig mi februárban is megtartjuk, hiszen különleges meglepetésekkel készülünk!

Exkluzív Nyílt Hétvége 2019.01.12-13. között

Január első napjaiban megfogadtuk, hogy 2019-ben is legalább annyi meglepetéssel kedveskedünk Nektek, mint 2018-ban (ha nem hiszed, olvasd el újévi fogadalmainkat itt: #EliteFogadalmak). Többen hívtatok az elmúlt napokban bennünket és szinte mindannyian ugyanazt kérdeztétek: mikor lesz nyílt hétvégénk?

A 3 legfontosabb fogadalmunk az újévre!

Az új év első napján mindenki fogadalmakat tesz. Megígérjük magunknak, hogy lefogyunk, eljárunk edzőterembe, többet takarékoskodunk, jobban odafigyelünk családtagjainkra, házra/utazásra/autóra gyűjtünk – hogy csak pár sokat hallott fogadalmat említsünk. Hogy ne maradjunk ki ebből a hagyományból, mi is tettünk fogadalmakat, igaz nem szokványosakat!

Eljegyzési szokások

A népi hagyomány szerint, amikor egy ifjú elment háztűznézőbe, akkor kedvesen fogadták, beszélgetett a lány szüleivel, jelezte komoly szándékát. Egyes tájegységek szokása szerint, nem biztos, hogy azonnal választ kapott. Másnap, amikor elment a választottja portája mellett, akkor láthatta a visszajelzést. Ha széna volt kitéve a kapu elé, akkor szívesen fogadták az udvarlást, ha szalma, akkor jobb, ha elkerülte a kiszemelt menyecskét.  Innen ered a széna vagy szalma mondásunk.

A nagy nap

Gyakran használjuk mi is ezt a kifejezést. Beépült a hétkönapi nyelvbe, és mindenki tudja, hogy az esküvő napjáról beszélünk.   

Exkluzív nyílt hétvége a 2019-es teljes kollekcióval

Exkluzív nyílt hétvégénken prémium bónuszokat nyújtunk a menyasszonyoknak!

Újabb izgalmak az Elite Szalonban!

Az Elite Szalonban mindig történik valami! Olvasd el legújabb blog bejegyzésünket!

Esküvő Kiállítás, ahogy mi láttuk

Ahogy minden évben, úgy az idén is részt vettünk a kétnapos nyíregyházi Álompár Esküvői Kiállításon. Mi tetszett nekünk a legjobban? Most eláruljuk Nektek!