MENÜ

A TOP 5 legszebb dekoltázzsal rendelkező menyasszonyi ruha

 

Az esküvőn készült közös baráti vagy családi fotókon a menyasszony szemből látszik és hiába van egy gyönyörű tüllre varrt, gyöngyökkel díszített csipkefedés a hátán, nem feltétlenül ez látszik majd a fényképeken. Így összeszedtük azt az öt menyasszonyi ruhát, amely lélegzetelállító dekoltázzsal rendelkezik, és természetesen megtalálható az Elite Szalonban is!

 

Lesley

A Blue By Enzoani Lesley modellje modernebb mintázatú pamutcsipke és tüll anyag variációjából született sellő fazonú menyasszonyi ruha. Nézzük meg közelebbről a dekoltázs részt! A ruhán végig futó csipke finom játéka ott sem áll meg, sőt! Szerencsére a tervezők is rájöttek, hogy egy dekoltázs nemcsak egyenes vonalú lehet.

 

30334

Ez a Diane Legrand 30334 modell igazi tekintélyt és elismerést követel viselőjének, hiszen az ejtett vállpánt vonala egészen a dekoltázs aljáig tereli a figyelmet, mintha egy képzeletbeli Victoria (latin szó, magyarul győzelmet jelent) kezdőbetűje lenne. Szerintünk az egyik legelegánsabb menyasszonyi ruha a kollekciónkból.

 

Els

Ha azt gondolnánk, hogy egy hosszú ujjú menyasszonyi ruha túl zárt lehet a nagy napra, nézzük meg kicsit jobban a Modeca Els modelljét. A tervezők csodát varázsoltak ebből a hosszú ujjú menyasszonyi ruhából. Az egészen mély dekoltázzsal rendelkező modell nem enged többet mutatni a kelleténél, hiszen a tüll és a csipke könnyed játéka elrejti a bőrfelületet.

 

Odina

Az egyik kedvenc modellünk nem maradhat ki a TOP 5 dekoltázsból, hiszen a White One Odina menyasszonyi ruhája igazi hercegnőt varázsol a menyasszonyból! A szatén és csipke esküvői ruha mély, V alakú dekoltázsához nincs szükség nyakláncra, hiszen az egyszerűségében és letisztultságában rejlik a különlegessége.

 

Obdulia

Jöjjön végül egy igazán egyedi megoldással megálmodott menyasszonyi ruha a White One márkától: ez az Obdulia. A sellő fazonú, első ránézésre tradicionális esküvői ruha, de a dekoltázsa mélyen szabása, és a tüll anyagok átlós átfedése tesz különlegessé!

 

 

Legyen szó bármelyik menyasszonyi ruháról, szenteljetek külön figyelmet a dekoltázsnak, hiszen a mai trendeknek köszönhetően már búcsút intett a szakma a kizárólag egyenes vagy szív alakú kivágásoknak. Egy megfelelően kiválasztott menyasszonyi ruha a tökéletes dekoltázzsal társulva pedig kiemeli és optikailag formálja is az ara alakját!