MENÜ

Vélemények

Kedveseim! Köszönöm nektek, hogy segítettetek megtalálni a ruhámat! Csodálatosan éreztem magam benne, könnyű, szépen kidolgozott ruha. Otthon is többször felveszem még. Egyszerűen fantasztikus volt viselni. Amikor elképzeltem, hogy milyen ruhát szeretnék pont ilyenre gondoltam és nektek köszönhetem, hogy megtaláltam! Köszönöm a kedvességeteket, őszinteségeteket.
Nagyon köszönöm a segítségeteket, munkátokat, türelmeteket, kedvességeteket. Köszönöm és köszönjük, hogy életünk legszebb napjára segítettetek megtalálni életem ruháját.
Csak szeretném megköszönni a ruhát. Nagyon sok dicséretet kaptam.
Elsősorban hatalmas hálával tartozom Nektek! Biztosan emlékeztek mennyire izgultam az első találkozásunkkor. Csak halvány elképzelésem volt a ruhámról, de Györgyi a szalonba érkezésem pillanatában már tudtad, melyik lesz a “nagy Ő”! Nem hercegnő szerettem volna lenni, hanem igazi Nő, és ez a Ti szakértelmetek segítségével sikerült! A kezdeti izgalomból a nagy napra egy magabiztos menyasszony lett Köszönöm a sok türelmet, a profi csapatot és minden kedvességeteket!
Kedves Elite Lányok! Először is nagyon szépen köszönöm a türelmeteket és segítségeteket a menyasszonyi ruhám megtalálásában. Mikor először megláttam magam aznap a ruhában, teljesen magaménak éreztem, maximálisan elégedett voltam. Köszönöm nektek! Bátran fogom ajánlani a szalont, mert igazán gyönyörű és különleges ruháitok vannak és nagy segítséget kap a tanácstalan menyasszony is, az Elites lányoktól!
Kedves Elite szalon! Nagyon köszönöm a csodálatos ruhámat , egyszerűen szerelem ez a ruha. Ha lehetne minden évben hozzámennék a férjemhez,csak hogy ilyen gyönyörű ruhába bújhassak ,mint amiket nálatok lehet kapni.
Kedves Elite Lányok, Csatolok néhány képet a május 18-i esküvőnk kreatív fotózásáról. :) Köszönöm nektek a sok segítséget, türelmet és kedvességet, és hogy olyan menyasszony lehettem, amilyen kislányként is szerettem volna! Az utcán csak ezt hallottuk a járókelőktől: “Olyan, mint egy hercegnő!” Csodálatos érzés volt. :)
Kedves Elite Lányok! Engedjétek meg, hogy ezzel a pár képpel megköszönjem Nektek, hogy én is Elite Menyasszony lehettem. Köszönöm azt a rengeteg segítséget,hozzáértő munkát és kedvességet, hogy életem egyik legszebb napján olyan lehettem, ahogyan azt kislány koromban megálmodtam.
Még egyszer nagyon szépen köszönök nektek mindent, a rengeteg türelmet és a kedves szavakat és segítőkészséget. Ha lesz lehetőségem titeket ajánlak majd akinek csak tudlak :)
Kedves Elit Szalon! Lányok! Szeretnèm megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a sok sok segítséget és szakértelmet, amit tőletek kaptam. Soha nem fogom elfeledni Nektek, hogy csodálatossá tettétek a “Nagy napunkat” ezzel a csodaszép ruhával. Királynőként éreztem magam! Gyermekként így álmodtam meg a ruhámat, és valóra vált! Ezekkel a képekkel szeretném mégegyszer megköszönni Nektek!
Sziasztok! Nagyon szerettem ebben a ruhában lenni. Az egész napot kiélveztem benne!
Kedves Elite Lányok! Hálásan köszönöm mindazt a segítséget, türelmet és kedvességet, amelyet Tőletek kaptam a ruhapróbák során. Mindig mosolyogva és vidáman fogadtatok. Szuper kis csapat vagytok! Az elkövetkezendő évekre is kívánom, hogy még nagyon sok menyasszony álmát váltsátok valóra... ahogyan az enyémet is valóra váltottátok!
Sziasztok Lányok! Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni nektek a mérhetetlen sok türelmet, kedvességet és segítőkészséget amit minden alkalommal megkaptunk tőletek amikor a szalonban jártunk! Nálatok tényleg minden menyasszony igazán különlegesnek érezheti magát! Köszönöm!
Sziasztok lányok!! Szeretném mégegyszer megköszönni a segítséget amit kaptam tőletek!!
Drága Elite Szalon! Az esküvőszervezés zűrzavarában az egyik legjobb döntés volt részemről, amikor a Nővéremre hallgatva februárban időpontot foglaltam hozzátok álmaim ruhájának megtalálására. Emlékszem, hogy mennyire nehezen indult az a reggel... Jópár szalont végig jártunk Miskolcon, de sajnos nem találtuk meg egymást az igazival. Azt gondoltam, hogy én biztosan nem fogom itt sem megtalálni, hiába is megyünk! Aztán minden megváltozott, amikor Tünde és Gabi csillogó szemekkel fogadtak minket, lesték minden kívánságunkat, engem pedig teljesen elvarázsoltak a "Csodakuckóban" a millió ruha közt! Olyan ruhát is próbáltattak velem, amit biztosan tudtam, hogy nem fogok felvenni, és olyat is, amit szerettem volna, de mégsem állt jól felvéve! Aztán egyszercsak előbukkant Ő, ekkor még nem sejtve, hogy megvan az igazi!☺️ Felvettük, levettük, aztán jöttek a többiek! Majd szűkítve a kört 2 ruha maradt! Másodjára vettem fel a két ruhából, és akkor jött el az az érzés, amire szerintem mindeny Menyasszony vágyik: MEGTALÁLTUK EGYMÁST Mondanom sem kell, nem csak én, de a családom női tagjai és a lányok is velem együtt pityeregtek. Csodás érzés volt a ruhámban lenni, ami teljesen engen tükrözött, imádtam minden percét! Igazi, valóra vált Tündérmese lett a Mi Nagy Napunk a ruhámnak köszönhetően. A Férjem szemében is csillogtak a könnycseppek, mikor először meglátott benne. Bárkinek bátran bármikor, boldogsággal telt szívvel fogom ajánlani az Elite Szalont. Mindent köszönök Lányok!
Sziasztok! Eltelt 3 hónap és végre megkaptuk a kreatív képeket. Iszonyat jó visszanézni ☺️ Imádtam a ruhàmat, köszönök mindent megegyszer Nektek! Sok puszi
Sziasztok! Köszönöm Nektek, a segítségeteket és a türelmeteket, végtelenül kedvesek vagytok!! Imádtam minden egyes percet ebben a Gyönyörű Ruhában, hihetetlen érzés! További Sok Sikert Kívánok Nektek!! Sok menyasszonyt tegyetek még boldoggá! Sok pusziii Nektek!
Sziasztok! Küldtem néhány képet a csodaszép ruháról! Köszönöm szépen, hogy ilyen segítőkészen, kedvesen és teljes nyugalmat árasztva hozzájárultatok ahhoz, hogy egy álom valóra váljon! Csak ajánlani tudom mindenkinek a szalont!
Sziasztok! Küldök pár képet a Tőletek kölcsönzött ruhámról! Köszönök még egyszer mindent, tökéletesebb ruhát álmodni sem tudtam volna
Sziasztok! Köszönöm mégegyszer a gyönyörü ruhàkat! Mindenkinek szèp napot kivànok! Anikò
Sziasztok! Küldök egy pár képet, hátha tudjátok alkalmazni. Még egyszer köszönök mindent! Egy élmény volt veletek! Persze a ruhámat imádtam! Ezer köszönet mindenért!
Drága lányok! Köszönöm nektek a sok kedvességet,jo szavakat, a segítségeteket! Szuper csapat vagytok! Köszönöm hogy nálatok megtalálhattam az Álomruhámat! Köszönöm nektek!
Kedves Elite szalon. E csodás képekkel szeretnénk meg köszöni, azt a rengetek kedvességét és törődést ,amit a ruhavalasztas és próbák alkalmával kaptunk tőletek a párommal. Csodás emlekekkel fogok/fogunk vissza gondolni ezekre a rémek hangulatban töltőt percekre ,amit nállatok töltöttünk. Remek csapat ! Köszönünk mindent Kata és Péter
Néhány kép rólunk és a ruha részleteiről! Köszönöm!
Sziasztok! Köszönjük a ruhàkat minden, tökéletes volt
Kedves Elite csapat! Íme pár kép az augusztus 18.-ai esküvőnkről. Nagyon jól éreztem magam ebben a csodálatos ruhában és mondanom sem kell, hogy mindenki a csodájára járt. Szinte mindenki hozzátette, hogy milyen különleges és nem a mai szokásos menyasszonyi ruhák egyike.
Kedves Elite Szalonos Lányok! Szeptember 7-én megvolt a mi nagy napunk is, amely csodálatos és felejthetetlen marad számunkra. Köszönöm a rengeteg segítséget, türelmet, kedvességet és persze szakértelmet, amit tőletek kaptam. A Petra kiváló választás volt számomra, tényleg mintha nekem készült volna. Egy pár képpel szeretnék köszönetet mondani nektek és èn tőlem a továbbiakban is csak 5* ot fogtok kapni.
Kedves Elite Lányok! Szeretném megköszönni Nektek a sok türelmet, kedvességet, mosolyt és segítséget! Nélkületek nem találtam volna meg álmaim ruháját! A ruha minden kiegészítővel együtt tökéletes lett, mindenki csodálta és dicsérte! További sok sikert kívánok Nektek! Gratulálok az új szalonhoz! Üdv: Ági
Kedves Elite-lányok! Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni Nektek a rengeteg kedvességet és odafigyelést, amit tőletek kaptam a Ruhám kiválasztása és a próbák során!A Ruha pont olyan volt, mint amilyennek megálmodtam és elmondhatom, hogy nem csak én hatódtam meg,mikor megláttam! Köszönet érte!
Kedves Elite Szalon! Szeretnék megosztani veletek néhány képet a Nagy Napról. Köszönöm nektek a sok kedvességet és segítséget! A ruhám tökéletes volt, pont olyan amiről álmodtam! További sok sikert nektek!
Kedves Lányok! Szeretettel küldök néhány esküvői képet és köszönöm a gyönyörű ruhámat! Kívánom, hogy az új helyeteken is számos menyasszonyt örvendeztessetek meg egy olyan ruhával, amely teljessé teszi élete legszebb napját! Sok puszi: Orsi
Drágáim! Icipicit megkésve, de küldök nektek pár képet! Elképzelni se tudtam volna más ruhát!
Kedves Lányok! Nagyon hálás vagyok Nektek, azért a sok jóért amit kaptam tőletek! Segítettek abban, hogy megtaláljam azt a ruhát, amivel a mai napig nem tudok betelni. Szakértelem, őszinteség és végtelen kedvesség ami várja az ide lépő menyasszonyokat s kísérőiket. Öröm volt az itt eltöltött idő! Szeretettel gondolok Rátok! Köszönöm!
Kedves ELITE Lányok! Köszönöm, hogy a segítségetekkel megtaláltam álmaim ruháját, köszönöm nektek a rengeteg kedvességet és odafigyelést!
Sziasztok! Szeretnék Veletek megosztani néhány fotót a Mi nagy napunkról! Sziasztok! Szeretnék Veletek megosztani néhány fotót a Mi nagy napunkról! ÉS ismét szeretném megköszönni a kedvességet, figyelmességet, odaadást, türelmet és segítőkészséget, amivel minden alkalommal találkoztam Nálatok! Mindig mosolyogva üdvözöltetek, amitől úgy éreztem, mintha régi ismerősök lennénk! Különleges élmény volt különleges ruhában!
Imádtam a ruhámat! Nagyon különleges volt. Úgy éreztem magam benne, mint Hamupipőke… Gondolhatjátok mit éreztem, mikor éjfélt ütött az óra… De a Hercegem megtalált, úgyhogy folytatódhat a történet… Köszönöm a jó hangulatú ruhapróbákat és hogy sikerült együtt megtalálnunk az Álomruhámat! Elite Szalon Köszönjük szépen a gyönyörű
Kedves Elite-lányok! Szeretném újból megköszönni azt a rengeteg-hozzá értő-segítséget,amit Tőletek kaptam a ruhapróbák alkalmával. Kívánok nektek sok boldog menyasszonyt!
Sziasztok! Küldünk egy pár képet életünk eddigi legszebb napjáról. Én, mint menyasszony fantasztikusan éreztem magam ebben a csodálatos ruhában. Nagyon szépen köszönjünk azt sok kedvességet, türelmet amit kaptunk tőletek. Nélkületek nem sikerülhetett volna! Üdv.: Szabina és Dezső
Még egyszer köszönünk szépen mindent! Minden jót nektek, sok puszi!
Kedves lányok! Ezekkel a képekkel szeretnénk nektek köszönetet mondani azért a sok jóèrt, amit tőletek kaptunk. A ruhàm gyönyörű volt, a fèrjem öltönye tökèletesen elegàs. Ùgy érzem hiányozni fog, amikor ismét hazamegyünk 700km utazás után, hogy màr nem megyünk hozzátok. Nem tudok elég hálás lenni a rugalmassàgotokért, türelmetekèrt, azért a rengeteg kedves szóért, mosolyèrt, nevetèsèrt amik a ti falaitokon belül érték minket. Ne változtatok meg soha! A legjobb csapat vagytok telis-tele szeretettel! Hàlás köszönet mindenért! Kriszta és Bandus
Kedves Elite Lànyok, ezzel a pár képpel szeretném megköszönni,hogy ilyen aranyosak,kedvesek es közvetlenek voltatok hozzám minden alkalommal, amikor a szalonban jártam! Nem tudom eléggé meghálálni nektek a sok segítséget és azt,hogy a Nagy Napomon Elite Menyasszony lehettem!!! Fájó szívvel váltam el a ruhámtól! Imádtam minden percét a ruhapróbáknak! Köszönök mindent!
Ezúton szeretném megköszönni a segítségetek a ruha kiválasztásában! Mindenki nagyon-nagyon dicsérte és én is fantasztikusan éreztem magam benne a Nagy Napon! Tényleg minden percet imádtam amikor viselhettem ezt a gyönyörű ruhát!
Kedves lányok! Köszönöm a sok segítséget és ezt a csodaszép ruhát.....küldök nektek köszönetként pár képet! További jó munkát! Üdv: Erzsike
Kedves Elite szalon, ezekkel a képekkel szeretném megköszönni a gyönyörű menyasszonyi ruhámat, amiben egy hercegnőnek éreztem magam.
Kedves Elite Lányok! Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni az odaadó munkátokat, figyelmességetek, együttműködéseteket! Egy élmény volt Veletek minden ruhapróba! Mindkét ruhát imádtam! További sok sikert kívánok Nektek az új szalonotokban! Üdvözlettel: Erika
Kedves Elite Szalon! Köszönjük a szuper hangulatú ruhapróbákat, a türelmet a legizgulósabb menyasszonyhoz és a ruháinkat. Igazi hercegnőnek és hercegnek éreztük magunkat. Anikó és Máté
Kedves Lányok! Megérkeztek végre valahára a fényképeink a szeptemberi esküvőnkről! Nagyon köszönöm, hogy elkészítettétek nekem álmaim ruháját. Sok puszi nektek!
Köszönök mindent!
Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy hihetetlen szakértelmetekkel, kedvességetekkel segítettetek, hogy A Nagy Nap tényleg A Nagy Nap legyen számunkra. Külön köszönetet szeretnék mondani, hogy megvalósítottátok az álmom és egyenesen az Enzoani-tól érkező ruhámat én magam bonthattam ki. Fantasztikus és felejthetetlen élményt okoztatok ezzel nekem. Nektek köszönhetően ezt a gyönyörű ruhát csak nekem készítették és egyszer talán a kislányom is ebben a ruhában áll majd oltár elé. Ez felbecsülhetetlen számomra. Balázs öltönye és mellény szettje is gyönyörű volt. Nagyon jól nézett ki benne és ami egy férfi számára szerintem nagyon fontos kényelmesen érezte magát benne. Még egyszer nagyon köszönünk mindent! Viki és Balázs
A következő képpel szeretnénk megköszönni nektek a sok segítséget és türelmeteket a nagy napunkra készülve. Nagyon jól éreztük magunkat , én a csodálatos menyasszonyi ruhámban, és a férjem az elegáns öltönyében! Szuper csapat vagytok szuper kollekcióval !
Kedves Lányok! Ezúton szeretnénk sokadjára is köszönetet mondani Nektek a kedvességetekért és ezért a csodaszép ruháért és Zoli öltözékéért, imádtuk ennél szebb a világon nem létezik számunkra! :) További sok sikert kívánunk Nektek! Mariann és Zoli
Köszönöm! Csodaszépnek éreztem magam!
Kedves Elite Lányok! A mi nagy napunk,ami nektek is köszönhetően lett ilyen csodás,hiszen igazi hercegnőnek éreztem magam ebben a gyönyörű ruhában és a férjem öltönye is tökéletes lett.Köszönjük szépen még egyszer!
Kedves Elite csapat!! Kicsit megkésve de fogadjátok annál nagyobb szeretettel esküvői képeinket! Szeretném megköszönni a kedvességet,segítőkészséget, és végül de nem utolsó sorban a finom kávét! További szép napot és jó munkát nektek,kívánom hogy az minden menyasszony ilyen jól érezze magát álmai ruhájában mint ahogy én!
Kedves Elite Lányok! Nagyon köszönöm a sok segítséget, türelmet, figyelmességet és törődést, amit Tőletek kaptam. Megtaláltam álmaim ruháját és a legkényelmesebb cipőt, amiben az egész estét végig tudtam táncolni! Maradjatok mindig ilyen vidámak, kedvesek és további sok sikert az új szalonban is! Köszönök mindent! Üdv: Szandi
Csodálatos volt a ruha, nem hiszem, hogy fogok még valaha ennyi bókot begyűjteni, mint azon a napon. És ami a legfontosabb, hogy a vőlegényt is sikerült maximálisan lenyűgözni Köszönöm szépen még egyszer a kedvességet és a szakértelmet!