MENÜ

Vélemények

Kedves Elite Szalon! Nagyon Szépen Köszönjük a segítségeteket, a kedvességeteket meg a profizmust, hogy megtaláltuk a töklétes ruhát mind a ketten a nagy napra! Bianka és Ricsi!
Kedves Elite Lányok! Ezúton is szeretnénk megköszönni a párom csodaszép öltönyét és az én gyönyörű ruhámat. Nagyon köszönjük a sok segítséget ès a végtelen kedvességet! Mindent jót kívánunk Nektek!
Kedves Elite Szalon! Életem legszebb napján Elite Szalon gyönyörű ruháját viseltem. Köszönöm a kedvességet, a türelmet, a segítséget, hogy közösen kiválasztottuk álmaim ruháját. További jó egészséget és sok boldog Elite menyasszonyt kívánok! Biró-Veréb Diána
Kedves Elite szalon! Nagyon szépen koszonom a segítségeteket, és kedvességeteket, és a profizmust is, hogy együtt megtaláltuk az álomruhám. Imádtam minden percét, amikor ebbe lehettem. És a férjecském is el volt ájulva a látványtól❤️
Kedves Elite Szalon! Még egyszer köszönöm nektek az álom ruhámat, amit a nagy napon viseltem! Nem lehetek elég hálás nektek a segítségért, a kedvességért és a türelemért, amivel voltatok felém. Nagyon tetszett az uszály felcsatolásának kivitelezése és elmondhatatlanul jól éreztem magam Nelly ruhámban! Mindent köszönök nektek!
Nagyon szépen köszönöm a sok kedvességet és segítséget amit kaptam tőletek! A ruha tökéletes volt!
Kedves Elite lányok! Ezzel a képpel szeretnénk megköszönni a kedvességeteket, a profizmusotokat és a türelmeteket! A ti segítségetekkel lehetett csodálatos a mi nagy napunk! A ruhámat imádtam, rendkívül kényelmes volt és könnyedén tudtam benne mozogni. Ákoson istenien festett az öltöny és viselni is szerette! Mégegyszer nagyon köszönünk mindent és boldog új évet kívánunk Nektek! Marcsi és Ákos
Kedves Elite Szalon! Szeretném megköszönni azt a kedvességet és rugalmasságot amit nyújtottatok. Bár nem az eredeti tervezett ruha voltam rajtam mégis ez amit viseltem életem legjobb választása volt! Kényelmes, könnyű és egyedi! Köszönöm Nektek hogy hozzájárultatok ahhoz hogy igazán szép menyasszonynak érezhettem magam a nagy napunkon!
Kedves Elite Szalon ! Szeretném megköszönni a sok sok segítséget amit Tőletek kaptam és amely segítségével megtaláltam azt a darabot amely igazán Én vagyok ! Végig nagyon kényelmes volt, és a felcsatolt uszállyal végig táncoltam az estét. :) Üdv Eszter
Kedves Elite Szalonos Lányok! :) Szeretném megköszönni a kedvességeteket és segítőkészségeteket! Nálatok megtaláltam álmaim menyasszonyi ruháját. Az esküvő minden pillanatát élveztem benne, hihetetlenül kényelmes volt. (Ha nem kellett volna átvennem a menyecske ruhát, simán reggelig is bírtam volna benne a táncikálást. :D) Profi munkát végeztetek, gyönyörűen rám igazítottátok a ruhát. Még egyszer nagyon köszönöm és tutira mindekinek Benneteket foglak ajánlani! :)
Kedves Györgyi és Tündike, kedves Elite Szalon, Szeretném Nektek megköszönni az álom-menyasszonyi ruhámat, valamint azt a kedvességet és végtelen türelmet, amivel a ruhaválasztás és igazítás során fogadtatok! Igazi élmény volt számomra és édesanyám számára is a próba. Azt kaptam Tőletek, amit ígértetek - meseszép ruhát, tökéletesen rám igazítva. Meséltem Nektek, hogy több negatív tapasztalatom volt budapesti ruhapróbák során, de Nálatok csupa pozitív élményben volt részem – értő figyelemmel hallgattátok az elképzelésemet és semmit sem erőltettetek. Kétség sem fért hozzá, hogy a legjobb kezekben vagyok. :) És külön köszönöm, Tünde, hogy úgy alkottad meg az uszály felcsatolását, ahogyan azt megálmodtam! :) Nagyon köszönöm még egyszer a kedvességeteket, szakértelmeteket, profizmusotokat! :) Jó szívvel ajánlom ismerőseimnek, barátaimnak az Elite Szalont! :) Szeretettel gondolok Rátok és a legjobbakat kívánom!
Kedves Elite szalon, Szeretném megköszönni nektek, hogy hozzájárultatok ahhoz, hogy minden tökéletes legyen a Nagy Napunkon. Örülök, hogy nálatok találtam meg az álom ruhát, amiben igazi hercegnőnek érezhettem magam. Imádtam a ruhapróbák jó hangulatát, a sok-sok kedvességet, támogatást, segítséget, amit Tőletek kaptam.
Kedves Elite Lànyok! Nem tudok elèg hàlàs lenni a sok segítsègèrt ès odafigyelèsèrt amit kaptam tôletek. Kezdve az gyors emailes egyeztetèsekkel, a ruhaprobàk hangulatàval , a 100 szàzalèkban öszinte vèlemènyetekkel ès mèg sorolhatnàm… Nagyon nagyon köszönök mindent, a ruhàm tökèletes lett, imàdtam benne minden pillanatot :)) Csak ajànlani tudom ezt a Szalont ès mindent jòt kívànok Nektek a tovàbbiakban! Üdvözlettel: Dòri
Szeretnénk megköszönni, hogy hozzájárultatok a Nagy Napunkhoz. Igazi hercegnőnek éreztem magam ebben a csodaszép ruhában. Köszönöm a segítséget illetve a kedvességet!
Imádtam a ruhát
Kedves Elite Szalon! Szeretném megköszönni azt a sok kedvességet , amit kaptam tőletek! Nagyon szép volt ruhám, az esküvőnk minden percét élveztem benne. :) Még egyszer köszönöm! :)
Kedves Elite Szalon! Céltudatosan választottalak Titeket a menyasszonyi ruhám kiválasztásához, hiszen a nővérem 6 éve is Tőletek bérelte a ruhát, így tudtam, hogy profik között leszek. Ugyanennyire céltudatosan mentem be az elképzelésemmel amiről már kislány korom óta álmodoztam.... És igen, itt jön a csavar a történetben, mert az a stílusú ruha nem állt jól rajtam. Persze Ti profik már amikor beléptem megmondtátok, hogy a sellő fazonú illik hozzám. És hát mennyire igazatok volt...Látszódott a több éves tapasztalat és az, ahogy szívből csináljátok ezt a munkát, a végtelen türelem, az olykor nem is egyszerű menyasszonyokkal és az alázat. Nem lehetek Nektek elég hálás, annyira boldog vagyok, hogy rátok hallgattam mert így találtam meg a tökéletes ruhát számomra, ami szebb mint álmaimban. Ez nélkületek soha nem sikerült volna. Valamint ne feledkezzünk meg drága férjem öltönyéről, amit szintén veletek együtt közösen álmodtunk meg, így lehettünk ketten együtt egy tökéletes Elite Pár. Üdvözlettel: Viki és Andris
Kedves Elite Szalon! Szeretném megköszönni azt a sok kedvességet , amit kaptam tőletek! Nagyon szép volt ruhám, az esküvőnk minden percét élveztem benne. Anett
Köszönöm, hogy hozzájárultatok, hogy igazi hercegnőnek érezhetem magam a Nagy Napunkon! Szeretném megköszönni a sok segítséget és nagyon kedves szavakat!
Nagyon szépen köszönök mindent :) Tökéletes volt minden.
Sziasztok! Köszönöm szépen, hogy segìtettetek kiválasztani a megfelelőt. Krisztina & Zsolt
Kedves Lányok! Nagyon szépen köszönöm / köszönjük még egyszer a sok türelmet, segítséget és kedvességet amit kaptunk Tőletek!!! A ruhám és a párom öltönye is tökéletes volt, olyan amilyet elképzeltünk… Erika es Szilard
Kedves Elite! Szeretném megköszönni a csodás ruhákat A sok segítséget és kedvességet ! Köszönöm!
Kedves Elit szalon csapata! Hálás szívvel köszönöm, hogy valóra váltottátok legszebb álmomat! Üdvözlettel, Markó-Szikszai Zita
Szeretném nektek megköszönni a segítségeteket, a kedvességeteket és a türelmeteket. Csodaszép ruhám volt a nagy napon!
Kedves Elite Szalon! Még egyszer nagyon köszönöm, csodálatos volt ez a ruha és nagyon jól éreztem magam benne! Szerintem ez a képeken is látszik.
Kedves Györgyi, Kedves Elite Csapat! Eltelt már jó pár hónap a decemberi esküvőnk óta, de szeretném megköszönni nektek az odafigyelést, hasznos tanácsokat és a segítséget a ruháim kiválasztásában. Akkor még nem tudtuk, hogy ez a 2020-as év milyen új helyzetet hoz mindenki számára és szerencsésnek érzem magunkat, hogy télen megtartottuk az esküvőnket. Nemcsak ezért, hanem az egésznek a varázsa nagyon különleges volt, amihez ti is hozzájárultatok, mert mindkét ruhában ragyogóan éreztem magamat és rengeteg dicséretet kaptam. Engedjétek meg hogy több képet is küldjek nektek, melyekkel ezúton is köszönöm a munkátok! Juhász-Márkus Regina
Imádjuk, amikor menyasszonyaink meseszép esküvői képekkel örvendeztetnek meg minket, hiszen számunkra ez az az alkalom, amikor teljes egészében láthatjuk a lányok esküvői megjelenését! Köszönjük Tündének, hogy bennünket választott!
Szeretném megköszönni Nektek ezt a csodás ruhát , azt hiszem ennél fantasztikusabbat sehol sem találtam volna. Külön szeretném megköszönni azt is , hogy ennyire jó csapat vagytok és ennyire kevesek!
Ezúton is szeretném megköszönni a csodaszép ruhámat, a profizmust, a kedvességeteket, és a végtelen türelmet, melyet Tőletek kaptam. Mindent köszönök és Mindenkinek csak az Elite Szalont ajánlom!
Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy ezt a csodaszép, különleges ruhát viselhettem a nagy napunkon!
Szeretném megköszönni Nektek a csodás ruháimat és a végtelen türelmet, kedvességét és profizmust, amit Tőletek kaptam!
Ezzel a képpel szeretném Nektek megköszönni azt a végtelen kedvességet, szakértelmet amit Tőletek kaptam és hogy sikerült megtalálni álmaim ruháját. Köszönöm Nektek!
Köszönöm a sok türelmet és a végtelen kedvességet, amivel a ruhaválasztás és az igazítás során fogadtatok. Én egy "egyszerű és nagyszerű" ruhára vágytam, amit a segítségetekkel meg is találtam. A kedves Férjem azt mondta, nem is választhattam volna megfelelőbb esküvői ruhát. Nagyon sok dicséretet kaptam a vendégektől is az esküvőnk napján.
Hálásan köszönöm, hogy Nektek köszönhetően álmaim menyasszonyi ruhájában állhattam oltár elé. Csodásan éreztem magam benne a Nagy napon.
Köszönöm szépen, hogy esküvőnk napján egy ilyen különleges és gyönyörű esküvői ruhát viselhettem. A mindig mosolygós, figyelmes és profi csapattal a ruhapróba életre szóló élmény. Első pillanattól éreztem, hogy a legjobb kezekben vagyok.
Kedves ELITE Hölgyek! Magamról most már elmondhatom, 2020 évbe még menyasszony volt, 2021 évbe már feleség. Hihetetlen, hogy telik az idő. Körülbelül egy éve kezdtem el nézelődni ruhát az interneten, még a stílust sem találtam meg könnyedén. Gondoltam itt az idő próbálni, majd hátha jön az ihlet is. Az időpontra megszeppenve érkeztem, de a mérhetetlen türelmetek, kedvességetek és a rengeteg mosolyotok erőt adott nekem :) Szépen kezdtem magam jól érezni a próbán, szerintem 10 ruhát fel is próbáltunk gyorsan :D Megtaláltam a tökéletes ruhát, a saját stílusomban, ami kényelmes volt, gyönyörű, és a kísérőimmel a dobogón állva még könnyeztünk is a csodálattól. Hálásan köszönöm nektek, hogy megtalálhattam az álomruhámat. Kívánom, hogy még nagyon sok menyasszony élhesse át ezt a boldogságot általatok!
Mégegyszer szeretném megköszönni a csodálatos ruhámat, nagyon jól éreztem benne magamat az esküvőn.
Kicsit megkesve de kuldenek egy fotot a nagy napomrol az alom ruhamba amit nalatok talaltam meg! Koszonom a turelmet es a sok segitseget nektek!
Kedves Elite Szalon! Ígértem,hogy küldök majd képet,milyen ks volt a ruhám! Nagyon jól éreztem benne magam,könnyű volt,táncolni is nagyon jól tudtam benne és szép volt és mindenki megdicsérte! Köszönöm,mindenkinek csak ajánlani tudom majd az Elite Szalont!
Nagyon köszönöm a munkátokat, mert egy csodálatos ruhát kaptam, mely nem csak nekem volt a szívem csücske, de mindenki egytől egyig el volt ájulva tőle. Csabi azótai is emlegeti, hogy milyen szép voltam benne. Mondták is, hogy ez pont olyan mint én, elegáns, dívás, némi dekadenciával. Kényelmes volt a sellő fazon ellenére, déltől már rajtam volt a fotózás miatt és csak éjfélkor került le. Még egyszer köszönjük, hogy hozzájárultatok, hogy a Mi napunk is felejthetetlen legyen számunkra és a családunk, barátaink számára egyaránt.
Kedves Elite Szalon! Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni a segítségeteket, nagyon jól éreztem magam a készülődés során, ami Nektek is köszönhető! Ebben a ruhában valóságos királynőnek érezhettem magam. Köszönöm szépen!
Szeretném megköszönni mégegyszer az odafigyelést és hozzáértést amit kaptam. Imádtam a ruhát és a szalonban töltött időt is, ami mérhetetlen vidám pillanatokat adott nekem. Semmit se csinálnék máshogy!
Kedves Elite Lányok, Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni Nektek azt a sok sok türelmet, kedvességet, és nem utolsó sorban profizmust, amit Tőletek kaptam! Kívánok nektek még nagyon sok, legalább annyira elégedett Menyasszonyt, mint amennyire én voltam a "csoda" ruhámban! Szeretettel: Szilvi & Tamás
Nagyon szépen köszönöm a sok kedvességet, segítséget,türelmet, profi hozzáállást és szakértelmet, amit a próbák során kaptam!
Kedves Elite Lányok! Kicsit megkésve, de annál nagyobb köszönettel, hálával és szeretettel küldünk pár képet a júniusi esküvőnkről. Hálásan köszönjük, hogy szakértelmetekkel, tanácsaitokkal és nem utolsó sorban a leggyönyörűbb ruhával és öltönnyel Levente és Alexandra
Kedves Elite Szalon! Szeretném megosztani veletek a gyönyörű Ossa ruhámról készült képeket. Köszönöm nektek, hogy ezt a ruhát viselhettem. Köszönöm a türelmet, a kedvességet és a szakértelmet is, amit a csodálatos szalonotokban kaptam. Bea
Kedves Elite Szalon! Kedves Lányok! Szeretném megköszönni Nektek, hogy életem eddigi legszebb napján Nektek köszönhetően ez a csodálatos ruha lehetett rajtam! Köszönöm a szakértelmeteket, kedvességeteket és türelmeteket, illetve nem utolsó sorban a nagyon jó hangulatú ruhapróbákat! Pár mondat után már tudtátok, milyen ruha illene igazán hozzám! Segítségetekkel a nagy napon A tökéletes ruhát viseltem! További munkátokhoz kívánok sok sikert és még rengeteg boldog, elégedett Elite menyasszonyt! :) Köszönettel: dr. Katonáné dr. Szilágyi Zsófia (Zsófi :))
Remélem a képek visszaadják, hogy milyen csodálatos nap is volt ez számunkra.
Köszönök szépen mégegyszer mindent!
Kedves Lányok! Bea vagyok Kolozsvárról. Nagy örömmel küldöm nektek a képeket. Imádtam veletek lenni. Legnagyobb öröm az volt, amikor a Ruhára rátaláltunk. Lehet, hogy emlékszel, Tünde, nem is kellett keresni. Nagyon örültem annak, hogy nálatok több stílusú ruhák vannak, s nem is csak 1-2 ezekből. Sőt, nekem úgy tűnt, hogy csak az ízlésesebb minden kategóriából. Plusz öröm volt a vidámságotok, segítőkészségetek, barátságosságotok. Mennyit nevettünk... Életem egyik legjobb választása ti voltatok! A legjobbakat kívánom nektek mindenben! Puszillak titeket, Bea
Kedves Elite Szalon! Köszönöm a gyönyörű szép ruhát és a tökéletes segítőkèszséget! Boldog vagyok, hogy Elite menyasszony lehettem!
Kedves Elite Lányok! Szeretném ezzel a pár képpel megköszönni Nektek, hogy én is Elite Menyasszony lehettem. Köszönöm szépen a segítségeteket, kedvességeteket és legfőképp a csodálatos ruhámat. Igazi hercegnőként érezhettem magam életem legszebb napján. További jó munkát kívánok nektek!
Kedves Elite Szalon, kérlek fogadjátok köszönő levelemet és néhány képet. Nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltalak Titeket, a kedvességetek és profizmusotok átlagon felüli, bármilyen kéréssel, kérdéssel bátran fordulhattam hozzátok, mindig elérhetőek és segítőkészek voltatok akár e-mailben, telefonon, vagy személyesen. A ruha kiválasztásában is óriási segítségemre voltatok, időt és türelmet nem kímélve próbáltuk a szebbnél szebb ruhákat, így könnyen megtaláltuk a tökéletes darabot. Köszönök mindent, csodálatos nap volt! Üdv, Kinga
Ruha: White One Orellana
Kedves Elite Lányok! Köszönöm, hogy kedvességetekkel, türelmetekkel, hatalmas szakértelmetekkel segítettetek abban, hogy megtaláljam azt a menyasszonyi ruhát, amit felpróbálva, igazi könnyeket csal a szememre. Veletek sikerült! Kívánom, hogy a jövőben is legyen nagyon sok boldog menyasszonyotok! Köszönettel: Gréta
Kedves Elite csapat! Utólag elárulhatom nektek, hogy én inkább tartottam a ruha kiválasztásától, mintsem vártam, de a próbák alkalmával a kedvességetek, profizmusotok lenyűgözött, hogy a ruhámról ne is beszéljek. Szuperül éreztem magam benne a fotózáson, és az esküvő napján is, visszanézve a képeken pedig még szebb, mint ahogyan emlékeztem rá! Köszönök mindent, további sok sikert kívánok nektek! Flóra
Kedves Elite Szalon! Végre elkészültek a csodás képeink, melyből szeretettel megosztok pár kedvencet. Imádtuk a ruháinkat, akkor és ott tökéletes volt minden. Köszönünk mindent! Üdvözlettel, Petra
Sziasztok! Kicsit késve, de küldöm a képeket a júliusi esküvőmről. Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, és a ruhajavítást is! Bátran fogom ajánlani a szalont mindenkinek!
Kedves Elite Szalon! Szeretném megköszönni ezt a gyönyörű ruhát!
Kedves Elite Szalon! Szeretném megköszönni a segítségeteket, és a profi munkátokat, ahogy rám alakítottátok ezt a gyönyörű ruhát! Minden percében imádtam viselni! Szép napot Nektek! Köszönettel: Kata.
Kedves Elite Szalon! Köszönjük a segítséget a ruhák kiválasztásában! Szeretnénk megosztani veletek néhány képet a nagy napról. Üdvözlettel: Gréta és Ádám, a Horváth család !!
Kedves Elite szalon! Köszönjük nektek a férjemmel azt a rengeteg segítséget, türelmet, odaadó figyelmet, amit tőletek kaptunk. Nagyon hálás vagyok nektek azért, hogy a számomra legszebb ruhát nálatok találhattam meg. Fantasztikus ruha volt, pont olyan amire legmélyen vágytam, gyönyörűnek és különlegesnek éreztem magamat benne, mind a kreatív fotózás és az esküvő napján is. Osztatlan siker volt a ruha mindenki számára, de főleg a férjem számára, aki az oltár előtt látott először benne és az arca mindent elárult! Nem tudom szavakba önteni, mennyire jól éreztem magam benne a nagy napon. Köszönöm nektek, hogy életem NAGY napján ennek a csodálatos ruhának lehettem a tulajdonosa! A képek helyettem beszélnek. További sikeres munkát kívánunk Nektek és minden leendő menyasszonynak, vőlegénynek csak ajánlani tudjuk az Elite szalont! Puszi: Mariann és Feca
Kedves Elite szalon! Nagyon köszönöm a csodálatos ruhámat , egyszerűen szerelem ez a ruha. Ha lehetne minden évben hozzámennék a férjemhez,csak hogy ilyen gyönyörű ruhába bújhassak ,mint amiket nálatok lehet kapni.
Köszönöm ezt a különleges ruhát, amibe igazán önmagam lehettem! A szakértelmet, az őszinte véleményt és a mérhetetlen kedvességet és türelmet, amit nyújtottatok.
Kedves Elite Szalon! Mindent nagyon-nagyon szépen köszönök, de legfőképpen a sok-sok türelmet! Tudjátok mindig minden kimegy a fejemből, de az hogy nektek mindent megköszönjek az nem! Küldöm nektek a kedvenc képemet a legszebb ruhában a világon!
Sziasztok, Még egyszer nagyon szépen köszönöm a gyönyörű ruhát az augusztus végi esküvőhöz! Üdvözlettel, Sára
Kedveseim! Köszönöm nektek, hogy segítettetek megtalálni a ruhámat! Csodálatosan éreztem magam benne, könnyű, szépen kidolgozott ruha. Otthon is többször felveszem még. Egyszerűen fantasztikus volt viselni. Amikor elképzeltem, hogy milyen ruhát szeretnék pont ilyenre gondoltam és nektek köszönhetem, hogy megtaláltam! Köszönöm a kedvességeteket, őszinteségeteket.
Kedves Elite Lányok! Először is nagyon szépen köszönöm a türelmeteket és segítségeteket a menyasszonyi ruhám megtalálásában. Mikor először megláttam magam aznap a ruhában, teljesen magaménak éreztem, maximálisan elégedett voltam. Köszönöm nektek! Bátran fogom ajánlani a szalont, mert igazán gyönyörű és különleges ruháitok vannak és nagy segítséget kap a tanácstalan menyasszony is, az Elites lányoktól!
Sziasztok! Még egyszer nagyon köszönöm, hogy a Kimmy ruhát hordhattam a szombati nagy napomon! Csodaszép hercegnőnek éreztem magam, remélem mást is ilyen boldoggá fog tenni!
Kedves Elite lányok! Nagyon szépen köszönöm a sok kedvességet, és türelmet amit a ruha próbák során kaptam tőletek! Köszönöm szépen, hogy nagyszerű szakértelmetekkel segítettetek nekem megtalálni álmaim ruháját, ami teljesen tükrözte az én személyiségemet, csodaszépen illett a kismamaságomhoz, és amit először meglátva magamon, az volt az első gondolatom, hogy ezt a ruhát nekem tervezte valaki. Kívánok nektek további sikereket és kívánom, hogy még nagyon sok menyasszonyt segítsetek hozzá álmai ruhájához!
Elsősorban hatalmas hálával tartozom Nektek! Biztosan emlékeztek mennyire izgultam az első találkozásunkkor. Csak halvány elképzelésem volt a ruhámról, de Györgyi a szalonba érkezésem pillanatában már tudtad, melyik lesz a “nagy Ő”! Nem hercegnő szerettem volna lenni, hanem igazi Nő, és ez a Ti szakértelmetek segítségével sikerült! A kezdeti izgalomból a nagy napra egy magabiztos menyasszony lett Köszönöm a sok türelmet, a profi csapatot és minden kedvességeteket!
Csak szeretném megköszönni a ruhát. Nagyon sok dicséretet kaptam.
Nagyon köszönöm a segítségeteket, munkátokat, türelmeteket, kedvességeteket. Köszönöm és köszönjük, hogy életünk legszebb napjára segítettetek megtalálni életem ruháját.
Kedves Elite Szalon! Küldöm a képeket a csodás ruhámról! Még egyszer köszönök mindent! Réka
Kedves Elite Lányok, Csatolok néhány képet a május 18-i esküvőnk kreatív fotózásáról. :) Köszönöm nektek a sok segítséget, türelmet és kedvességet, és hogy olyan menyasszony lehettem, amilyen kislányként is szerettem volna! Az utcán csak ezt hallottuk a járókelőktől: “Olyan, mint egy hercegnő!” Csodálatos érzés volt. :)
Kedves Elite Lányok! Engedjétek meg, hogy ezzel a pár képpel megköszönjem Nektek, hogy én is Elite Menyasszony lehettem. Köszönöm azt a rengeteg segítséget,hozzáértő munkát és kedvességet, hogy életem egyik legszebb napján olyan lehettem, ahogyan azt kislány koromban megálmodtam.
Még egyszer nagyon szépen köszönök nektek mindent, a rengeteg türelmet és a kedves szavakat és segítőkészséget. Ha lesz lehetőségem titeket ajánlak majd akinek csak tudlak :)
Kedves Elit Szalon! Lányok! Szeretnèm megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a sok sok segítséget és szakértelmet, amit tőletek kaptam. Soha nem fogom elfeledni Nektek, hogy csodálatossá tettétek a “Nagy napunkat” ezzel a csodaszép ruhával. Királynőként éreztem magam! Gyermekként így álmodtam meg a ruhámat, és valóra vált! Ezekkel a képekkel szeretném mégegyszer megköszönni Nektek!
Kedves Elite Csapat! Még egyszer nagyon köszönöm a segítségeteket, a hozzáállásotokat és persze a csodálatos ruhámat! Puszi, Klaudia
Kedves Elite Szalon! Imádtam a csodaszép ruhámat, szívesen felvenném minden hétvégén! Köszönöm még egyszer Nektek a sok kedvességet meg a gyönyörű ruhát és a kiegészítőket! Millió puszi: Tünde
Sziasztok! Nagyon szerettem ebben a ruhában lenni. Az egész napot kiélveztem benne!
Kedves Elite Lányok! Hálásan köszönöm mindazt a segítséget, türelmet és kedvességet, amelyet Tőletek kaptam a ruhapróbák során. Mindig mosolyogva és vidáman fogadtatok. Szuper kis csapat vagytok! Az elkövetkezendő évekre is kívánom, hogy még nagyon sok menyasszony álmát váltsátok valóra... ahogyan az enyémet is valóra váltottátok!
Sziasztok Lányok! Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni nektek a mérhetetlen sok türelmet, kedvességet és segítőkészséget amit minden alkalommal megkaptunk tőletek amikor a szalonban jártunk! Nálatok tényleg minden menyasszony igazán különlegesnek érezheti magát! Köszönöm!
Sziasztok lányok!! Szeretném mégegyszer megköszönni a segítséget amit kaptam tőletek!!
Drága Elite Szalon! Az esküvőszervezés zűrzavarában az egyik legjobb döntés volt részemről, amikor a Nővéremre hallgatva februárban időpontot foglaltam hozzátok álmaim ruhájának megtalálására. Emlékszem, hogy mennyire nehezen indult az a reggel... Jópár szalont végig jártunk Miskolcon, de sajnos nem találtuk meg egymást az igazival. Azt gondoltam, hogy én biztosan nem fogom itt sem megtalálni, hiába is megyünk! Aztán minden megváltozott, amikor Tünde és Gabi csillogó szemekkel fogadtak minket, lesték minden kívánságunkat, engem pedig teljesen elvarázsoltak a "Csodakuckóban" a millió ruha közt! Olyan ruhát is próbáltattak velem, amit biztosan tudtam, hogy nem fogok felvenni, és olyat is, amit szerettem volna, de mégsem állt jól felvéve! Aztán egyszercsak előbukkant Ő, ekkor még nem sejtve, hogy megvan az igazi!☺️ Felvettük, levettük, aztán jöttek a többiek! Majd szűkítve a kört 2 ruha maradt! Másodjára vettem fel a két ruhából, és akkor jött el az az érzés, amire szerintem mindeny Menyasszony vágyik: MEGTALÁLTUK EGYMÁST Mondanom sem kell, nem csak én, de a családom női tagjai és a lányok is velem együtt pityeregtek. Csodás érzés volt a ruhámban lenni, ami teljesen engen tükrözött, imádtam minden percét! Igazi, valóra vált Tündérmese lett a Mi Nagy Napunk a ruhámnak köszönhetően. A Férjem szemében is csillogtak a könnycseppek, mikor először meglátott benne. Bárkinek bátran bármikor, boldogsággal telt szívvel fogom ajánlani az Elite Szalont. Mindent köszönök Lányok!
Sziasztok! Eltelt 3 hónap és végre megkaptuk a kreatív képeket. Iszonyat jó visszanézni ☺️ Imádtam a ruhàmat, köszönök mindent megegyszer Nektek! Sok puszi
Sziasztok! Köszönöm Nektek, a segítségeteket és a türelmeteket, végtelenül kedvesek vagytok!! Imádtam minden egyes percet ebben a Gyönyörű Ruhában, hihetetlen érzés! További Sok Sikert Kívánok Nektek!! Sok menyasszonyt tegyetek még boldoggá! Sok pusziii Nektek!
Sziasztok! Küldtem néhány képet a csodaszép ruháról! Köszönöm szépen, hogy ilyen segítőkészen, kedvesen és teljes nyugalmat árasztva hozzájárultatok ahhoz, hogy egy álom valóra váljon! Csak ajánlani tudom mindenkinek a szalont!
Sziasztok! Küldök pár képet a Tőletek kölcsönzött ruhámról! Köszönök még egyszer mindent, tökéletesebb ruhát álmodni sem tudtam volna
Sziasztok! Köszönöm mégegyszer a gyönyörü ruhàkat! Mindenkinek szèp napot kivànok! Anikò
Sziasztok! Küldök egy pár képet, hátha tudjátok alkalmazni. Még egyszer köszönök mindent! Egy élmény volt veletek! Persze a ruhámat imádtam! Ezer köszönet mindenért!
Drága lányok! Köszönöm nektek a sok kedvességet,jo szavakat, a segítségeteket! Szuper csapat vagytok! Köszönöm hogy nálatok megtalálhattam az Álomruhámat! Köszönöm nektek!
Kedves Elite szalon. E csodás képekkel szeretnénk meg köszöni, azt a rengetek kedvességét és törődést ,amit a ruhavalasztas és próbák alkalmával kaptunk tőletek a párommal. Csodás emlekekkel fogok/fogunk vissza gondolni ezekre a rémek hangulatban töltőt percekre ,amit nállatok töltöttünk. Remek csapat ! Köszönünk mindent Kata és Péter
Néhány kép rólunk és a ruha részleteiről! Köszönöm!
Sziasztok! Köszönjük a ruhàkat minden, tökéletes volt
Kedves Elite csapat! Íme pár kép az augusztus 18.-ai esküvőnkről. Nagyon jól éreztem magam ebben a csodálatos ruhában és mondanom sem kell, hogy mindenki a csodájára járt. Szinte mindenki hozzátette, hogy milyen különleges és nem a mai szokásos menyasszonyi ruhák egyike.
Kedves Elite Szalonos Lányok! Szeptember 7-én megvolt a mi nagy napunk is, amely csodálatos és felejthetetlen marad számunkra. Köszönöm a rengeteg segítséget, türelmet, kedvességet és persze szakértelmet, amit tőletek kaptam. A Petra kiváló választás volt számomra, tényleg mintha nekem készült volna. Egy pár képpel szeretnék köszönetet mondani nektek és èn tőlem a továbbiakban is csak 5* ot fogtok kapni.
Kedves Elite Lányok! Szeretném megköszönni Nektek a sok türelmet, kedvességet, mosolyt és segítséget! Nélkületek nem találtam volna meg álmaim ruháját! A ruha minden kiegészítővel együtt tökéletes lett, mindenki csodálta és dicsérte! További sok sikert kívánok Nektek! Gratulálok az új szalonhoz! Üdv: Ági
Kedves Elite-lányok! Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni Nektek a rengeteg kedvességet és odafigyelést, amit tőletek kaptam a Ruhám kiválasztása és a próbák során!A Ruha pont olyan volt, mint amilyennek megálmodtam és elmondhatom, hogy nem csak én hatódtam meg,mikor megláttam! Köszönet érte!
Kedves Elite Szalon! Szeretnék megosztani veletek néhány képet a Nagy Napról. Köszönöm nektek a sok kedvességet és segítséget! A ruhám tökéletes volt, pont olyan amiről álmodtam! További sok sikert nektek!
Kedves Lányok! Szeretettel küldök néhány esküvői képet és köszönöm a gyönyörű ruhámat! Kívánom, hogy az új helyeteken is számos menyasszonyt örvendeztessetek meg egy olyan ruhával, amely teljessé teszi élete legszebb napját! Sok puszi: Orsi
Drágáim! Icipicit megkésve, de küldök nektek pár képet! Elképzelni se tudtam volna más ruhát!
Kedves Lányok! Nagyon hálás vagyok Nektek, azért a sok jóért amit kaptam tőletek! Segítettek abban, hogy megtaláljam azt a ruhát, amivel a mai napig nem tudok betelni. Szakértelem, őszinteség és végtelen kedvesség ami várja az ide lépő menyasszonyokat s kísérőiket. Öröm volt az itt eltöltött idő! Szeretettel gondolok Rátok! Köszönöm!
Kedves ELITE Lányok! Köszönöm, hogy a segítségetekkel megtaláltam álmaim ruháját, köszönöm nektek a rengeteg kedvességet és odafigyelést!
Sziasztok! Szeretnék Veletek megosztani néhány fotót a Mi nagy napunkról! Sziasztok! Szeretnék Veletek megosztani néhány fotót a Mi nagy napunkról! ÉS ismét szeretném megköszönni a kedvességet, figyelmességet, odaadást, türelmet és segítőkészséget, amivel minden alkalommal találkoztam Nálatok! Mindig mosolyogva üdvözöltetek, amitől úgy éreztem, mintha régi ismerősök lennénk! Különleges élmény volt különleges ruhában!
Imádtam a ruhámat! Nagyon különleges volt. Úgy éreztem magam benne, mint Hamupipőke… Gondolhatjátok mit éreztem, mikor éjfélt ütött az óra… De a Hercegem megtalált, úgyhogy folytatódhat a történet… Köszönöm a jó hangulatú ruhapróbákat és hogy sikerült együtt megtalálnunk az Álomruhámat! Elite Szalon Köszönjük szépen a gyönyörű
Kedves Elite-lányok! Szeretném újból megköszönni azt a rengeteg-hozzá értő-segítséget,amit Tőletek kaptam a ruhapróbák alkalmával. Kívánok nektek sok boldog menyasszonyt!
Sziasztok! Küldünk egy pár képet életünk eddigi legszebb napjáról. Én, mint menyasszony fantasztikusan éreztem magam ebben a csodálatos ruhában. Nagyon szépen köszönjünk azt sok kedvességet, türelmet amit kaptunk tőletek. Nélkületek nem sikerülhetett volna! Üdv.: Szabina és Dezső
Még egyszer köszönünk szépen mindent! Minden jót nektek, sok puszi!
Kedves lányok! Ezekkel a képekkel szeretnénk nektek köszönetet mondani azért a sok jóèrt, amit tőletek kaptunk. A ruhàm gyönyörű volt, a fèrjem öltönye tökèletesen elegàs. Ùgy érzem hiányozni fog, amikor ismét hazamegyünk 700km utazás után, hogy màr nem megyünk hozzátok. Nem tudok elég hálás lenni a rugalmassàgotokért, türelmetekèrt, azért a rengeteg kedves szóért, mosolyèrt, nevetèsèrt amik a ti falaitokon belül érték minket. Ne változtatok meg soha! A legjobb csapat vagytok telis-tele szeretettel! Hàlás köszönet mindenért! Kriszta és Bandus
Kedves Elite Lànyok, ezzel a pár képpel szeretném megköszönni,hogy ilyen aranyosak,kedvesek es közvetlenek voltatok hozzám minden alkalommal, amikor a szalonban jártam! Nem tudom eléggé meghálálni nektek a sok segítséget és azt,hogy a Nagy Napomon Elite Menyasszony lehettem!!! Fájó szívvel váltam el a ruhámtól! Imádtam minden percét a ruhapróbáknak! Köszönök mindent!
Ezúton szeretném megköszönni a segítségetek a ruha kiválasztásában! Mindenki nagyon-nagyon dicsérte és én is fantasztikusan éreztem magam benne a Nagy Napon! Tényleg minden percet imádtam amikor viselhettem ezt a gyönyörű ruhát!
Kedves lányok! Köszönöm a sok segítséget és ezt a csodaszép ruhát.....küldök nektek köszönetként pár képet! További jó munkát! Üdv: Erzsike
Kedves Elite szalon, ezekkel a képekkel szeretném megköszönni a gyönyörű menyasszonyi ruhámat, amiben egy hercegnőnek éreztem magam.
Kedves Elite Lányok! Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni az odaadó munkátokat, figyelmességetek, együttműködéseteket! Egy élmény volt Veletek minden ruhapróba! Mindkét ruhát imádtam! További sok sikert kívánok Nektek az új szalonotokban! Üdvözlettel: Erika
Kedves Elite Szalon! Köszönjük a szuper hangulatú ruhapróbákat, a türelmet a legizgulósabb menyasszonyhoz és a ruháinkat. Igazi hercegnőnek és hercegnek éreztük magunkat. Anikó és Máté
Kedves Lányok! Megérkeztek végre valahára a fényképeink a szeptemberi esküvőnkről! Nagyon köszönöm, hogy elkészítettétek nekem álmaim ruháját. Sok puszi nektek!
Köszönök mindent!
Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy hihetetlen szakértelmetekkel, kedvességetekkel segítettetek, hogy A Nagy Nap tényleg A Nagy Nap legyen számunkra. Külön köszönetet szeretnék mondani, hogy megvalósítottátok az álmom és egyenesen az Enzoani-tól érkező ruhámat én magam bonthattam ki. Fantasztikus és felejthetetlen élményt okoztatok ezzel nekem. Nektek köszönhetően ezt a gyönyörű ruhát csak nekem készítették és egyszer talán a kislányom is ebben a ruhában áll majd oltár elé. Ez felbecsülhetetlen számomra. Balázs öltönye és mellény szettje is gyönyörű volt. Nagyon jól nézett ki benne és ami egy férfi számára szerintem nagyon fontos kényelmesen érezte magát benne. Még egyszer nagyon köszönünk mindent! Viki és Balázs
A következő képpel szeretnénk megköszönni nektek a sok segítséget és türelmeteket a nagy napunkra készülve. Nagyon jól éreztük magunkat , én a csodálatos menyasszonyi ruhámban, és a férjem az elegáns öltönyében! Szuper csapat vagytok szuper kollekcióval !
Kedves Lányok! Ezúton szeretnénk sokadjára is köszönetet mondani Nektek a kedvességetekért és ezért a csodaszép ruháért és Zoli öltözékéért, imádtuk ennél szebb a világon nem létezik számunkra! :) További sok sikert kívánunk Nektek! Mariann és Zoli
Köszönöm! Csodaszépnek éreztem magam!
Kedves Elite Lányok! A mi nagy napunk,ami nektek is köszönhetően lett ilyen csodás,hiszen igazi hercegnőnek éreztem magam ebben a gyönyörű ruhában és a férjem öltönye is tökéletes lett.Köszönjük szépen még egyszer!
Kedves Elite csapat!! Kicsit megkésve de fogadjátok annál nagyobb szeretettel esküvői képeinket! Szeretném megköszönni a kedvességet,segítőkészséget, és végül de nem utolsó sorban a finom kávét! További szép napot és jó munkát nektek,kívánom hogy az minden menyasszony ilyen jól érezze magát álmai ruhájában mint ahogy én!
Kedves Elite Lányok! Nagyon köszönöm a sok segítséget, türelmet, figyelmességet és törődést, amit Tőletek kaptam. Megtaláltam álmaim ruháját és a legkényelmesebb cipőt, amiben az egész estét végig tudtam táncolni! Maradjatok mindig ilyen vidámak, kedvesek és további sok sikert az új szalonban is! Köszönök mindent! Üdv: Szandi
Csodálatos volt a ruha, nem hiszem, hogy fogok még valaha ennyi bókot begyűjteni, mint azon a napon. És ami a legfontosabb, hogy a vőlegényt is sikerült maximálisan lenyűgözni Köszönöm szépen még egyszer a kedvességet és a szakértelmet!