MENÜ

Enzoani

Az Enzoani első kollekciója 2005-ben került bemutatásra, hogy a kritikusok és az üzleti partnerek elismerései alapján gyorsan felhívja a márkára a figyelmet a menyasszonyi világ színpadán. Az Enzoani azon képessége, hogy ötvözi a hagyományos és a modern designt kiemeli a szexuális vonzerőt a női alak hangsúlyozásával. A minőségre való törekvés, amiben nem ismernek kompromisszumot.  Ezek összessége, a modern menyasszony előremutató couture - divatházát eredményezte, melynek szemet gyönyörködtető modelljei méltán válnak az esküvő fénypontjává! Alig néhány év alatt az Enzoani jelentős piaci részesedést szerzett az Egyesült Államokban és Európában. Jelenleg a világ több mint hatvan országában van jelen az Enzoani, Blue by Enzoani, illetve a Beautiful by Enzoani márkákkal.

 

Az évek során az Enzoani által bevezetett számos újítást a világ vezető versenytársai, és az egész esküvői ruha ipar elfogadott. Sikerüknek  tulajdonítják, hogy soha nem elégedtek meg a korábbi eredményeikkel. Állandó törekvésük, hogy évről-évre felmérve menyasszonyok igényeit és vágyait, olyan couture menyasszonyi ruhákat kínáljanak, melyek a tökéletes anyagminőség, és a legmagasabb szintű kivitelezés mellett, kényelmesek is.

Az Enzoani-t Dél-Kaliforniában alapították, de irodái, gyárai mellett kiskereskedelmi partnerkapcsolatokkal is rendelkeznek szerte a világon. Ruhái kizárólag prémium engedéllyel rendelkező esküvői ruhaszalon kínálatában találhatóak meg, termékeiket soha nem értékesítik online.

 

 

Világszerte elismert tervezőket, valamint nagy tapasztalattal rendelkező mintázókat és gyöngyözőket alkalmaznak, akik fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy az Enzoani-t a menyasszonyi divattervezés élvonalában tartsák. Fejlődésük folyamatos, mivel arra törekszenek, hogy  tervező csapatuk olyan modelleket kreáljon, amelyek tökéletesen illeszkednek minden női testalkatra, a legújabb és legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával. A minőség és a tervezés tekintetében nincs kompromisszum. A legmagasabb minőségű anyagokat és a Swarovski kristályokat állítják elő számunkra, továbbá a legtapasztaltabb menyasszonyi ruha tervezőket alkalmazzák.

Az Enzoani által kivitelezett számos kollekció, évente több száz modellel, kivétel nélkül egyedi tervezésűek és egyedi gyártásúak. A ruhák kézzel gyöngyözöttek, így a legtöbb ruha elkészítéséhez több száz munkaóra szükséges.

 

A TERVEZŐ

Az Enzoani kollekciói mögött meghúzódó tervezőcsoportot Kang Chun Lin díjnyertes mester tervező vezeti, aki a London College of Fashion szerzett diplomát. Előszeretettel elegyíti avantgarde és a hagyományos elemeket. Kang Chun közel 20 éve tervez menyasszonyi ruhákat, és egy olyan tervezőcsoport áll a vezetése alatt, amely folyamatosan törekszik a korábbi munkái és teljesítményei túlszárnyalására.

 

 

 

 

 

 

Az Enzoani 2019 illetve 2020 kollekciója megérdemelten vívta ki az egész szakma elismerését!