MENÜ

Blog

Májusfán túl

Május 1-jére virradó éjszaka legények tucatjai kelnek útra, hogy meglepjék párjukat "májusfával". De honnan ez a szokás és mit is jelent valójában?

A legromantikusabb lánykérések

Nem tehetjük meg, hogy ne említsük meg a húsvét legromantikusabb lánykérését és ezáltal a még gondolkodó férfiaknak is adjunk pár ötletet!

Minden kiegészítő, amelyre a nagy napon szükséged lesz!

  A menyasszonyi ruhán túl vannak olyan kiegészítők, amelyekre mindenképpen szükséged lesz a nagy napon! Összegyűjtöttük mindazt, amit megtalálsz nálunk is!

Fókuszban a tavaszi esküvők!

  "József" meghozta az oly sokat várt napsugarakat, így összeszedtünk mi is pár tavaszi trend tippet a március-május közötti esküvőkre és természetesen ajánlunk egy-egy menyasszonyi ruhát is!

Helyszíni beszámoló a La Sposa 2018 kollekció bemutatójáról

Február végén tartották Madridban a La Sposa 2018-as kollekciójának bemutatóját, ahova idén is ellátogattunk, hogy Nyíregyházára is elhozzuk a prémium világmárka leggyönyörűbb darabjait! Tündike pedig "papírra vetette" ott született gondolatait, hogy Ti is átéljétek a pezsgés, elegancia, luxus életérzését!  

Mindent, amit az uszályról tudni lehet

Szinte kivétel nélkül valamennyi menyasszony első kérdései között szerepel az uszály, annak hossza, annak típusai és a nagy kérdés: melyik illik a legjobban a menyasszonyhoz és a ruhájához? Íme a nagy uszály kérdés!

Szerelmesek hete az ELITE Szalonban

Szerelmesek hete először az ELITE Szalonban! Kihagyhatatlan kedvezményünk csak 2017. február 13. - február 18. között érhető el és nem érdemes kihagyni!

Menyecske ruhát vagy 50 000 Ft-ot adunk ajándékba 2017. február 04-én

A nagy sikerre való tekintettel még február első szombatján még él az Álompár Esküvői Kiállítás ideje alatti exkluzív kedvezményünk!

Esküvői haj trendek 2017-ben

Miben változnak a hajtrendek 2017-ben az esküvői frizurát illetően? Mennyi ideig tart a próbafrizura készítése? Ezekre a kérdésekre keressük a választ!

Meglepetésekkel és kedvezményekkel készülünk az Álompár Esküvői Kiállításra

2017. január 28-29-én ismét részt veszünk a Kelet-Magyarország szervezte esküvői kiállításon a Continental Arénában