MENÜ

Blog

Amikor minden vendég szeme csak rátok szegeződik, amikor mindenki a szeme sarkából a ti lépéseiteket figyeli...ez mind az esküvői tánccal járó "kellemes" meglepetés, amelyre időben fel lehet készülni.
Sok menyasszony úgy érkezik szalonunkba, hogy esküvője napjára még le szeretne adni néhány kilogrammot, ehhez pedig van egy jó tanácsunk!
Ami az őszi időjárást jellemzi, kiszámíthatatlannak lehet mondani, hiszen egy nap alatt akár többször is változhat, ezért összeszedtük egy csokorba a legjellemzőbbeket és a 3 legfontosabb tippünket is, hogy ne érjen meglepetés az esküvőnkön!
Minden kislány arról álmodik, hogy egy napon a számára tökéletes menyasszonyi ruhában mondja majd ki a boldogító igent. Ahhoz azonban, hogy ez az álom valóra is válhasson, nem feltétlenül kell mindig az álmunkban megálmodott ruhát kiválasztanunk, hiszen nem is biztos, hogy alkatunknak az áll majd a legjobban. 
Előz írásunkban tértünk ki arra, hogy vajon melyik női alakformának melyik ruhatípus áll a legjobban. Most folytatjuk blog bejegyzésünket, hiszen kiegészítettük az alakformákat az idei szezon kedvelt ruháival.
Sokan érkeznek úgy a Szalonba, hogy tökéletes elképzelésük van, melyik ruha fazont szeretnék. Amikor azonban felpróbálják, valahogy mégsem tetszik az, amit a tükörben lát. Ezért vagyunk mi, hiszen a töb tízéves tapasztalattal a hátunk mögött első ránézésre meg tudjuk mondani, melyik fazon lesz a nyerő
Álmodtam egy világot magamnak…  
Ha fontos, hogy 30 év múlva unokáid még mindig a legjobb fényedben és legszebb ruhádban lássanak!
Zsanett nem mindennapi lánykérés részese volt, hiszen párja, Tamás 1008 árvácskából formázta meg a nagy kérdést.
Hogyan induljak el egy menyasszonyi ruhapróbára? Milyen teendőim vannak a ruhapróba előtt? Mit kezdjek az uszállyal, ha már nincs szükségem rá? Ehhez hasonló kérdések minden menyasszony fejében megfordulnak, amelyekre most válasszal is szolgálunk!