MENÜ

Blog

Exkluzív Nyílt Hétvége 2019.01.12-13. között

Január első napjaiban megfogadtuk, hogy 2019-ben is legalább annyi meglepetéssel kedveskedünk Nektek, mint 2018-ban (ha nem hiszed, olvasd el újévi fogadalmainkat itt: #EliteFogadalmak). Többen hívtatok az elmúlt napokban bennünket és szinte mindannyian ugyanazt kérdeztétek: mikor lesz nyílt hétvégénk?

A 3 legfontosabb fogadalmunk az újévre!

Az új év első napján mindenki fogadalmakat tesz. Megígérjük magunknak, hogy lefogyunk, eljárunk edzőterembe, többet takarékoskodunk, jobban odafigyelünk családtagjainkra, házra/utazásra/autóra gyűjtünk – hogy csak pár sokat hallott fogadalmat említsünk. Hogy ne maradjunk ki ebből a hagyományból, mi is tettünk fogadalmakat, igaz nem szokványosakat!

Eljegyzési szokások

A népi hagyomány szerint, amikor egy ifjú elment háztűznézőbe, akkor kedvesen fogadták, beszélgetett a lány szüleivel, jelezte komoly szándékát. Egyes tájegységek szokása szerint, nem biztos, hogy azonnal választ kapott. Másnap, amikor elment a választottja portája mellett, akkor láthatta a visszajelzést. Ha széna volt kitéve a kapu elé, akkor szívesen fogadták az udvarlást, ha szalma, akkor jobb, ha elkerülte a kiszemelt menyecskét.  Innen ered a széna vagy szalma mondásunk.

A nagy nap

Gyakran használjuk mi is ezt a kifejezést. Beépült a hétkönapi nyelvbe, és mindenki tudja, hogy az esküvő napjáról beszélünk.   

Exkluzív nyílt hétvége a 2019-es teljes kollekcióval

Exkluzív nyílt hétvégénken prémium bónuszokat nyújtunk a menyasszonyoknak!

Újabb izgalmak az Elite Szalonban!

Az Elite Szalonban mindig történik valami! Olvasd el legújabb blog bejegyzésünket!

Esküvő Kiállítás, ahogy mi láttuk

Ahogy minden évben, úgy az idén is részt vettünk a kétnapos nyíregyházi Álompár Esküvői Kiállításon. Mi tetszett nekünk a legjobban? Most eláruljuk Nektek!

Eredeti vagy utánzat?

Gyakran olvasom a “Menyasszonyi csevegő” kérdéséit, kommentjeit. Az eredeti-másolat témában úgy érzem félreértések illetve téves információk sokasága hömpölyög a netes felületeken. 

Új helyre költözik az ELITE Szalon

Másfél - egy hónappal ezelőtt már jeleztük Nektek, hogy nagy változás fog következni az életünkben, mondhatjuk az ELITE Szalon életében egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk.

Szokások és hagyományok

Sokszor hallunk szalonunkban babonákat és hagyományokat, amelyeket a menyasszonyok szigorúan be is tartanak. Most pedig összeszedtük őket egy csokorba nektek és kíváncsian várjuk, ti milyen érdekességet tartotok majd be vagy tartottatok be.