MENÜ

Fókuszban a tavaszi esküvők!

 

A tavasz első napsugarai egyszerűen bearanyozzák életünket, ismét érezni a csodálatos természet illatait, hallani a suhanó madarak hangját, bőrünkön érezni a szellő fújta lombkoronát! Imádjuk a tavaszt!

Nem hiába kedvelt téma a tavaszi esküvőkön a természet, a natúr színek használata, hiszen tálcán kínálja magát a körülöttünk lévő világ ezeket.

 

1) Zöld minden mennyiségben

Aki a zöld színt választja központi színnek, nem szabad, hogy elkerülje a természetességet sem! A tavasz - habár szeszélyes olykor -, de mégis ilyenkor kezdődnek a szabadtéri esküvők időszaka is, hiszen a "kertben" megtartott esküvőtől nincs romantikusabb. A színek közül a zöld és más, pasztell változatok, míg dekorációs ötletek esetében a lampionok, kerti fényekre helyezett hangsúlyok kerülnek ilyenkor előtérbe.

Ajánlott menyasszonyi ruhánk Blue By Enzoani Jilly

 

 

2) Barackvirágszín

Ha igazán elegáns és letisztult esküvőt szeretnél, akkor a lágy barack színt neked találták ki. A 2017-es évben továbbra is tart a pasztell színek, különösen a barack, koral, rózsa pasztel színeinek a tündöklése! Ne csak a ruhád kiegészítőjén köszönjenek vissza ezek a színek, hanem akár a koszorúslányok ruháján, az asztali dekoráción vagy a virágcsokron. És ha igazán követni szeretnéd a trendeket, divatot, akkor dobd fel egy kis korall, rózsa vagy akár arany színnel!

Ajánlott menyasszonyi ruhánk: La Sposa Hoz

 

 

3) Citromsárga színekben pompázva

Ha a napfény színét választod, nem lesz gond a jókedvvel, hiszen ha csak egy margarétára gondolunk, egyből eszünkbe jut a természet meleg napfénye, üde illata. Válaszd mellé kiegészítő színnek akár a tengerészkék/sötétkék vagy a menta színeket is, nem fogsz mellé, az biztos!

Ajánlott menyasszonyi ruha: Diane Legrand 6306

 

 

4) Tengerészkék

A férfi öltönyöknél már hódít a tengerészkék/sötétkék szín, de ha egy kicsit nagyobb hangsúlyt szeretnél adni ennek a színnek, akkor dekorációkhoz is válaszd nyugodtan! Luxus, merészség, elegancia...ezekkel a jelzőkkel illetik a sötétebb kék színt bevállalókat (esküvőkön)

Ajánlott menyasszonyi ruha: Modeca Toulon