MENÜ

Minden kiegészítő, amelyre a nagy napon szükséged lesz!

 

Ha megvan álmaid ruhája, akkor nincs más hátra, mint feldíszíteni...és most nem vicceltünk! A ruha önmagában is elragadó, a smink és a haj pedig tökéletes kiegészítő, de azért van pár ötletünk nekünk is!

 

Fátyol

Sok menyasszony nem tudja eldönteni, milyen fátylat szeretne vagy esetleg szeretne-e egyáltalán. Az biztos, ha egyházi szertartás is lesz, akkor javasoljuk!

Amikor a menyasszonyok lassan megtalálják az igazi ruhát, mi minden esetben elkezdjük a fátylakat is megmutatni, hiszen több tucatnyi közül lehet választani. A minőségi alapanyagból, kézzel varrt fátylak között megtaláljátok a könyökig, vagy a csuklóig érőt, szállót, pironkodót, valcer, esetleg vízesés fátylat, kápolna és ha nagyon szeretnéd, akkor biztosítunk katedrális fátylat is!

 

 

Boleró

A boleró lehetővé teszi, hogy úgy tűnjön, mintha két ruhát is viselsz az esküvőd napján. De nem csak ezt a célt szolgálja: egyházi szertartáson mindenképpen javasolják, hogy a vállak ne legyenek szabadak, így a boleróval azokat is elegánsan el lehet takarni. A hűvösebb napokon pedig akár egy kis melegséget is adnak, hiszen nem csak spanyol csipke alapanyagból készültekkel rendelkezünk, hanem a téli időszak egyik nagy kedvencével a fehér műszőrme boleróval is!

 

 

Öv

Az övek még a legkevésbé díszített menyasszonyi ruhát is feldobják! Egyre nagyobb divat, hogy a dekorációval megegyező vagy ahhoz nagyon hasonló övet szeretnének a menyasszonyok, ez nálunk sincs máskép! A szivárvány szinte minden színében rendelkezünk gyöngyös, kristályos vagy díszítés nélkül övekkel. Sőt, volt már rá példa, hogy a menyasszony ugyanolyan színű és anyagú övet szeretett volna a ruhával harmonizáló díszítéssel...így elkészítettük számára. De a legnagyobb divatházak spanyol csipke alapanyagú, kristályokkal kirakott övei is megtalálhatóak nálunk.

 

 

Cipő

A cipő mindig kényes téma a menyasszonyoknál, hiszen egyszerre szeretnének modern formát és kényelmeset is. Ebben pedig a legjobbat választottuk! Ezek a menyasszonyi cipők egytől egyig kézzel készülnek, és a maximális kényelemről ismertek. A luxus minőséget garantálja az exkluzív bőr talpbélés, illetve az extra puha párnázott talpbetét is. Valamennyi darabot a letisztult és elegáns formavilág, valamint a kiváló minőségű anyagok és díszítőelemek felhasználása jellemzi. A cipők fehér és ekrü színekben elérhetőek, esetenként kristályokkal, finom csipkével, illetve gyöngyökkel díszítettek.

 

 

Ékszerek - hajdíszek - tiarák - szütyők - kesztyűk

Az esküvői ékszer szettjeinkben megtalálhatóak a lenyűgöző esküvői ékszerek Cubic Zirconia kövek, kristályok, strasszok és gyöngyök felhasználásával készülnek, és elegáns, díszdobozos csomagolásban vásárolhatóak meg. Az ékszerek ezüst vagy platina bevonattal, és kizárólag anti-allergén alapanyagokból készülnek, csillogásukkal pedig tökéletesen kiegészítik valamennyi menyasszonyi ruhát.

Esküvői hajdísz kollekciónk egyedülálló választékban tartalmaz különböző, szebbnél szebb hajdíszeket: hajfésűk, tiarák, hajcsavarok és hajvirágok közül válogathatnak menyasszonyaink. Valamennyi termék ezüsttel bevont, és a legnemesebb kristályok, gyöngyök és üveggyöngyök felhasználásával készül.

Szütyők minden mennyiségben, formában és nagyságban, hiszen minden menyasszonynál kell, hogy legyen egy zsebkendő, szájfény, esetleg mobiltelefon, amelyeket olyan helyre érdemes elhelyezni, amely közel van és mégsem tűnik ki az összhatásból! Kesztyűk - habár egyre jobban mennek ki a divatból - még mindig kedvelik a menyasszonyok, így ha arra van szükség, azt is tudunk bátran mutatni.

 

Kiegészítőinket pedig az alábbi linken Te is megnézheted, kedvedre válogathatsz belőlük!