MENÜ

Blog

Legfontosabb tippek az esküvői tánchoz

Amikor minden vendég szeme csak rátok szegeződik, amikor mindenki a szeme sarkából a ti lépéseiteket figyeli...ez mind az esküvői tánccal járó "kellemes" meglepetés, amelyre időben fel lehet készülni.

Tökéletes alak az esküvődre ... nem lehetetlen!

Sok menyasszony úgy érkezik szalonunkba, hogy esküvője napjára még le szeretne adni néhány kilogrammot, ehhez pedig van egy jó tanácsunk!

Minden, amit tudni kell a 2017-es vőlegény öltönyökről

Kiválasztottuk a következő évi vőlegény öltönyöket, hiszen az ELITE Szalon a méretre szabott eleganciát is jelenti!

Black Friday az ELITE Szalonban

Először tartunk BLACK FRIDAY akciót az ELITE Szalonban hihetetlen kedvezményekkel! 14% - 33% kedvezményt adunk a megjelölt ruhákra csak ezen a két napon!

Elegancia, nőiesség és érzékiség - ezek jellemzik a La Sposa 2017 kollekcióját

Az 1964-ben alapított cég töretlenül vezeti az esküvői ruha piacát még mindig, hiszen kreatív tervezői minden évben újdonságokkal örvendeztetnek meg bennünket, követve az új irányzatokat! 

A három legfontosabb tanácsunk az őszi esküvőkre!

Ami az őszi időjárást jellemzi, kiszámíthatatlannak lehet mondani, hiszen egy nap alatt akár többször is változhat, ezért összeszedtük egy csokorba a legjellemzőbbeket és a 3 legfontosabb tippünket is, hogy ne érjen meglepetés az esküvőnkön!

Legyen a Tiéd a 25.000 Ft értékű esküvői táncoktatás!

Idén 25 évesek vagyunk és ebből az alkalomból minden menyasszonyunkat megajándékozunk, aki 2016. december 31-ig nálunk foglal vagy vásárol menyasszonyi ruhát és 2017-ben lesz az esküvője!

Kiárusítás újratöltve

Először az ELITE Szalonban különleges kiárusítás menyasszonyi ruháinkból, ezt nem érdemes kihagyni!  

Jubileumi meglepetések az ELITE Szalonban

Idén 25 éves Nyíregyháza legrégebbi és legELITEbb menyasszonyi ruhaszalonja, az ELITE Szalon!

Júliusban 3 ruhát adunk 1 áráért

Júliusban 3 ruhát adunk egy áráért az ELITE Szalonban, amely kedvezmény kihagyhatatlan a menyasszonyok számára! Világmárkák gyönyörű menyasszonyi ruháiban tündökölhetsz életed legszebb napján!