MENÜ

Blog

Muri Enikő az ELITE Szalont választotta

Muri Enikő magyar énekesnő, színésznő 2016-ban örök hűséget fogad párjával, Karesszal.Enikő menyasszonyi ruháját pedig Nyíregyháza egyik legrégebbi, legexkluzívabb esküvői ruhaszalonjából választotta, az ELITE Szalonból.  És hogy hogyan élte meg a menyasszonyi ruha próbát? A vele készített interjúból kiderül.

Zsanették is készülődnek az ünnepekre

Ahogy már tudjuk, Zsanettnek nem mindennapi lánykérés részese volt, hiszen párja, Tamás 1008 árvácskából formázta meg a nagy kérdést. Zsanett pedig bennünket, az Elite Szalont választotta esküvői ruhájának kiválasztásához. Az ünnepek közeledtével benéztük Zsanettékhez, náluk hogyan telnek a napok.

Ünnepi kedvezmény

Az Elite Szalon decemberben egyedülálló kedvezménnyel várja a menyasszonyokat!   Csak most 20.000Ft kedvezményt adunk minden Elite menyasszonyi ruha árából!

Melyik ruha áll jól nekem? - folytatás

Előz írásunkban tértünk ki arra, hogy vajon melyik női alakformának melyik ruhatípus áll a legjobban. Most folytatjuk blog bejegyzésünket, hiszen kiegészítettük az alakformákat az idei szezon kedvelt ruháival.

Melyik ruha áll jól nekem?

Sokan érkeznek úgy a Szalonba, hogy tökéletes elképzelésük van, melyik ruha fazont szeretnék. Amikor azonban felpróbálják, valahogy mégsem tetszik az, amit a tükörben lát. Ezért vagyunk mi, hiszen a töb tízéves tapasztalattal a hátunk mögött első ránézésre meg tudjuk mondani, melyik fazon lesz a nyerő

Megérkeztek a 2016-os menyasszonyi ruha kollekciók

Megérkeztek a 2016-os évi menyasszonyi ruha kollekciók darabjai a nyíregyházi Elite Szalonba!  

Kiárusítunk

Ebben az évben először kiárusítunk!

Veled, veletek álmodunk

Álmodtam egy világot magamnak…  

Ha a minőség fontos

Ha fontos, hogy 30 év múlva unokáid még mindig a legjobb fényedben és legszebb ruhádban lássanak!

1008 árvácska története

Zsanett nem mindennapi lánykérés részese volt, hiszen párja, Tamás 1008 árvácskából formázta meg a nagy kérdést.