MENÜ

A PRONOVIAS ESKÜVŐI RUHÁK SZÜLETÉSE!

A 2015-ös kollekció már készen van és várja, hogy elindulhasson a világ minden tájára, az üzletekbe. Több, mint 200 fajta ruha várja, hogy az álmaitokat valósággá változtassa. A tervezők, gyártók és a szállítók hónapokon át dolgoztak, hogy időben készen legyenek.


Mi most szeretnénk megmutatni, hogy a színfalak mögött, hogyan készül egy új kollekció a legmagasabban képzett szakemberek kezei alatt. Minden lépés célja az, hogy a menyasszonyok azt érezhessék, hogy egy igazán egyedi, különleges tervezésű, kézzel készített exclusive ruhát viselhetnek. Spanyolország legjobb szakemberei dolgoznak csodálatos harmóniában, hogy megszülethessenek ezek az esküvői ruhák.

Amikor a menyasszonyok álma életre kel, öltésekké, hímzésekké, majd végül a legszebb romantikus esküvői ruhává alakul.

Minden ruhának egyedi története van, de mégis egymáshoz tartoznak. A tervezők, minta készítők, modell szakértők és varrónők együttműködnek, hogy egy-egy ruha megvalósulhasson.

A ruha születése mindig egy vázlattal kezdődik, melyet a tervezők készítenek el. A tervet személyesen mutatják be a modell készítőknek, részletesen elmagyarázva, hogyan is képzelik a végső formát, ez pedig további ötleteket ad az anyagok kiválasztásához. Ekkor következik az igazi TITOK, hogy miként válik a szabásminta készítők kezében apró darabokból esküvői ruhává a terv. Olyan ez, mint egy puzzle játék.

 

Nagyon fáradtságos munka a szabásminta készítőknek, hogy egy speciális papírból elkészítsék a mintákat, hiszen egyes ruhák akár 300-nál több darabból is állhatnak.

 

Érdekesség, hogy egy ruha átlagosan 80 óra alatt készül el, tehát rendkívül sok munkát, és hatalmas tapasztalatot igényel.