MENÜ

Vőlegények stílusos magabiztossága az oltár előtt

 

Sokszor találkozunk olyan vőlegényekkel, akiket párjuk „rángat” el hozzánk, mondván nem az otthoni szekrényben megtalálható öltöny a legideálisabb viselet az oltár előtt. És milyen igazuk van!

Nyíregyházán mi inkább a stílusos, méretre szabott eleganciát, nem a konfekció adta szűkebb lehetőséget képviseljük, és ezt javasoljuk valamennyi házasulandó férfi számára. Egyrészről “levesszük” a pontos méretet, másrészről egyéni igényeknek megfelelően közösen tervezzük meg az öltönyöket. Ne feledjük, a nagy napon nemcsak a menyasszonyokra szegeződik a vendégek tekintete, hanem az urakra is! Legyünk erre a tekintetre méltóak!

Összegyűjtöttük, mire figyeljenek a vőlegények az öltöny kiválasztásánál!

Ne a trend legyen a mérvadó, hanem a stílusod!

Manapság egyre inkább szűkülnek a nadrágok szárai, olykor a boka is kivillan a férfiak elegáns öltözékén. Ha ez nem a te stílusod, akkor ne a nagy napon akarj szuper trendi lenni! Tucatnyi szabás,apró megoldás létezik, ami segít, hogy magabiztosan álljon rajtad a vőlegényi öltöny. Ezért is fontos olyan szalont választanod, ahol megvan a kellő rutin, ahol a testi adottságod mellett a személyiséged is alapul szolgál! Ha világ életedben fehér öltönyről álmodoztál, akkor sem biztos, hogy a legfényesebb szmoking lesz rajtad a tökéletes! Bízz azokban, akiknek megvan a kellő tapasztalatuk, és a divattal, trendekkel együtt mozognak!

 

Kiegészítők, amelyekről nem mondhatsz le!

Sokan megelégszenek egy zakó és nadrág párosítással a nagy napon. Arra azonban gondolni kell, hogy a férfi vendégek ugyancsak ilyen öltözetben jelennek meg. Az öltönyhöz tökéletesen passzoló, stílusában megegyező mellény, hozzá simuló nyakkendő már jó első lépésnek számít, amelyhez a letisztult mandzsetta hidd el lenyűgözi az arát is!

Nem jó, ha itt-ott lóg vagy kilóg valami!

Volt már olyan vőlegényünk, aki a barát, haver, cimbi ajánlása alapján vásárolta meg vőlegényi öltönyét, majd az esküvő előtt néhány nappal kétségbeesve jelent meg nálunk, hogy hozzuk helyre. Sajnos, ha lóg a nadrág, vagy túl bő az egész, esetleg a nyakatokba ugrik az egész zakó, mikor felemelitek a kezeiteket, nem tartoznak a tökéletesség kategóriájába…  Egy pontos és alapos – akár 1-1,5 óráig is eltartó – kiválasztás és méretlevételt követően szakemberek segítségével elkészült öltönyeink megadják azt a komfort érzést, amire szükséged van ezen a mozgalmas, emlékezetes eseményen! Ezért is fontos, hogy megbízható helyen válasszátok ki a vőlegényi öltönyt!

 

A cipő és az öv szent harmóniája!

Ma már szerencsére bőven akad választék minőségi kiegészítőkből. Ezek az apró, egy kicsit jelentéktelennek tűnő “apróságok” még jobban segítik azt a harmóniát, amit a vőlegénynek nemcsak a megjelenésével, hanem az öltözékével is árasztania kell. Néhány  alapszabály, amit minden férfinak be kellene tartania: az öv és a cipő egyaránt minőségi anyagból készüljön, és mondanom sem kell, a színben köszönjön vissza az összhang!

A mandzsetta kérdésében, már nem egyértelmű a vélemény. Egyes állásfoglalások szerint a kisebb kiegészítők, tehát a cipő-öv színe az alap, mások határozott meggyőződéssel az öltönyhöz, illetve mellényszetthez igazítják a mandzsetta kiválasztását.

 

Természetesen mindezeken kívül még számtalan olyan apróságot felsorolhatnánk, amelyekre minden vőlegénynek figyelnie kell(ene). Ám, ha csak a fentieket fogadjátok meg, már nagyon hálás lesz minden menyasszony, és az örömanya szemében is megjelenik az a büszkeség hatására kibuggyanó apró könnycsepp…


Ha pedig felkeltettük érdeklődésedet, akkor bátran ajánljuk vőlegényi öltönyeinket az alábbi linken és várunk személyesen is Nyíregyházán, a Mártírok tere 9. szám alatt!