MENÜ

Pizzával érkezett a szerelem

 

A legjobb reklám az ajánlás, mert abban már benne van az elégedettség, a siker, a tudatosság, az élmény. A pár hosszú hónapokon keresztül keresi a tökéletes esküvői ruhát, hiszen azon a napon csak róluk szól minden, a fókuszban a mennyasszony és a vőlegény, akik szeretnének a legszebbek lenni. Arra vágynak, hogy mindenki lássa kettőjük szépségét, hogy összeillenek, hogy kiegészítik egymást, hogy a pillanat megismételhetetlen legyen. Esküvői szalonról szalonra járnak, már szinte zsong a fejük a sok gyönyörű ruhától, ilyenkor jól jöhet egy baráti ajánlás.

Debrecenből érkezett a hívás, barátaik ajánlották a nyíregyházi Elite Szalont. Nincs idejük az időpontot kivárni, nekik már azonnal kell a lehetőség, és mert igyekszünk mindent megoldani, találtunk is megoldást. Minden párt kíváncsian várunk - a kedves hanghoz ki tartozik, melyik ruhánk nyeri el majd tetszésüket -, sok-sok izgalmas perc a találkozásig.

A debreceni menyasszony és vőlegény antréja sem volt mindennapi. Határozottság, erős összetartozás sugárzott róluk. A kemény, magabiztos férfi oldalán egy tökéletes, minden porcikájában ízig-vérig nő lejtett be az esküvői ruhaszalonba, akiből sugárzott a kecsesség, a finomság. Ragyogott a szerelem az arcán, olyan nőiesség vette körbe, hogy a lelki szemeink előtt már az oltár ragyogott fel, ahol egy dögös, nőies, kecses menyasszony, egy igazi díva sétál a számára tökéletes férfi oldalán. Meglepődtünk, amikor elmondta a vágyát, ő hercegnő szeretne lenni, nagy szoknyával, uszállyal.

Szalonunkban igyekszünk sok féle stílust megmutatni, a kíváncsiságot kielégíteni, mert ki ne szeretné kipróbálni a stílus kavalkád variációit legalább egyszer az életben. Mi már tudjuk, hogy a sok-sok csodálatos ruhakölteményből egy megszólítja a menyasszonyt, elvarázsolja a vőlegényt vagy éppen az örömanyákat, barátnőket. Nem volt ez másképp Évivel és Gyulával sem. Egyik gyönyörű ruha után jött a másik, pörgés, forgás, mosoly és ragyogás, Gyula ámuló szemei, hiszen ő mindegyikben gyönyörűnek látta az ő Évijét. És egyszer csak ott állt a DÍVA, egy tökéletes NŐ. Percekig néma csend volt a szalonban, a kemény, határozott Gyula - aki mindig tudja, hogy mit akar, nehéz az elképzelésétől eltántorítani - meg sem tudott szólalni. Ezeket a pillanatokat szeretjük nagyon, amikor olyan születik a szalonban meg, amit nehéz szavakba önteni.

Mondanom sem kell, nem jutottunk el a hercegnői ruhához. Megszületett a DÍVA, a tökéletes menyasszony, és már nem volt kérdés, melyik ruhában mondja ki Évi Gyulának azt a mindent megváltoztató, mindent akaró, és mindent odaadó IGENT.

A próba alatt kirajzolódott a szerelem története is, egymásra találásuk pillanata, ami számukra mindig azt a pontot jelenti majd, ahová vissza lehet röppenni, amiből táplálkozniuk lehet majd, ami tölt és felejthetetlen lesz az idők végezetéig. 

Az események a megismerkedésük pillanatától felpörögtek, hiszen adva volt egy férfi, aki mindig tudja mit akar, és az első érintés pillanatában már tudta, megtalálta a NŐT, az igazit, az igazat. Minek is vesztegetni az időt, hiszen ott lesz egy egész élet az udvarlásra. Két hét sem telt el, már gyűrűt választottak, közös otthont kezdtek el kialakítani. A 7. hétbe léptek, mikor rá találtak az Elite Szalonra. Először azt hittük, hogy nem hallottuk pontosan, hét hét és már esküvő? Titkolni sem tudtuk meglepődésünket, ez olyan volt számunkra, mint Csipkerózsika meséje: jött a herceg, csókot nyomott a lány orcájára, aki újra életre kelt, és az első látásban, az egymásra találásban már az egész élet ígérete, a holtodiglan, holtomiglan benne volt.

Ott volt a szemünkben a kérdés: Elég ennyi idő a megismerésre, az egymásra hangolódásra, a közös élet érzelmi alapjainak lerakására? Őket megismerve igen, az idő nem számít. Gyula határozottsága, lágy és óvó ölelése úgy veszi körbe Éva nőiességét, mintha az idő kezdete óta együtt lennének.

Nincs kérdés, nincs kétely, ahogy a menyasszonyi ruha megtalálta Évit néhány perc alatt, úgy találtak ők egymásra ebben a zajos világban!

Ehhez azonban kellett egy pizza, ami megváltoztatta az életüket.