MENÜ

Amiért a február első hétvégéjét egyszerűen imádjuk

 

Kiállítok sora várja a Continental Arénában két napon keresztül a házasulandó párokat az év második hónapjában, akik olykor félve, olykor mosolyogva, de mindenképpen érdeklődve érkeznek meg az Álompár Esküvő Kiállításra. Most eláruljuk nektek, hogy mi miért szeretjük ezt a kétnapos pörgést. 

There are many benefits of using an essay writing service, but which one is the best? Read this site https://trusted-essayreviews.com/grabmyessay/ to determine the best service for your needs. These companies offer expert essays written by native English speakers. They have years of experience and a large enough writing team to handle your orders. They also keep their prices low and offer many discounts for students and faculty. The Best Essay is definitely worth a try.

 

Az éve eleje mindig mozgalmas számunkra, mivel a világcégek ilyenkor mutatják be Európa szerte a legújabb modelljeiket. Mindemellett itthon a menyasszonyoké a főszerep, hiszen az idén házasulandók ebben az időszakban indulnak el megtalálni álmaik ruháját. Pár napja még Barcelonában válogattuk a legújabb La Sposa, White One modelleket, hétvégén már hosszított nyitva tartassál vártuk a menyasszonyokat a Continental Arénában és az Elite Szalonban egyaránt.

A kiállításon számtalan történettel találkozunk. Legyen szó konkrét ruha iránt érdeklődő menyasszonyról, vagy olyan párról, akik kiállítók is egyben, ezért évek óta ismerjük egymást. Imádjuk azokat a látogatókat, akik már a standon megosztják velünk megismerkedésük, vagy a lánykérésük történetét. Számtalan meghatóbbnál meghatóbb történetek hallunk ilyenkor. A 2021-ben egybekelők álltában ilyenkor elsősorban ismerkednek a szolgáltatókkal, információkat gyűjtenek. Ők igazán tudatosan, előre tervezve szervezik meg életük nagy napját.

A szalonban a kiállítás ideje alatt felpezsdül az élet erre két napra! Szombaton és vasárnap is hosszított nyitva tartassál, reggeltől estig folyamatosan, időpontra érkeznek a menyasszonyok, akik álmaik esküvői ruháját keresik. Elkezdődnek a próbák, melyek alatt rendre bemutatjuk a sellő fazonú, A-vonalú, lágy esésű, hercegnői megjelenés kölcsönző menyasszonyi ruhákat. A végén eljutunk a TOP 2 modellig, melyeket már fátyollal, boleróval próbálunk vissza, bemutatva így a menyasszonyi ruha és a kiegészítők tökéletes összhangját, amit a lányok egyéniségének figyelembevételével együtt választunk ki. Sokszor tapasztaljuk egy-egy esküvői ruhánál, bár még alig látta magát a menyasszony a tükörben, de az arcán megjelenik az a rejtelmes mosoly, ami mindent elárul: „Megtaláltam az igazit!”. A kísérők együtt örülnek, olykor sírnak a menyasszonyokkal – és ilyenkor már tudjuk, ismét bővül az Elite Menyasszonyok köre. Vannak lányok, akiknek még szükségük van 1-2 napra, amíg átgondolják melyik legyen a tökéletes esküvői ruha. 

Egyet biztosan tudunk egy ilyen hétvége után is: szerencsések vagyunk, hiszen nap mint nap örömet szerzünk másoknak. A menyasszonyok gyerekkori álmait valósítjuk meg, az édesanyák meghatódva szembesülnek lányuk életének új szakaszát jelképező ünnepi öltözékével, és nem utolsósorban pedig egy férfi, az oltár előtt állva az Elite Szalon menyasszonyi ruhájában pillantja meg a gyönyörű nőt, akit élete párjául választott!

Köszönjük nektek, hogy idén is sokan ellátogattatok a kiállítás ideje alatt a standunkhoz és a szalonba, így részesei lehettünk a te történetednek!