MENÜ

Exkluzív Nyílt Hétvége 2019.01.12-13. között

Számunkra mindig is fontos volt, hogy nyugodt környezetet teremtsünk a ruhapróbák alatt, hiszen pontosan tudjuk, milyen úton halad végig az esküvőtök megszervezése. Ezért minden évben kizárólag két nyílt hétvégét tartunk: egyet januárban és egyet ősszel, a teljes kollekció megérkezését követően.

 

Miért különlegesek ezek a nyílt hétvégék?

 

Először is ilyenkor hosszított nyitva tartással várjuk a menyasszonyokat!

Mivel sokan dolgoztok hétköznap, ezért nincs mindig elég időtök egy menyasszonyi ruhapróbára. Nálunk valamennyi típust (sellő, nagyszoknyás, abroncsos, A-vonalú, stb.) felpróbálhatod, hogy a szívedhez legközelebb állót választhasd ki! Így a ruhapróba ideje 1-1,5 óra, ami pontosan elég ahhoz, hogy megtaláld álmaid ruháját! Épp ezért január 12-én és 13-án 09:00-17:00 óra között várunk Téged!

 

Kedvezmények kizárólag a menyasszonyokra szabva!

Mivel tisztában vagyunk egy-egy esküvő teljes költségvetésével, így tudjuk, hogy minden apró kedvezmény számít! Kizárólag a nyílt hétvégénken vannak a legnagyobb kedvezményeink:

- 20.000-30.000 Ft azonnali kedvezményt biztosítunk a foglalás díjából!

- 10%-os kupont adunk ajándékba, amelyet a vőlegényi öltönyökre lehet beváltani a későbbiekben!

 

Meglepetések a menyasszonyoknak és az örömanyáknak is!

Az Exkluzív Nyílt Hétvégén nálunk foglalók között esküvői sminket sorsolunk ki! A szerencsés menyasszony, illetve mindkét örömanya sminkjét Magera Viktória mesterkozmetikus készíti el!

 

Nálunk családias hangulatú a menyasszonyi ruhapróba!

Mivel pontosan tudjuk, hogy kísérőidet azért választottad, hogy segítsenek a nagy döntésben, ezért a ruhapróbák ideje alatt kizárólag Rád és kísérőidre koncentrálunk! Itt nem kell attól tartanod, hogy kis helyen, elbújva, szűkösen kell majd próbálnod! Számunkra a kísérőid is ugyanolyan fontosak, így amíg a ruhák cseréje zajlik, addig szeretteidnek is kedveskedünk kávéval, teával, üdítővel és amennyiben nálunk foglalod le a menyasszonyi ruhádat, úgy a pezsgős koccintás sem maradhat el!

 

Mit kell tenned, hogy mindezekben Te is részesülj?

Foglalj időpontot, hiszen ezeket a prémium bónuszokat kizárólag január 12-13. között veheted igénybe az Elite Szalonban!

 

Időpontfoglalás:

Telefonon: +36 20 264 3227

On-line: http://eliteskuvo.hu/jelentkezz-be-ruhaprobara

 

És ha még mindig lennének kételyeidet, akkor ezen a linken megtekintheted a korábban nálunk foglaló menyasszonyaink fotóit és véleményeit: ELITE Menyasszonyok

 

Várunk sok szeretettel!

Györgyi, Tünde, Gabi