MENÜ

Szerelmesek hete az ELITE Szalonban

 

Az ELITE Szalonban először tartjuk meg a Szerelmesek Hetét 2017. február 13. - február 18. között!

Nincs más dolgotok, minthogy a 6 nap alatt megtaláljátok a tökéletes ruhátokat életetek nagy napjára!

 

Azok a párok, akik ezen a héten hétfő-szombat között nálunk foglalják le menyasszonyi ruhájukat és vőlegényük is nálunk választ öltönyt, 20.000 Ft azonnali kedvezményt kap!

Nem kell egyszerre érkeznetek természetesen, a lényeg, hogy február 13. és február 18. között válasszátok ki a menyasszonyi ruhát és a vőlegény öltönyt is, így érvényesíteni tudjuk a kedvezményt!

 

 

A régió legexkluzívabb, legelegánsabb menyasszonyi ruhaszalonjában csak világmárkákkkal találkozhatsz, hiszen Nyíregyházának is jár az elegancia és a luxus. A spanyol La Sposa, a Blue By Enzoani, a Diane Legrand világmárkák mellett 2017-től már azoknak is kedvezünk, akik a letisztult elegáns vonal mellett szeretnének egy kis különlegességet is, hiszen Nyíregyházán egyedül nálunk érhetőek el a holland Modeca menyasszonyi ruhák!

 

Egyedi stílusunkat a vőlegények világában is követjük, hiszen nálunk "a méretre szabott elegancia" nyer, a Clemont öltönyeink mind exkluzívak és méretre szabottak! Ez utóbbit különösen fontosnak tartjuk, hiszen nemcsak a menyasszonyoknak, hanem a vőlegényeknek is kijár egy kis figyelem a nagy nap előtt.