MENÜ

TOP 5 menyasszonyi ruha tengerparti esküvőhöz

Összegyűjtöttük azt a TOP 5 menyasszonyi ruhát, amely egyrészt megtalálható az Elite Szalonban, másrészt pedig nyugodt szívvel ajánljuk a tengerparti esküvőtökhöz. Valamennyi modell tökéletes választás, hiszen könnyed, lágy anyagukkal, ötletes dekoltázs vagy hátmegoldásukkal nem átlagos menyasszonyi ruhák és még könnyen is szállíthatóak. Kell ennél több?

 

Íme, az Elite Szalon TOP 5 menyasszonyi ruhája egy tengerparti esküvőhöz!

 

Osane

A White One márka tökéletes választás egy tengerparti esküvőhöz. A lágy esésű, A vonalú menyasszonyi ruhája, az Osane kitűnő választás a különleges nagy napra! Sifon anyagát a csipkével és a kristályokkal díszített tüll anyag játéka dobja fel.

 

Orfeo

A White One Orfeo menyasszonyi ruháját elsősorban azoknak az aráknak ajánljuk, akik szeretik a nem hétköznapi megoldásokat. A mélyen dekoltált, de csipke átfedéssel kiegészített ruha pazar választás lehet például egy máltai esküvőhöz – már el is képzeltük, ahogy a csodás Gozo sziget szikláin a szél belekap a tüll, sifon és csipke anyagba.

 

Doreen

A tengerparti esküvők menyasszonyi ruháinak másik nagykövete a Modeca márka, amely a 2019-es kollekció fotózásának helyszínéül is a tengerpartot választotta. A csipke és sifon Doreen menyasszonyi ruha hagyományos A vonalával a tradíciókat kedvelők körében megkérdőjelezhetetlen sikert arat. Válaszd a hagyományosat egy különleges helyszínen!

 

70538

Nincs az a lemenő tengerparti napfény, amelyben a Diane Legrand Lisa Donetti 70538 modellje ne varázsolná el a vőlegényt és a vendégeket. A V kivágású dekoltázst a tüll átfedés tesz titokzatossá, a háton végigfutó csipke hímzés pedig minden szempárt elbűvöl.

 

BT19-16

A Blue By Enzoani 19-16 menyasszonyi ruha spagetti pántos megoldása egy kis játékosságot visz a csipke és tüll csodába, amelynek szív alakú dekoltázsa huncutabbá, játékossá teszi viselőjét. Ez a menyasszonyi ruha egy Maldív-szigeteki esküvőn garantáltan elvarázsolja a vőlegényt.

 

Természetesen még számtalan menyasszonyi ruha ideális egy tengerparti esküvőhöz, de érdemes a könnyen szállítható, abroncs nélküli modelleket választani. Ha pedig azon szerencsések közé tartoztok, akik életük nagy napján az azúrkék tenger vagy óceán partjainál mondhatják majd ki a boldogító igent, akkor a tökéletes menyasszonyi ruhát az Elite Szalonban bátran kereshetitek!