MENÜ

Extra meglepetések kizárólag az Álompár Esküvői Kiállítás ideje alatt

 

Ha február, akkor Álompár Esküvői Kiállítás, ahol ebben az évben jelen leszünk a Continental Arénában. Ezen kívül a Mártírok tere 9. sz. alatt lévő szalonunkban is várunk szeretettel február 1-én és 2-án egyaránt. Ismét különleges meglepetésekkel és hosszított nyitvatartással biztosítunk elegendő időt a ruha kiválasztásához!

 

Február első hétvégéje ismét a menyasszonyokról szól egy kis meglepetéssel fűszerezve az Elite Szalonban, ahol a feledhetetlen élmény csak Rád vár ezen a két napon is! A kiállítás mindkét napján megtalálsz bennünket az Arénában, ahol a teljes kollekciónkat tartalmazó katalógusból szemezgethetsz. Látogasd meg a standunkat, hiszen a helyszínen is lehetőséget biztosítunk időpont foglalására, ezért nem kell külön telefonálnod, üzenetet küldened! A szalonban pedig további meglepetések várnak Rád, amennyiben időpontot foglalsz ezen a hétvégén, ruhapróbára. Milyen programmal várunk?

 

Hosszított nyitvatartás az Elite Szalonban szombaton és vasárnap egyaránt!

Mivel sokan dolgoztok hétköznap, ezért nincs mindig elég időtök egy menyasszonyi ruhapróbára. Nálunk valamennyi típust (sellő, nagyszoknyás, lágyesésű, A-vonalú, stb.) felpróbálhatod, hogy a szívedhez legközelebb állót választhasd ki! Így a ruhapróba ideje 1-1,5 óra, ami pontosan elég ahhoz, hogy megtaláld álmaid ruháját! Épp ezért február 1-én és 2-án 09:00-18:00 óra között várunk Téged!

 

Kedvezmények kizárólag a menyasszonyokra szabva!

Mivel tisztában vagyunk egy-egy esküvő teljes költségvetésével, ebből kifolyólag érezzük a fontosságát minden apró megtakarításnak! Kizárólag az Álompár Esküvői Kiállítás ideje alatt vannak a legnagyobb kedvezményeink:

- 20.000 Ft azonnali kedvezményt biztosítunk a kibővült eladó ruha kollekcióból!

- 10.000 Ft ajándékutalvány az egyéb kiegészítőkre a foglaló menyasszonyaink számára!

 

Gondolunk a vőlegényekre is!

A tökéletes álompár megjelenést a mennyasszonyi ruhán kívül a vőlegény öltözéke is emeli, éppen ezért a férfiakra is gondolunk ezen a hétvégén! Menyasszonyi ruha foglalása vagy vásárlása esetén a mi meglepetésünk:

- 10%-os kupont adunk ajándékba, melyet a vőlegényi öltönyökre lehet beváltani a későbbiekben!

 

Az Elite Szalonban biztosan számíthatsz még a családias hangulatú menyasszonyi ruhapróbára!

Kísérőid fontosak a számodra, hiszen azért választottad őket, mert adsz a véleményükre, így a mi szakmaiságunk mellett ők is segítik a döntésed. Éppen ezért a ruhapróbák ideje alatt kizárólag Rád és kísérőidre koncentrálunk! Két modell bemutatása között kellemes környezetben, tágas bemutatótérben kávéval, teával, üdítővel, tortával kedveskedünk nekik. Amennyiben nálunk foglalod le a menyasszonyi ruhádat, úgy a pezsgős koccintás sem maradhat el!

 

Mit kell tenned, hogy mindezekben Te is részesülj?

Foglalj időpontot, hiszen ezeket a prémium bónuszokat kizárólag február 1-2. napokon veheted igénybe az Elite Szalonban!

 

Időpontfoglalás:

Telefonon: +36 20 264 3227

On-line: http://eliteskuvo.hu/jelentkezz-be-ruhaprobara

 

Ha esetleg még mindig lennének kételyeidet, akkor ezen a linken megtekintheted a korábban nálunk foglaló menyasszonyaink fotóit és véleményeit: ELITE Menyasszonyok

 

Várunk sok szeretettel!