MENÜ

Ezt a színt válaszd az esküvődre, ha igazi trendkövető vagy!

 

Minden év végén a Pantone, amely a világ legismertebb színegyeztető cége, megkeresi és kiválasztja az év színét. Ennek a jelentőségét mutatja az is, hogy a kiválasztott szín rendszeresen előfordul a nagy világmárkák kifutóin, de lakberendezésben, kreatívokon is gyakran használják. Természetesen nem kivétel ez alól az esküvői dekoráció trendje sem.

 

 

2019-ben kifejezetten optimista árnyalatot választott a Pantone, amely tökéletesen beilleszthető az esküvőd bármelyik mozzanatába! A 2019-es év fő színe a "Living corall", a halványított terrakotta lett, amely, ahogyan a cég megfogalmazta: „nyugalmat árasztó szín, olyan, mint megérkezni egy oázisba”. Íme néhány tipp, hogy becsempészd esküvődbe a 2019-es fő színt!

 

Övet a menyasszonyi ruhára!

Ma már szerencsére nemcsak fehér vagy ivory színekkel lehet játszani egy-egy menyasszonyi ruhán, hanem a kiegészítők is adnak mozgásteret a színeket kedvelő aráknak. A kristályokkal díszített, elöl vagy hátul könnyen megköthető öv tökéletes megoldás a szín megjelenítésére a menyasszonyi öltözeten. A megjelenéshez színben harmonizáló ékszerszettet vagy hajdíszt is bátran választhatunk!

 

A koszorúslányok is „Living corall”-ban tündökölhetnek!

A hagyományokhoz hűen a menyasszonyi ruha legfőbb színe most már az off white, ivory, vagy akár egy nagyon finom púder bármelyik árnyalata.  A koszorúslányok ruhájának színére a legjobb választás egy könnyed, melegséget sugárzó pasztellszín. Ehhez az elképzeléshez tökéletesen passzol a 2019-es „Living corall” szín. Ha pedig a ruhák színe megegyezik a menyasszonyi ruha övével, tökéletes összhatást nyújthattok majd!

 

 

Menyasszonyi csokor és a virág dekoráció pompájában!

A dekorációban teljesedhetnek ki igazán a színek az esküvőn! Menyasszonyi csokor, asztaldísz, de akár a szabadtéri esküvő szertartási helyszíne is pompázhat 2019 színében!

 

 

Ha a fentiek közül egyik sem nyerte el a tetszésedet, még mindig becsalogathatod a „Living corall” színt az esküvődbe: köszönőajándékok, örömszülők virágai, ajándékai, vőlegény öltöny zsebébe bújtatott virág, torta, sütisarok, meghívó, stb. A lehetőségek adottak, csak bánj velük óvatosan, hiszen a túl sok már-már giccsesnek tűnhet ebből a színből is!

 

De az első lépések között mindenképpen a menyasszonyi ruha kiválasztása legyen! Ebben mi segítünk, és várunk sok szeretettel szalonunkban!

Bejelentkezéshez klikk a linkre!