MENÜ

Tájékoztató - Maradj otthon!

Kedves Menyasszonyok, Vőlegények!

 

Nehéz, embert próbáló időket élünk. A világban félelmet, bizonytalanságot és káoszt hozott a járvány. Mindnyájunktól függ, hogyan tudunk úrrá lenni a helyzeten. Mi szolgáltatók is sokat tehetünk a járvány megfékezésért, azért, hogy minél hamarabb újra tudjunk egymásnak örülni. Újra nyitva lehessenek a boltok és minden a régi, megszokott és ismerős mederben folyhasson.

 

Ezért az Elite Szalon meghozta azt a felelősségteljes döntést, hogy ideiglenesen bezár, példamutatásként csatlakozva ezzel a “Maradj otthon” mozgalomhoz!

 

Semmiképpen nem hagyjuk magukra a ránk számító partnereinket, hiszen hamarosan lesznek esküvők, az élet megy tovább. Velünk együtt a menyasszonyaink és vőlegényeink is igent mondanak az életre. Hisszük, hogy hamarosan újra együtt lehetnek a családok, rokonok az ifjú pár legszebb napján! Soha ne feledjük, mindig véget ér a nehéz helyzet, de addig is lehet tervezgetni! Mi ebben segítünk honlapunkkal, e-mail címünkkel, illetve telefonos elérhetőségünkkel.

 

Ha kérdésetek van, ha érdeklődtök vagy tervezgettek, nyugodtan keressetek bennünket, mi továbbra is várjuk a hívásaitokat! Első körben szeretnélek megnyugtatni benneteket, hogy az általatok már lefoglalt ruhák természetesen bármikor átírhatóak egy más, számotokra kedvező időpontra!

 

Most egyet tehetünk: fegyelmezetten próbálunk úrrá lenni a kialakult helyzeten! Mi, az Elite Szalon munkatársai, bár otthon maradunk, de Facebook és Instagram oldalunkon igyekszünk mindig új és újabb információkkal ellátni benneteket. Nézzetek szét az ajánlataink között, tervezgessetek! Hisszük, hogy a magyar ember fegyelmezettségének köszönhetően hamarosan élőben is felpróbálhatjátok gyönyörű ruhakölteményeinket!

Addig is, míg élőben nem találkozunk, segítsük egymást, a körülöttünk élőket, az idős embereket! Legyünk fegyelmezettek és legyen hitünk!

 

Hisszük, hogy a legszebb nap az esküvő, mikor két ember elköteleződést vállal egymásért! Ez a nap nem maradhat el, csupán néhány hónappal későbbre tolódik, de attól még a legszebb nap lesz nekünk és a hozzánk forduló pároknak egyaránt!

 

A változásokról természetesen mindenkit tájékoztatunk! Figyeljétek oldalainkat!

Telefonon: +36202643227

E-mail címen: nyiregyhaza@eliteskuvo.hu

Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/eliteskuvo.hu/

Instagram oldalunkon: https://www.instagram.com/eliteszalon/

 

 

Szeretettel,

Kiss Györgyi

tulajdonos

Elite Szalon